Finns inget dåligt väder-bara dåliga kläder

Vilket tråkigt väder! Hur kunde det bli såhär, det var ju sommar nyss, eller?!

Bortsett från vädret har min dag varit bra, ganska roligt i skolan faktiskt....
Fast  nu har jag läxor som måste lämnas in, får väl sätta mig och göra det idag. På torsdag är det studenten, sovmorgon!!

Nej nu måste jag plugga, om jag orkar...

pöss pösss


.,

Idag var vi ute i stugan, jag fick i uppgift att klippa gräset. Som tur var så startade inte klipparen så vi fick ringa till min morfar som har en åkgräsklippare, vi fick låna den. Så hela eftermiddagen har jag i stort sätt kört gräsklippare, kul!

Efter många timmars jobb, begav vi oss till min mormor och morfar, där vi fickade med släkten, mums!

Nu ligger jag i min säng och kollar lite på internet. Har ont i huvudet, så jag skiter i att plugga.
På Torsdag är det studenten, så då ska jag vara ledig, måste ju in och kolla på brorsan!

pöss pöss'


MORS DAG!

Idag är det mors dag, så grattis alla mammror. Själv gav jag min mamma ett snö halsband.

Idag ska vi åka ut till min stuga, jobba lite! Sen blir det att åka ner till min mormor och morfar, för att fira mormor på mors dag, hoppas resten av släkten är där!

Men ni får ha det!

puss puss

fräsch, fräschare, fräschast!

Så, nu har jag nopprat mammas ögonbryn, ätit mat, badat, städat rummet, ja, i stort sätt allt som behövdes göra just nu.
Det var faktiskt riktigt skönt med ansiktsmask, jag har aldrig haft det förr, trodde inte de fungerade. Fast jag vet inte riktigt om det blev någon skillnad, eller jo jag blev lite lenare, men hur länge är jag det, liksom?! Det enda som var lite dåligt var att man bara skulle ha den 2-3minuter, man hann ju inte njuta!
Men det var skönt ändå!

Nu sitter jag och pappa och ser på Clintan, väldigt roligt! Eller inte!

pöss pöss


Hur orkar dem?

Fattar inte hur mycket energi småbarn kan ha! Kom precis hem från mina grannar, som jag har varit med i nästan tre timmar, nu är jag helt slut!
Men det var kul, nu tänkte jag lägga mig i badet med en ansiktsmask och en Frida tidning (kanske något gott att snaska på också!) Asså jag vet töntig tidning, men jag tycker den är bra! haha

pöss pöss

 

Fredag och Lördag....

Bloggade inte igår för jag orkade inte, men min pappa fyllde iallfall år så ett grattis till honom. Idag fyller min kusin år, så det får bli ett grattis till honom också.

Igår körde jag och Stephanie moppe till skolan, det gick bra hela vägen tills jag skulle svänga in till skolan, då dör moppen!! Jag fick panik och tänkte att jag skulle rulla ut den på sidan, men jag hade ju växlarna i så där stod jag mitt i vägen och försökte får ur de sabblans växlarna, som tur va så var det ingen bil som kom, eller jo...Fast då stod jag på kanten.
Aja helt okej för att vara första gången, eller?

Efter skolan åkte jag direkt till Endre skola, där Jessica väntade, vi skulle plugga lite med hjälp av vårn gamla lärare, men hon var tydligen i stan. Vi gick då hem till Jessica istället. Vi gjorde inte så mycket men det var kul!!

Idag har jag varit i stan handlat mat och en soffa, ikväll ska jag ta ett varmt bad, för jag har köpt en ansiktsmask som jag ska testa.

Ni får ha en bra Lördag!

pösspöss

LOVE YA!

I skolan har jag pluggat som en dåre... eller inte, men jag skulle ha behövt gjort det. För att vi har prov imorgon...

Efter skolan åkte jag iallafall i till stan följde först med Stephanie och Emely till Dicks guld & silver, Stephanie skulle ta hål i örat (där uppe). Det blev jättefint på henne, vill också ta hål där men har ett litet "förhinder"....
Efter det gick vi lite på stan sen skulle dem åka hem med bussen, så jag gick lite själv på stan. Pappa fyller år imorgon så jag var tvungen att hitta något till honom, det blev en "sommar" jacka.
När mamma slöt jobbet, vid fem, så åkte vi och pappa ut till Tofta möbler, skulle se på någon soffa.
Vi bestämde oss tillslut för att äta i stan, mums! Gyd vad jag känner mig fet, när man sitter inne på Max och trycker i sig en hamburgare, som man vet är j****** onyttig!

Slut pratat om det, när jag kom hem satte jag mig med so, hemprovet som skulle vara inne idag, men man kunder typ lämna in den imorgon också. Blev klar med den, då var det bara nästa läxa, men jag kollade bara igenom lite papper sem orkade jag inte träna längre. Vi har lixom prov imorgon, men det får gå så bra som det går!

Nu ska jag förbereda mig för imorgon sen ska jag sova.

Sleep tight



mhmhmh....

Imorse råkade jag somna om, inte bra! Gick upp vid tolv, så det var bara att slänga i sig frukosten sen börja städa, klockan två var jag klar, det tog två timmar!! Kan inte fatta att det tog så lång tid, för övervåningen är inte så stor, fast det var rätt stökigt...

Jonte kom vi fyra, den här gången gick det faktiskt ganska bra. Imorgon har jag egentligen trumträning, men min trumlärare, Stefan, är på någon konsert, fast det ska bli ganska skönt att slippa den, för det är inge kul. Vi spelar saker som jag redan kan, sen fick jag en läxa som vi spelade igenom och jag hade lite små problem med ett komp, så då fick jag det i läxa, i två hela veckor! Det där kompet lär man sig på en kväll! Aj usch, ska inte gå där efter sommarn!

Nej nu ska jag dra ner och käka lite mat. Måste in till stan imorgon, för pappa fyller år på fredag... Morsdag är på söndag men det har jag redan ordnat, som tur är.

pöss pöss


städ-patrullen!

God morgon!

Skönt med lite sovmorgon, fast jag sov inte så länge...typ till halv nio.
Tänkte gå ner och äta frukost sen får jag väl börja med dagen uppgift, städa! Medans jag plågar mig själv att städa så ska jag tänka på mammrorna och barnen i afrika, och hur jobbigt dem har det. Men naj! Jag sätter på musiken sen kör vi!!

pöss pöss


pöss pöss

Jaha, ny dag!

Skulle egentligen köra moppe idag, till skolan, så jag skull inte behöva gå upp så tidigt. Mamma väcker mig en kvart innan bussen och säger att det spö regnar ute, så det var bara att hoppa upp ur sängen sms Stephanie, hon visste tydligen inte att de hade regnat, men båda två blev väldigt stressade så de blev bara till att sätta fart. Vi hann med bussen...

Skolan har varit väldigt tråkig, Tisdagar är veckans plugg dag, alltså den med flest jobbiga lektioner.

Imorgon har vi operationdagsverk, man ska jobba ihop minst en 100-lapp, till #rädda mammorna" kampanjen.
Jag skall städa övervåningen och fixa lite tvätt, kanske ska hjälpa Jessica med att tvätta hennes små hästar, men det var inte säkert.

Nu ska jag kika runt lite på datan sen blir det till att sova...

Ni får nöja er med en gammal bild, för orkar inte ladda in bilder på datan nu, sladden ligger ungefär 3m ifrån mig!

pöss pöss


trötter!!

Nu är jag hemma! Helt utmattad, kom hem igår men då hann jag inte skriva...

I helgen var vi på klassresa, jag tycker inte att det har varit så kul faktiskt, men men....

Igår var det balen, jag kom hem vid ett, då säger mamma att min moster kommer och hämtar mig klockan två och att det fanns mat på spisen, sen stack dem, så jag hann träffa dem i två minuter, sen var det bara att hoppa in i duschen snabbt som tusan. Som tur var hann jag perfekt in tills allt började.
Alla som åkte var förstås jättefina, min brorsa åkte i en gul corvette, tror jag de heter, med en tjej som heter Anna, hon hade röd klänning, så Joakim fick ha en röd fluga och en röd liten duk i bröstfickan.

Idag var jag hur trött som helst, har inte sovit så mycket på klassresan. Men jag pallrade mig upp för att åka till skolan. Eller man kan väl säga att jag försov mig ganska mycket, hade 10 minuter på mig, men jag hann med bussen!
Skolan var ganska tråkig, inget som man har längtat tillbaka till efter helgen. Vi fick läxa från idag till imorgon, men vet inte om jag orkar gör den... Fast jag tänkte träna lite på matten, för vi har prov imorgon.

Jag och Stephanie ska kanske dra till Roma så vi hörs sen!

pöss pöss


the sun is shining on us!

Idag gade vi friskvårdsdag, jag och Jessica spelade badminton och lite tennis, det var väl helt okej! Fast efter ett tag blev det ganska tråkigt, så vi satte oss och åt lite mat. Tråkigt som vi hade, så börjar vi båda skratta åt Jessicas drickyoghurt, haha... Vet inte hur länge men minst en halv timme satt vi och skrattade åt den...

Efter badmintonen så gick vi till öster, mötte upp Jossan och Mathilda. Gick på donken och åt, tog en liten sväng på stan sen träffade vi Tessan som gick med oss ner till hamnen. Vi tog en glass, men det var sjukt mycket folk där, så det var bara jobbigt.
Sen gick vi och satte oss i almedalen, solen stektet på men jag frös, what?! Aa, det var lite konstigt...

Imorgon blir det klassresa, vi ska till fårö, hoppas resan blir över mina förväntningar, för jag tror inte det kommer bli jätteroligt, men det ska bli kul!

Så därför kommer inte jag blogga något på tre dagar, kommer hem på Söndag, då måste jag hoppa in i duschen för att sedan åka in till stan, där vi ska se på studenterna, eller rättare sagt min bror!

Have a nice weekend!

.....

Hej hej! Har precis haft trumträning, kul!
Någon som har något bra förslag på en låt, som man kan spela till?
Står verkligen helt still i mitt huvud...

Skolan var väl inge speciellt, dem sa att det var sista onsdagen, alltså inge mer bad! Yippie!

Nej men jag har annat att göra en att sitta här och skriva...

BYe BYe!

SUMMER!!

SOMMAR! Det känns som sommaren kommit, urfint väder! Låg ute och gjorde engelska läxan, blev lite röd på ryggen, men knäpp som jag va låg jag med halva sidan i skuggan,haha. Ni förstår resultatet, som tur var syns det inte så mycket.

Nu tänkte jag skriva lite på min svenska uppsats som ska vara inne imorgon. Senare tänkte jag gå ut och gå, för det är så himla fint ute! Måste ju njuta medans det är här. Tyvärr hade jag växt ur mina shorts, lagt på några kilon... Så jag måste köpa nya!
Men det kan jag göra på Torsdag, för då ska jag gå på stan ganska länge, har trummor på kvällen.

Ni får njuta av solen!

pöss pöss


-

Lediga idag! Har precis jobbat lite matte men man blev inte så mycket klokare av det. Tänkte sätta mig i solen och jobba lite engelska, sen ska Stephanie sms mig och då ska vi burna med mopparna. Vart vet jag inte, kanske till Roma och köpa en glass, haha, nej...

Måste packa upp min väska också, men det orkar jag inte göra nu.

Måste plugga nu, ha det bra ute i solen.

pösss pösss


pöss pöss

Igår handlade jag inte mycket, men det får gå. Får se det från den ljusa sidan, har mer pengar med mig hem! Men dem lär ryka snart... Vi åt kina mat igår, riktigt gott faktiskt, haha.
Det har varit roligt i Stockholm, förutom att jag blev sjuk, och att jag inte handlat så mycket men men.

Idag åkte vi hem med båten, när jag kom hem så gjorde jag lite engelska, snart klar. Har matteprov på Måndag och sen ska jag lämna in Section, sen svenskan som jag helt glömt bort, det ska in på onsdag...Mycket att göra iallafall.

Ikväll var jag och Stephanie ute och körde moppe, riktigt kul... Fast kallt!

Imorgon är vi lediga, så det blir till att plugga och städa, kansek åka till stan om man hinner.

En liten sak som jag tänkte på, hur fan kan killar va så tröga?!

pöss pöss

Damit*

FAN! Asså snacka om att jag är sur! Som vanligt blev jag sjuk. blir typ alltid det när vi är i Stockholm, eller så inbillar jag mig bara.... Men hade jätteont i huvudet, och var hur yr som helst, mådde också lite illa. Så mamma och jag gick tillbaka till lägenheten, vi typ ett. Eller hon lämnade mig här, så jag har varit självhär ett bra tag, men det är lättare att vara i lägenheten och hitta på något än hemma. För här kan man bara sätta sig och kolla på alla folk, som går förbi.

Ja, väldigt sur är jag, en hel shopping dag bortblåst. Hann bara att handla ett linne. . .

Men har iallafall hittat en klänning, eller vi kollade på JC om den fanns i min strl, men den gjorde ju inte det, så jag ringde till JC på Gotland. Dom hade den och var så gulliga att lägga undan den till på Måndag, man får ju egentligen inte lägga undan den mer än två dygn, men jag förklarade att jag var i Stockholm....

Nu mår jag bättre har sovit, men när jag vaknade trodde jag att jag skulle spy, så jag sprang in på toan, men nej! Jag var nog bara hungrig, nu har jag yttert lite huvudvärk. Hoppas det blir bättre imorgon för då måste jag vrå handla!

Nu ska jag måla naglarna sen får jag väl lägga mig framför tv, eller nått.

pöss pöss

Klänning klänning...

Jaha, idag har man varit i Nacka, det var väldigt stort, större än förra gången, då dem ännu höll på att bygga. Jag köpte inte så mycket...En sjal, 4 strumpor och en tröja, med andra ord inte ett skit! Men jag har ju ännu två dagar kvar, så jag hinner säkert köpa något. Jag går ju med mamma och hennes kompis, så det blir ju inte dem roligaste affärerna ibland...
Hittade en balklänning på Bik Bok, men sen fick jag för mig att Jossan hade en sån, så jag var tvungen att messa henne och fråga. Då var det ju precis en sån hon hade köpt. Sabblar! Den satt verkligen perfekt! Men det var bara att leta vidare.
Hittade då en på JC som jag har kollat på, men den färgen jag ville ha, fanns inte i xxs, bara i xs, vilket var för stort för mig. Den är axelbandslös, så den kan ramla ner lite när man dansar, men mamma sa att man kan sy fast den i bh bandet, men jag vet inte om bh bandet ska sticka upp, det är ju inte så snyggt, fast det ser nästan ut som det är banden till klänningen, men men får se hur det blir.

Funderar faktiskt på att köpa nytt löshår, mitt börjar bli lite halv slitet, men jag vet inte om jag orkar, det blir liksom sommar snart. Då har jag ingen användning av det, eftersom man badar och så...

Nej nu ska jag sluta babbla, ni föår ha en underbar KristiHimmelfärstdag!

pöss pöss

Shopping!

Nu sitter jag vid datorn, har precis gått upp. Väntar på att mamma ska bli klar på toan, sen blir det en rejäl frukost, för idag ska det ut och shoppas!

Bloggar när jag kommer hem....För jag har inte så mycket att skriva om nu.

pöss pöss

Stockholm

Hej!

Nu sitter jag i lägenheten i Stockholm, har ont i magen! Inge bra...

När vi va påväg hit, så var det en man som blev påkörd, asläskigt, men som tur var hann han hoppa av och rulla ifrån bilen, så han skadade sig inte, men fy vad hemskt!

Imorgon är det shopping som gäller, i Nacka centrum eller vad det heter.

Men nu ska vi ta en liten kvällsfika

Godnatt!
























lugg or not?

Tänkte bara säga hej! Hitills har jag följt schemat, eller jag blev klar lite tidigare, så tänkte hoppa in i duschen nu. Mår lite illa och är ännu rätt så förkyld, men jag åker ändå! Hoppas att man blir bättre (I belive you)...

Men som sagt hoppar in i duschen, det var ett tag sen jag duscha, eftersom jag har varit sjuk. Så det ska bli riktigt skönt!
Tänkte måla naglarna också, annars  känner jag mig tom, haha. Låter konstigt, men jag är van att ha nagellack på tårna och när jag inte har det så ser jag helt konstig ut...

Gud vad jag flummar, bara för att jag inte har något att skriva om!

Men skriver ett inlägg när jag kommit i Stockholm.

pöss pöss





Ska man ha lugg eller inte?

Skönt att slippa hårbandet....

.,,.,

Ligger i soffan och hostar lite smått, ingen feber än iallafall. (Y) Hade det igår kväll, fast jag hade inte ont i huvudet, var bara lite hängig.

Ikväll eller på eftermiddagen åker jag med båten till Stockholm. Måste jobba lite engelska, och packa klart.
Såhär ser min dag ut:

10.00-11.00  Plugga engelska

11.00-12.00  Göra mat, och äta mat.

12.00-13.00  Packa

14.00.15.00 Duscha, göra mig iordning

Om ni nu vill veta allt, som jag ska göra, haha.

pöss pöss


.

Som sagt, är jag hemma idag, för att jag är sjuk. Ska va hemma imorgon också, bästat att vila upp sig till Stockholmsresan, om jag nu inte blir värre än vad jag är... Tänkte verkligen att jag skulle plugga idag, eftersom jag är hemma, men vem orkar det?

Det får bli någon annan dag. Imorgon måste jag packa, eller egentligen iag, men det orkar jag inte heller. Det enda jag vill nu är att sitta vid datan eller tv:n med ett duntäcke och en stor godisskål, men jag har godisförbjud så där sprack den idén.

Igår kväll var jag och Stephanie ute och körde moppe, det var as kul, dast tur att det inte var någon trafik, för jag kan nämligen inte växla ner. Bra, Sofia! Ut påvägen bara, innan du enns kan köra, haha.

Moppen dog bara engång, och det var i en korsning, men jag fick inte ur växlarna, så jag fick panik, och släppte alltihopa.

Nu ska jag sitta vid datan ett tag, sen får jag se om jag orkar plugga något.

pöss pöss


Gammal vinterbild

home...

Idag är jag hemma från skolan, mår inte bra. Hoppas jag blir bättre till imorgon, då vi åker till Stockholm. Vilj ju inte missa det!
Ska handla mycket! om jag hittar nått, vill säga.

Idag ska jag nog bara ligga i sängen, kanske plugga lite. Dem i skolan har röda korset, det skulle nog vart bra och varit med på, men va fan, fick ju lära mig lite på moppekursen... Jag kommer inte va den so  springer fram till olyckan i första hand, om det är blod kommer jag svimma av på engång!

Men men, ni får ha en bra dag i skolan....

pöss pösss

Ute och gick med Ludde!







Lite kort från när vi var ute med Ludde...

sjukling

Idag har nog varit den jobbigaste dagen i skolan, har varit så förkyld, nu har ja onti huvudet också, hoppas jag inte fått feber. Nu ska jag läsa min tidning som just kom, sen ska jag plugga lite, om jag orkar.

puss puss


♥FRIDA ♥

Kom precis hem från Frida, vi har haft sjukt kul som vanligt!
Vi började med att baka, men vi insåg ganska snabbt att vi var tvugna att gå till affären för att handla ingredienser. Vi gick ner till affären, några hundra meter... Vi hittade ljus chocklad, sen var det bara jordnötssmöret kvar, det hade dem ju inte! Vi lämnade tillbaka chokladen och gick ut, hon i kassan tittade as skumt på oss. Vi gick hem, hämtade cykeln, och cyklade till Ica Wisborg, väl framme handlade vi sakerna vi skulle ha, sen var det bara att cykla hem. Äntligen hemma! Vi började baka, men då inser vi att vi måste ha sirap, för det som var kvar, var inte bra! Så vi gick ner till affären och köpte sirap, hon i kassan tittade ännu mer på oss...

Kakan blev super god! Men väldigt onyttig!

Efter det, lagade vi pannkakor, sen gick vi ut med våran morbrors hund, Ludde.

Pluggade lite, sen drog vi ut och cyklade lite. Spelade data, sen ringde Joakim och sa att han var utanför. N

Å nu sitter jag här i min säng och undrar vad jag ska börja med att göra.

-Plugga
-Packa
-Möblera om...
-Sitta vid datorn
-Gå ut och fixa till moppen

Det so låter roligast är att möblera om men vet inte om jag orkar göra det själv, får väl se.

Laddar snart upp bilder från när vi var ute och gick med Ludde

pööss pööss

(Y)

Kom hem från dansen för ett tag sen. Asså gud!! Innan när vi precis skulle gå in, var jag as nerös, men sen när man väl kom ut och fick se allt folk, låten gick igång, då fick man verkligen en adrenalinkick! (stavning?) Så sjukt kul var det! Vill verkligen göra det fler gånger.

Nu ska jag bara ta det lugnt, sen ikväll eller om några timmar rättare sagt, så ska jag hoppa in i duschen, ska bli skönt att få bort allt kladd i ansiktet. Sen ska jag och Joakim skjutsa in mamma och pappa till stan, sen köpa pizza, jummy!

Resten av kvällen spenderas väl hemma i tv soffan, som vanligt...

pusseli pusspuss


dance

Idag är det dansuppvisning i kongresshallen, sjkt nerös! Jag har typ scen skräck,och jag ska stå näst längst fram... Usch!
Men men får hopppas att det går bra. Jag ska hem till Frida innan vi ska sminka oss, och fixa håret, kanske måla naglarna också. Efter det blir det att åka ner till hamnen där vi skall samlas, sen in och träna på dansen!

När jag kommer hem får ni höra hur det gick. Have a nice saturday!


-


                                           .

.

Har ännu ondare i halsen idag, känns som jag har halsbränna eller nått, för det bränner verkligen.
Gick i skolan bara för att göra något dåligt nationella, det var hemsk! Mådde verkligen inte bra då!

Har ingen lust att blogga, är lite sur och tvär! Varför tänker jag inte riktigt säga.....



sick!

Sitter i soffan och tycker synd om mig själv. Har jättepnt i halsen och huvudet, tror Linnéa smitta mig! Dumma Linnéa! haha

Idag skulle jag spela trummor, så det var bara att åka in till stan. Först satte jag mig och pluggade på mammas jobb, sen mötte jag uppe pappa, vi handlade en ny moppehjälm, den andra är så stor. Åh gud fick den hemska gubben, som hjälp, när jag skulle pröva ut hjälm... Såhär, jag och Stephanie ställde oss vid alla cyklar och sånt inne på Löfqvist (stavning?), då kommer en gubbe och frågar oss...

- Behöver ni hjälp?
- Nej
- Ska ni på EU-kurs?
- Nej
- Nämen då vill ni ha hjälp!
. Nej, vi ska på moppekurs
- Ja, EU!
- Nej, inte eu...
- Jo, det är EU!, sen gick han

Asså skum gubbe, haha. Varje gång vi kom dit så blev det typ samma konversation, fast efter typ tre gånger så sa vi bara JO!, att vi skulle på EU-kurs.

Ska se färdigt på tv, sen ska jag nog hoppa in i duschen, får se om jag orkar gå i skolan imrogn, men jag måste, har muntligt nationella i matte, sen måste jag sy min tröja på slöjden.

.... 

se upp för dårarna!

Idag hade vi nationella, det gick åt skogen. Imorgon är det labb, i biologi, kommer också gå åt skogen, sen på fredag har vi matte nationella muntligt....

Jonte åkte för typ en halv timme sen, det gick bättre än vad jag trodde, eftersom jag inte haft så mycket tid att träna.
Ikväll ska jag göra fysiken den ska in imrgon, men som tur är behöver jag inte göra alla uppgifter.

Juste måste ju bara säga att jag klarade moppe provet ett fel, idag kom det förarbevis, så se upp för ny jävlar!! haha, måste bara fixa blinkersen på moppen, sen kanske köpa en mindre hjälm, haha.

pöss pöss

.,,..,.,

Sitter med stora lurar och sjunger så de dånar om det. Stackars brorsan som måste stå ut med. Först satt jag och splede trummor, och nu sitter jag galar som en tupp.

Imorgon har vi nationelle, who cares? Inte jag iallafall, tänkte jag skulle vrå plugga när jag kom hem, men jag somnade, och nu är det försent, host host*. Nej men jag orkar inte!

Fick lust att springa men orkar inte duscha igen... Så jag skiter i det.
Min kväll komer se ut såhär:
- Datan!!

Är inte på humör känner jag så ni får vänta tills imorgon, kommer kanske ett litet roligare inlägg då.

pöss pöss

Du gjorde min dag...eller?

bad monday

Gud vilken jobbig skoldag! Har varit jättetrött och mått illa. Ingen bra start på skolveckan. Men jag ska ta och rycka upp mig!
Tänkte att jag skulle göra läxor idag, eftersom vi slöt tidigt, har jag gjort några? Nej, eller jo en men den var inte så viktigt, men fick lust att göra den. Tänkte skita i allt förutom biologin, den tänkte jag träna på i tv pauserna. Känner verkligen att jag är inne i någon hata läxor fas! Varje gång jag får en läxa blir jag sur, haha, komiskt!

Nej men nu ska jag inte sitta här och deppa! Imorgon åker jag nog hem, tänkte åka till stan för jag behöver underkläder, men det får bli en annan dag. Eller som mamma säger: Det kan du köpa i Stockholm.
Jag ska till stockholm på Onsdag nästa vecka, och varje gång jag säger att jag behöver något, så säger hon att jag kan köpa det i Stockholm. Det blir till att åka med en tom resväska, om jag ska få med allt hem.

Ni får ha en underbar Måndag kväll, själv ska man ta en varm dusch, sen ställa sig framför tv:n och härma alla poser, från top model, haha. Efter top model är deet mitt favorit program! Svenska Hollywood fruar! Hur kan man missa det liksom!

Måndagar är den bästa tv kvällen, på hela veckan! Så stör mig inte...
pöss pöss

Hittade sjukt fula bilder på mig och Jessica, men fi fan va kul! haha 

söndag!

Idag är det söndag... Ska på dans, eller egentligen var det ingen dans idag men vi fick repa lite mer, för viär så dåliga, haha. Nej vi är as bra! host, host*

Tänkte göra klart fysiken nu, sen är det väl bara hemprovet kvar, men det får vänta. Kom just på att vi har naionella i biologi på onsdag, jag har böckerna i skolan, oppss! Fast de är ännu imorgon och på tisdag kvar, som man kan träna, så jag hinner säkert...

Men om jag ska få något gjort så får jag ta och börja nu!

pöss pöss 

 

M&M ♥

Valborg igår blev väl inte fullt så lyckad. Åkte hem till Jessica, vi gick till elden i endre, de va inge drag där om man säger så. Efter typ 40-50min gick vi hem, skulle egentligen till "puben" men vi hade inte lust. Vi gick hem och spelade spel istället, fifan, det va kul! haha

När vi skulle gå och lägga oss mådde jag jätteilla, så jag åkte hem.

Imorse när jag vaknde mådde ja bra igen, så hela familjen åkte ut till stugan. När vi väl kom ut dit, så mådde jag illa igen.
Jag fick i uppgift att städa dasset, skit uppgift! Men det gick ganska snabbt.
Vi åkte också en sväng förbi min kära mormor och morfar, var längesen jag träffade dem, så det var kul.

Nu sitter jag och ser lite på tv, och kollar in allt på datan jag missat. Det var väl halva min helg, hoppas jag mår bättre imorgon då vi ska dansa!

pöss pöss

Vissa folk är ju helt knäppa i huvudet, tänk efter lite först, och varför!!


RSS 2.0