Aj know ju want mii!! ;)

Sitter hemma vi Stephanie, jag dunkar musik och käkar godis, medans hon, fixar inför imorgon...

Vi ska ju på fest imorgon, haha, eller fest och fest kanske man inte säger... Vi ska ha en återträff med alla barn, från lägret jag var ledare för i somras. Då ska man klä ut sig för det är ju Halloween!!
Har inte rikitgt bestämmt vad eller hur jag ska se ut, men det fixar sig.

Har inte bloggat på några dagar, men jag har i stort sett åkt framåt tillbaka, från stan, hem och till Stephanie. Så jag har inte vari hemma så mycket, och har därför inte kunnat blogga. När jag säger att jag lovar, betyder ju det att jag inte gör det, haha. Nej självklart inte, men jag ska lägga upp bilder!!

Ni får ha en underbar lördag kväll, för det ska jag!!

pöss pöss

HJÄLP!! Är Halloween och Alla helgona samma sak? VI har en "stor" diskution om det...

.

Vaknade vid halv 12, riktigt skönt att få sova ut. Idag har jag bara tagit det lugnt, inte gjort någon direkt nytta, förutom att jag har städat mitt rum. Har precis målat naglarna, och duschat, så ny är man fräsch, och kan börja om på nytt ;)

Ska kolla lite på fb, sen blir det käk!

pöss pöss


blääääääääääääääääääääääääääää

Lite sent, men hade inga hål! Duktig på att borsta tänderna der är jag det! haha
Har varit med Stephanie nu, i två dagar. Vi har, gått på stan, motionsim, och sen har vi bara vart lite...

Imorgon ska jag upp tidigt, för att åka till stan, och leka med min underbara kusse! Får väl se vad vi hittar på för sköj.

Får se om jag hinner blogga imorgon innan jag åker...

pöss på dig!


yo

OJ! Jag som hade så mycket tid på mig, men fastnade vid datorn, INTE BRA! Ska till tandläkaren så nu måste jag skynda mig, skriver mer när jag kommer hem, om kanske en timme eller nått. 

pöss pöss

ni får ingen bild, för jag ser inte klok ut!!

pöss

Äntligen höstlov!! Gud så skönt, sova och sova och sova lite till! Ikväll blir det en "hemmakväll" med mami y papi. Väntar på att maten ska bli klar, tacos..
Fick reda på adm. provet idag, blev riktigt nöjd, MVG. Det rullar på med alla prov och betyg, great!

Har inte så mycket att blogga om, men nu är det lov, så då hinner jag att fota lite :P så bilder kommer det att bli, lovar.

pöss pöss

prutt

Så nu är jag hemma! Ur pratad!! haha, men ska snart hoppa i duschen..Bli lite fräschare ;)

pösspöss

yehe

Kom hem för en stund sen, väntar på pannkakan som står i ugnen... SKa dra till Stephanie sen, känner att vi har SÅ mycket att prata om!! Sista dagen imorgon sen är det lov, skönt!
Hade matte prov idag, vilket inte kändes som det gick så bra, fick reda på mitt betyg i Praktiskt Marknadsföring, MVG, wuhu!! haha, sen får vi reda på adm. provet imorgon, hoppas det gick bra, annars blir jag sur. punktslut.

Hör sen

pöss pöss

aaaarrrrggggggghhh

Nu är jag inte på humör, men tänkte blogga lite ändå.

Skolan var riktigt trög, som vanligt dåra... ;) Fast det rullade på rättså fort. Jag, Josse, Mathilda och frida började långsamt gå hemåt. Äntligen hemma vid Jossan, åt lite sen pluggade vi matte. Nu sitter jag hemma i soffan, och känner att jag kanske borde plugga lite, men det brukar gå bra ändå *host host*

Nu ska jag...Hm, vad ska jag göra? Aja hittar väl på något kul, förhoppningsvis!

sump sump

saker jag köpt...


Gina tricot 249:-

Gina tricot 199:-
(Ser ut som sammets men det är typ siden...)

49:-
(silvriga)

Skopunkten 399:-

Vero Moda 249:-

Cubus 199:-

Sen har jag köpt lite små saker också, typ som schampoo, balsam m.m.

Handlade inte så mycket, men gick ju inte på stan så mycket heller, sen hade jag inga pengar...Fattiglapp!

damit

Nu har jag laddat in korten på datan, så de kommer upp om en liten stund.
Är hemma idag med, mår inte alls bra. Men bättre att jag är sjuk nu än på lovet ;) hehe, för då ska jag hitta på massa skoj...eller?

Just nu sitter jag vid tv:n och kollar på Tyra Banks show, kanske ska ta och plugga lite idag, men får se om jag orkar...

pöss pöss


ph

Nu har jag tagir kort på det lilla jag köpt, hittar såklart inte sladden!! Att det alltid ska krångla när jag ska lägga upp bilder, men men. Ska leta, efter Paradise hotell!

pöss pöss

,,,,,,,,,,,

Är hemma idag, mår inte bra. Har ont i huvudet och är förkyld. Får väl packa upp min väska sen vila lite... Som sagt blir en lugn hemma dag.
Ska se om jag orkar ta kort på det jag köpt, och lägga in, men det tror jag ;)

pösss pösss

already?

Idag åker vi hem, vill egentligen vara kvar lite längre. Känns inte som man hunnit gjort något, fastän vi har det. Mamma lagar mat, Joakim lagar cykeln, pappa lagar ugnsluckan...Jag själv sitter och latar mig vid datan, livet är allt bra ibland! haha

Är svinförkyld, och det är inte kul! Jag som skulle gymma imorgon, dansa på tisdag, ut och jogga på torsdag, hela min vecka är förstörd!
Men snart är det höstlov!!! Gud va skönt, ledig en hel vecka, plus två dagar.

Idag hann vi gå på stan en liten stund, hittade en grön skjorta på cubus, sen hittade jag en jacka men var lite osäker, sen kostade den 1000:-, så då det var bäst att låta den va, tills jag bestämt mig.

Snart är det mat, sen blir det en lång bilfärd till Nynäs, sedan båten.

Ha det!

pöss pöss

Saknade bror

Trodde jag skulle ta med mig datorn, men sen insåg jag att det var lite onödigt, eftersom vi inte kommer va på hotellet så mycket.
Just nu är vi i Joakims lägenhet. har precis ätit, nu håller vi på att städa och packa upp allt som vi köpt. Jag har inte handlat så mycket, men det var ju inte därför vi åkte upp heller, så...

Vi sov på Scanic hotell, och gud vilken frukost! Vet inte hur mycket det fanns att välja på, helt galet. Imorgon bitti ska jag basta och bada i poolen. Skönt att bo på hotell!

Imorgon ska vi fixa lite i Joakims lägenhet, sen kanske vi hinner med lite shopping, innan vi måste åka hem. Helgen har gått så fort, sen är det ännu en ny vecka i skolan, usch!

Nej, nu ska jag kolla till efterrätten...

pösselipöss

Mässa

Är förkyld, och jag tycker inte om det. Har precis packat klart, ska väl lägga i lite små saker men det fixar jag imorgonbitti. Nu kollar jag på tv, får se om jag ska läsa lite mer adm. men får se om jag orkar. Annars får det gå så bra som det går...

Konstigt nog har jag ingen lust att åka iväg, vill bara vara hemma och sova. Men tiden går fort. Nu är det bara en vecka kvar, sen höstlov! Efter det så fyller jag år! Åh, längtar...

Nu ska jag fortsätta kolla på robinson...

Kommer att ta med datan, så jag kommer att hålla er upptaderade, men kanske inte så ofta. Ni får heller inga bilder. För programmet finns inte på denna dator.

pöss pöss


snyggve

Redovisningen gick bra. Nu ska man bara träna på administrations provet som blev flyttat till på fredag... Vilket var dåligt! Men men... Ska träffa min bror i helgen så jag måste egentligen packa, men jag orkar inte. Imorgon kanske jag inte är hemma, så jag får se. Jag hinner nog, klockan är inte änns fem.
Efter skolan drog jag och Mathilda ner på studiemässan, pappa var där och slöt 3, så det var mest därför vi åkte dit. Var väl där en halvtimme eller något. Imorgonbitti, ska vi på mässan i klassen, har ingen aning om vad vi ska göra där egentligen men, dem har säkert hittat på något. För er som inte vet, så går jag i ettan på handelsprogrammet, mycket bra linje!

Nu ska jag träna lite på administrationen, om jag orkar hämta boken vill säga...

pöss pöss

...Nu har jag hamnat i ett period då jag hatar att ta bilder, eller lägga upp, men det kommer snart, promise!

dumhuve

Fan, så har man blivit förkyld! Varför? Det är ju dansträning idag, den vill jag inte missa men men. Känner mig hängig, har ont i halsen och täppt i näsan. Låter nästan som jag är dödssjuk, men så illa är det inte...

Åkte inlains idag, på idrotten. Sjukt kul vart det, ska nog ta och köpa ett par, tror jag.

Ikväll ska jag bara ta det lugnt, får väl träna lite till redovisningen imorgon. Eller så får det går som det går...

pöss pöss

åhja

Måndag, ny vecka. Hoppas denna blir bättre, fast känns som jag börjar bli förkyld, inte bra!

Var och gymmade idag, med Angelica. Det gick bra, men vi missade bussen med typ 2min, fifan va surt asså! Var då tvungen att vänta en timme tills nästa buss. Då kunde jag lika gärna åka med pappa som slöt halv 4, och skulle hem så fort som möjligt. MEN, då kommer han ju på massa saker han ska göra i stan! Tvätta bilen, beställa arbetsjacka o.sv. Så jag kom hem lite innan 5. Jag kunde varit hemma 4, om jag skulle tagit bussen. Men gjort är gjort, meller vad man säger?!

Nu ska jag kolla på kungarna av tylösand, missade det i onsdags, måste ju hinna ikapp. Sen börjar paradise hotel ikväll, så det får man också ta och se på. Men annars ska jag plugga lite, sen duscha.

ha det.

pöss pöss


du har förändrats...

Nu är man mätt och belåten! Har precis ätit, ska snart sätta mig och plugga. Ikväll tillbringar jag kvällen framför tv, det är ju "Ensam mamma söker"! Vem missar det? Inte jag, hehe.

Måste hitta ett lås till imorgon, vi sa på gymmet, och då måste man ha ett lås. Bara att leta på! På tisdag är det dans, och jag har glömt bort hela dansen... Inte bra! Men får ta hjälp av Frida.

Syns imorgon...

pöss pöss

VI ÄR NORMALA!!

Vaknade halv ett, så nu är jag ritigt utvilad. Sitter och ser på tv, och äter chippa, jag vet att jag är nyttig! haha.
Igår kom Angelica hem till mig, vi gjorde oss iordning, sen drog vi ut till Mikaelas fest. Det var kul, vi dansade och pratade med lite folk.

Idag ska jag bara ta det lugnt, plugga lite matte, och äta chips! För imorgon ska jag och Angelica gymma, så då försvinner allt, fett förhoppningsvis...

pöss pöss




Angelica! Jag tycker om dig!

ingen bild

God morgon, eller god middag kanske man säger?!
Idag ska jag nog bara ta det lungt, får se om jag måste dra in till stan, eller om jag hittar något här hemma att ha på mig, hoppas det, för jag orkar inte åa till stan, men men.

Ska snart hoppa in i duschen tänkte jag, sen ska jag städa mitt rum, eftersom Angelica kommer hit, då måste det ju se noggorlunda (stavning?) bra ut.

Har väl inte så mycket mer att säga eller skriva, så...

pöss pöss


pöss

Äntligen fredag! Då kan man få sova ut. Just nu ligger jag i sängen och bara tar det lugnt, men ska nog ta tag i disken som står på bänken.
Imorgon blir det fest, har verkligen klädproblem, som vanligt... Köpte en klänning på bikbok idag, utan att prova den...Men den var inte så jättesnygg, får se om jag ska ha den eller lämna tillbaka den.
NEJ, disken väntar!

pöss pöss

.

Mycket som händer nu, som vanligt, känns som att det är det enda jag skriver, men skitsamma!

I måndags gick jag en sväng på stan med min mamma, köpte ett par jeans, två koftor, träningsbyxor och en tröja på bibok som jag tror jag skall lämna tillbaka...

I tisdags var jag med underbara Frida, sen drog vi på dans.

Idag har jag varit i skolan, inget mer med det... Efter så gymmade jag och Angelica.

Imorgon ska jag gå på stan med några ompisar, ska fixa lite tills i helgen... Har även utvecklingssamtal.

Och tillslut på fredag, så ska jag antingen gå på stan eller så åker jag hem och tar det lugnt... Är sjukt trött på skolan, ganska mycket att göra, fast ändå inte... haha, lite knäppt

Kände att det här inlägget blev lite plojigt, men så kommer och har min vecka se/sett ut.

Nu blir det tv.

pöss pöss



Inte så bra bild men men

Smart som jag är, så har jag glömt hälften av läxorna i skolan, men får väl ta hem och göra dem imorgon, om jag hinner...
Pappa är hemma nu! Känns inte som det var så länge sen man såg honom, men det var en vecka. Tiden går förfort ibland. Nu ska jag måla naglarna, sen blir det väl tv:n...

Förresten, vad tyckte ni om håret?

pöss pöss


Inte jättebra bild, ljuset är inte rättvist.


no pic

Så nu fic ni se en klok bild på mitt hår. Ser ju jätteblek ut på bilden, men det är lyset, kan lova att riktigt så blek är jag inte, haha.
Det var kul igår, va nästan hela släkten där...
Vaknade inatt av att jag mådde skitilla, det var hemskt. Kändes verkligen som att jag skulle kräkas, men som tur va så gjorde jag inte det.

Idag ska jag plugga lite, sen ska vi åka och hämta pappa, som har varit på sjön i en vecka, med sina elever.

pöss pöss


Nu drar jag!


test #1

Provet i handel gick bra!

Efter skolan åkte jag med Jessica hem, vi var hemma i kanske 1 timma, sen skulle vi börja gå, till tjejen vi skulle va vid. Kvällen var rolig, vi sket i filmen och såg på idol istället, Olle gick vidare!

Snart ska jag hoppa i duschen, för att sedan åka till min mormor som ska fira sin årsdag, fast egentligen fyller hon år på måndag. Jag och mamma ska hjälpa henne med att flytt lite bord och fixa lite annat.
Har ännu inte bestämt vad jag ska ha på mig, men men, det ordnar sig.

pöss pöss

RSS 2.0