usch

Har verkligen jättemycket att göra (som vanligt) på både fritiden och i skolan. Men var och gymmade i Måndags det var kul och gick bra. Förutom att tidningen kom dit, och ville ta kort på mig och Angelica, så hamnade man tyligen på framsidan! Det var rikgti hemskt, ful bild dessutom. Men det är väl sånt man får leva med...

Har varit på ännu en dansträning, skitkul! Älskar det.

Imorgon har vi prov i handel, så jag har pluggat lite, men orkar inte mer. Stephanie kommer hit en sväng i kväll också tror jag. Imorgon ska jag hem till en gammal klasskompis, ska ha en filmkväll, med 4 tjejer till. Så imorgon blir det nog inget inlägg ska hemma till Jessica innan.

Nu ska jag gå ner och laga mat.

pöss pöss

biffen

Får bli ett snabbt inlägg innan batteriet på datorn dör... Känner att jag suger på att blogga nu, med det ska bli ändring på.

Mammas kompis kom, vi åt mat, efterrätten hade jag gjort, det blev panacotta, mums! Blev även lite godis och kakor, så ikväll har man väl inte varit så nyttig. . .

Imorgon ska jag gymma för första gången får väl se hur det går, haha, Är ju klen som en kräfta, eller dem kanske inte är så klena? Aja, ni fattar vitsen.

Nu måste jag sluta, men är hemma hela vällen imorgon, så då ska jag nog hinna slänga in ett klokt inlägg.

Ha det gött

pöss pöss

.

Nu måste jag hoppa i duschen om jag ska hinna! Måste ännu städa mitt rum och göra panacotta...

pöss pöss

Grattis mamma <3

Så äntligen har man tid att bara ta det lugnt!

Jag gick upp lite innan nio och gjorde frukost till mamma, som fyller år idag, Grattis Mamma!
Det blev kaffe, kokta ägg, mackor och lite sånt... Som hon uppskatade. Köpte även en halsduk till henne som hon hade önskat sig.

Idag kommer mammas kompis, som vi brukar åka till stockholm med. Vi ska bjuda henne på lite mat...

Ska sitta vid datorn en stund till sen ska jag ta ett ryck med mitt rum, för det ser förjävligt ut, massa kläder över allt. Blir väl en snabb dusch, sen kommer hon.

pöss pöss


Dresscode for to day? Nja... får se

shit

Har fullt upp nu, mamma fyller år imorgon, så jag måste städa och fixa lite här hemma. Måste åka iväg till Stephanie en snabbis också...

Men jag lever, bloggar när jag har tid!

pöss pöss

Söte Angelicaa!!



.

Äntligen tid att sitta vid datorn, så tänkte slänga in ett litet snabbt inlägg...
Idag hade vi fotografering i skolan, vet inte om jag blev så bra men men. Efter skolan drog jag till frissan, så nu är jag brunett/rödhårig...Sen får ni tycka vad ni vill om det, lägger in en bild imorgon.

Imorgon måste jag köpa något till mamma, för hon fyller år på söndag, så måste hitta något kul.

Nej nu måste jag sluta.

pöss pöss

mycket att göra!

Ny vecka! Usch ja, nu börjar skolan och läxorna på riktigt! Har redovisning i administration imorgon, som kommer gå åt skogen, känner jag på mig... Har massa glosor till på Onsdag, sen är det väl rätt lugnt, förutom att jag måste jobba matte...

Idag slöt vi tidigt,vilket var mycket skönt. Jag och Angelica tog en sväng på stan, innan jag skulle ta bussen hem. Kom väl hem vid tre, halv fyra, då jag började med administrationen. Nu är jag klar, hittar inge mer fakta så det får räcka.
Ikväll ska jag ut och gå, kanske springa? Får se om jag orkar. En dusch, sen måste jag packa, har idrott i skolan sen ska jag på dansträning. Får se om jag åker hem mellan skolan och dansen, men jag vet inte...Kanske ska va med min kusin, så då behöver jag inte åka framåt tillbaka, men jag får se.

pöss pöss


Sofia Hägglund


summerday

Äntligen hemma! Har i stort set åkt bil hela dagen. Först in till stan för att handla, hem och lämna varorna. Iväg till Endre, för att mamma och pappa skulle rösta, undra vem som "vinner"? Efter det ut till stugan, jobba, åka till min mormor och morfar, fika. Åka till Roma köpa pizza, fast för mig blev det en kebabtallrik, tjockis!
Och nu är jag hemma!

Jag och Angelica har bestämt att vi ska börja på gym, så nu blir man biff, hehe.

Den här veckan har jag verkligen fullt upp!

Måndag: Plugga till redovisning.

Tisdag; Redovisa, idrott (i skolan), dansträning

Onsdag: Ut och springa med Stephanie

Torsdag: Ta skolfoto, klippa mig

Fredag: Ta't lugnt!

Sen ska jag handla present till min mamma och min kusin! Så jag har fullt upp. Men det är kul då har man något att göra, än att sitta hemma vid datorn! hehe...

Nu måste jag sluta, ska fixa lite grejer till imorgon.

pöss pöss


Saknar sommaren

drumssssss

Så nu har jag facit i hand, och kan berätta hur min dag såg ut.

Först jobbade jag lite matte, eller jag gjorde det en bra stund, så nu är jag ifatt planeringen. Har bytt till en grön bok, som skall vara lite svårare... Så jag var tvungen att jobba ifatt, men nu har jag gjort det!
Gick sen ut i garaget med pappa och "meka" med en cykel som jag ska göra iordning och ställa in i stan, så jag har en cykel där. Vet ännu inte hur jag sa måla den... Har gul och blå färg (sverige!) Så jag får ta och hitta på något kul, pappa tycker jag sa måla halva cykeln blå och halva gul. Alltså höger sida blir blå, och vänster sida blir gul. Hur tycker ni jag ska måla den?

Nu sitter jag vid datorn och kollar lite på andras bloggar, men ska hoppa in i duschen nu, sen blir det mys framför tv:n! Vilet det inte blev igår, vi städade lite istället, haha.

Pöss pöss


Mina trummor, någon som vill köpa? :s

.......

Ny dag! Nytt humör!

Idag vet jag inte vad jag ska göra men hittar väl på något som vanligt. Har inte så mycket att säga så det blir ett väldigt kort inlägg.

pöss pöss



Skulle sitta fint med en JORDGUBBSTÅRTA och SOMMAR!

Cha cha bloggen!! haha!! Bara Angelica och Jossan som fattar, så skön!!

Verkligen seg dag i skolan, har varit så himla trött så jag har skrattat åt precis allt. Efter skolan gick jag in till stan möte upp Stephanie, så gick vi en liten sväng, dock inte alls länge, typ 1 timme. Men hittade iallfall en tröja.

Nu ska jag bara ta det lugnt, och mysa med mamsen! Kanske tar en snabb dusch också, men får se vart vällen tar vägen.

Bye Bye Bitches! hahah :P

pöss pöss

Nu är jag trött!


ledig

Är lediga idag, skönt med en liten återupphämtning, eller vad man ska säga. Vaknade ganska sent idag, vid elva, såg på tv och åt frukost. Va så trött så jag gick upp och la mig i sänge för att kolla på "Kungarna av Tylösand", vilket är helt sjukt, men ganska kul...
Nu är klockan tjugo i tre, ska nog ta något att äta sen blir det duschen. Resten av dagen blir till att jobba matte.

pöss pöss


purple

Har städat lite, och nu ska jag se på idol! Kanske ska ta och söka, haha, nej skulle inte tro det.

Men tänlte egentligen bara säga att jag lever, än så länge!

Bye Bye


Fin sömm (?) på byxorna!

måste va som du

Oj, la tydligen inte in något inlägg igår, även fast jag trodde att jag hade gjort det, men men.
Igår hade vi en ganska slapp dag, först administration, gympa och drama, älskar drama! Skitkul, vi leker typ lekar i 3timmar, najs bajs!
Åkte bussen hem, sen cyklade jag, för att komma ända hem... Hade verkligen jättetur med vädret, när vi stod och väntade på bussen i skolan så duggade det lite, Jag tänkte att det skulle säkert ösregna när jag sulle cykla, men nej det gjorde det inte. Hann komma innanför dörren klä av mig, sen började det ösregna, tur kan man ha!

Dagen idag har varit seg, men det gick bra. Imorgon är vi lediga, så jag ska kanske åka till stan med en kompis, men får se...

Tänkt då man var så brun att man inte behövde smink.


måste sluta nu,

pöss pöss


bjussar

Äntligen hemma, väldigt skönt...Behövde inte ta bussen hem, pappa var i stan så då åkte jag med honom.

Har precis ätit lite godis, får väl ta någon macka eller nått snart, lite smått hungrig. Nu tänkte jag faktiskt ta ochspela The sims 3, för det var länge sen. Ikväll blir det väl lite pluggning och så ska jag packa gympa kläderrna så jag kommer ihåg dem imorgon, kanske tar en dusch också, om jag hinner.

pöss pöss


Bjuder på den

klipp

Kom precis hem, har varit och lämnat min cykel, där bussen stannar. Ifall jag inte åker hem med pappa imorgon, efter skolan.
Ännu en ny vecka i skolan, usch, man är glad för man tagit sig igenom 2 veckor, men det är bara 6 veckor kvar-sen HÖSTLOV!

Imorgon ska jag:
-Boka klipptid
-Kolla gymkort
-Plugga
-Städa?

Sen hittar man väl på något annat man måste göra där i mellan....

Ska hoppa in i duschen nu.

pöss pöss

treirad

Det blev en trevlig kväll igår! Fick ju träffa släkten så det kan ju inte vart något annat än roligt! haha

Idag har jag plockat ihop massa skräp, typ petflaskor, plåt, plast, ja sånt skräp. Har hjälpt till lite här hemma. Ska även panta alla flaskor och få pengarna, kommer typ bli rik, Nej så många är det inte men det är grymt många pappkassar, så det lär ta lång tid, men men.
Så nu är jag klar för dagen har fixat allt som jag skulle, ska bara cykla ut cukeln till vägen, om jag ska åka bussen hem imorgon. Sen ska jag ta en dusch och fräscha till mig lite.

Nu ska jag nog fortsätta på samma spår, äta onyttigt, men det är helg, då får man äta...

pöss pöss


Insparken

Först var vi, alltså jag och Mathilda, hemma hos Ida, en som går i Mathildas klass. Där var det lite andra folk med. Fick skjuts av två killar ner till Hamnplan 5, vi kom väl in lite efter elva. Fy vad mycket folk det var, gick inte att komma fram här och, antingen var man klämd eller så fick man en armbåge i huvudet. Men det var iallfall jut kul!

Lite trögt att gå upp på fredagen och gå i skolan, men det gick. När jag kom hem så somnade jag på engång! Det blev en lugn hemma kväll med familjen.

Idag, Lördag, har jag varit i stugan klippt gräset. Det var jobbigt! Har också varit på marknaden i Kräklingbo, köpte ingenting. Efter det, var det liten middag vid min mormor och morfar, min kusiner var också där. Kom hem nio, så nu sitter jag och ser på film.
Imorgon ska jag göra massa "nyttiga" saker som måste göras, städa o.s.v. Så jag hinner nog lägga upp lite bilder också.

pöss pöss


Myser med min underbara katt!

kort

Gud vad jag lovar... Inte bra, glömde ta kort igår, vad jag hade på mig.... Men kan förklara, jag hade ett vitt linne med blåa paljettränder som jag fick låna av Mathilda (tack), sen hade jag ett par svarta tights med lite saker på.... Och tillsist en svart kort jacka. Jag hade sotade ögon, eller sminkning kanske man säger, sen hade jag mitt löshår i som jag hade lockat.

Kan berätta mer sen om själva festen och så, för jag måste äta nu. Men det var galet kul! haha, aa, gud ja, kanske lite mycket folk men skitsamma.

pöss pöss


party like a rock star!

Har fortfarande ingenting att ha på mig, men får väl ta något flaschigt linne eller nått, haha. Det är ju typ disco, så det behövs nog ingen finklännig. Lovar att lägga upp vad jag har på mig, om det är fint eller inte.
Undrar om jag kommer orkar iväll, har sån j**** träningsvärk, och är hur trött som helst. Får se om jag kan sova en stund eller något. Kvällens planer blev inte som tänkt, men skall iallfall åka in till stan vod nio-tio. Möta Mathilda sen drar vi hem till hennes kompis. är där en stund sen drar vi ner till Hamnplan! Woho, let´s get this party started!

Nu sa jag bara chilla lite tills det är dags att hoppa i duschen.

pöss pöss

crying with you

Imorgon är det sävefest, och jag har inte ett skit att ha på mig, jag är seriös!!! Vad fan skall jag göra?! Aja, får väl hitta på något snabbt som ögat.....
Skolan har gått bra, efter gick jag på stan med Angelica för att hitta något att ha på mig, men icke sa nicke. Hittade ingenting. Huh, hoppas jag kommer på en bra lösning, hehe.

Måste dra nu.

pöss pöss

glasögonorm!

Har nu kommit hem från skolan, fast jag slöt vid halv 3, fick sluta tidigare... Skolan har fatiskt varit rolig idag, för engångs skull! Först hade vi administration, men vi får jobba själva då, eller vad man ska säg. Man behövde inte ha lektion egentligen...
Efter det hade vi Idrott, det var faktiskt kul. Gjorde massa samarbetsövningar, som var roliga.
Lunch, då jag och Angelica åt fil, dränkt med socker, uäk!
Nu var det bara en letion kvar, drama, som vi hade i tre timmar! Men det var as kul, fick göra massa lekar och sånt. Så idag har jag lärt mig alla namn i den nya klassen och även lärt känna dem bättre.

Måste skaffa linser känner jag, får ont i huvudet av att inte ha glasögon. Mina glasögon är verkligen fula! När jag är trött ser jag ännu sämre. Åh! Varför måste jag ha glasögon för!

jaja, måste sluta nu, har lite att göra.

pöss pöss


Det här är det lilla ni får se av mig i glasögon! :P

pösspöss

Har precis skickat iväg min läxa till min data lärare, tog visst lite längre tid än vad jag hade tänkt mig. Håller på att skriva en liten "packningslistan" till imorgon, då vi har gympa, orkar nämligen inte packa ner det nu. Det är ju Ullared på TV!!

Har verkligen inte hunnit nånting idag känns det som. Eller jo jag har varit med min kusin, vi gick på stan. Fick med mig en mysig tröja hem.

Men nu måste jag sluta, har sjukt mycket att göra....

pöss pöss

jaha

Sitter på pappas jobb som vanlgt, en måndag morgon. Tänkte börja med våran data läxa, som jag glömde igår, men den var för svår för mig. Mamma eller pappa får hjälpa mig ikväll.
Jag slutar tidigt idag, så efter skolan ska jag va med min kusin. Vi ska nog gå en sväng på stan sen får vi se vad vi hittar på.

Måste sluta nu, pöss pöss

glömde läxan!!

Vad dålig jag är på att blogga men men. Idag har jag fått mycket gjort!
Jag har ränsat rabatten, plockat upp äpplen, jobbat matte, städat (dammsugat), gått, cyklat, diskat. ja det var väl allt, kan inte komma på något mer.

Men kom precis på att jag har läxa till imrogon, men det får jag fixa imorgon bitti. Nu ska jag hoppa i sängen och läsa en bra bok!

pöss pöss

longtimeago

Nu var det längesen jag bloggade, men det ska bli ändring på. Har bara varit så mycket nu första riktiga veckan, i skolan. Jag är iallfall nöjd med min klass, som tur är. Har väl inte hänt så jättemycket, de här dagarna i skolan...

Idag så har jag varit i en liten skobutik i Roma med Stephanie. Var ju meningen att jag skulle köpa skor...Ett par converse, men det finns ju så många färger,så vet ju inte vad jag ska ha, lila, gråa röda, höga, låga, skinn, tyg? Ah, varför finns det inte bara en sort, då behöver man ju inte välja. Fast då skulle alla haft likadana, gud vad jag babblar, eller skriver...
Men iallafall, så skulle jag egentligen va med min kusin idag, men kunde inte komma in till stan. Så Stephanie följde med mig hem, vi pratade lite. Hon åkte hem, då började jag städa. Kom inte så långt, eftersom jag fastnade vid datorn, som vanligt...
Nu ser jag och pappa på film och äter godis!

pöss pöss



hp10a

Idag fick jag byta klass, så går nu mer i HP10a. Hoppas det är en bra klass.
Har väl inte haft någon jätterolig lektion idag, men det har rullat på precis som vanligt. Tog bussen hem med Jessica, som även följde med mig hem. Så vi har haft lite skojsigt!
Pappa kom precis hem, tur det så man kan få lite käk.

Har inte så mycket mer att skriva.

pöss pöss


RSS 2.0