mhmh:/

Idag är de Söndag och jag har inte gjort ett skit rent utsagt! Bara legat vid tv:n och slappat. Har ingen aning om vad jag ska göra i veckan. Skulle va me Frida någon dag i veckan men hon hade tydligen fullt upp, men vi får se hur de blir. Jag ska gå på stan på tisdag eller onsdag, någon som vill hänga med? ;) Jag, pappa och Joakim ska kanske åka och bowla, de blir väl kul, förutom att jag kommer få så mycket stryk! Jag suger verkligen på bowling... Nu ska jag nog hoppa in i duschen, sen måla naglarna. Ikväll är de blåsningen, jippie!

pösselipösspöss!! 

(Trök, ingen dans idag :()

sportlov

Nu är jag hemma igen. Vi har haft roligt, som vanligt, haha. Jag kom hem innan tre, då satte jag mig framför tv:n. Vi har som hemuppgift att kolla på något program om glaciärerna, det var skit tråkigt, men men. Det har varit fett skönt att vart ledig idag. Nu är de sportlov, fatta en vecka! Ska verkligen sova ut, åka skidor, gå på stan och självklart så ska jag va med kompisar.
Igår gick jag ju på stan, hittade en massa kläder som jag verkligen vill ha! Men till sommaren/våren dåra. Ikväll ska jag kolla på Let´s dance, som vanligt. Men nu ska jag äta sen blire duschen.

pöss pöss

stephanies place!

Hej hej, nu sitter jag hemma vid Stephanie. Idag var de sista skoldagen, på ett tag. Efter skolan åkte jag och Stephanie till stan, jag hittade lite underkläder på rean. När jag kom hem kastade jag i mig mat och packa ihop lite kläder,för jag skulle hem till Stephanie. Nu sitter jag här! haha, hon har städat lite och jag suttit här och latat mig. Nej nu ska jag vara lite social...

pöss pöss 

hem kommen!

Kom hem från Malin för en timme sen typ. Vi satte vid datorn och spela något zoo spel, haha. Hon åker hem imrogon, så hinner inte träffa henne mer :( men hon skulle komma typ till påsk eller va de blir. Det här blir ett kort inlägg för jag måste verkligen sova nu, ska upp tidigt för en gångs skull. Ska hinna och duscha, brukar egentligen köra de innan jag går och lägger mig men de orkar jag inte nu, så de blir imorgon bitti. Vet inte riktigt vad jag ska ha på mig imorgon! Men får väl rota fram något halvdant ur garderoben. För jag ska till stan med Stephanie. Kände nu att inlägget blev normal långt :P haha...

gonatt <3


isit värre!

Idag stod jag och Josse i bokan, de va roligt! VÄldigt skönt att slippa alla tråkiga lektioner. Speciellt bad! Gud va tråkigt de är, fast idag skulle jag velat vart där. Simon fick typ hundra kronor om han hoppade i med kläderna på och såklart, så gjorde hand de, dum som han är. Tur att vi bara hade en lektion kvar, fast han var dyngsur... Efter skolan så kom Malin hit, en kompis från Kalmar. Dem har sportlov nu så hon är här nere och hälsar på sin mormor. De va kul vi gjorde saker som jag inte brukar göra i vanliga fall, höhö. Ska snart dit igen, så bye bye, hade bra!

pöss pöss

tuesday

Idag har de varit riktigt tråkigt i skolan, Tisdag är plugg dagen. Jag stannade kvar i skolan för jag skulle ha utvecklingssamtal. Jag satt och vänta i 50 minuter men som tur va så skulle Linnéa också stanna, vi satt i biblan och "plugga". Imorgon ska jagoch Josse stå i bokan, fett najjs. Fast första lektionen ska vi ha fysik prov (kan verkligen ingenting, kanske dags att börja plugga) Så vi kommer typ stå i bokan från kl 9 eller nått...
På fredag är vi lediga, gud va skönt, sen en hel veckas sportlov! Snacka om sovmorgon... Får väl ta och plugga nu.

pöss pöss


dance and move your body!

Nu har jag ätit, vart på dans och tränat lite på matten. Kärleksmumsen som vi bakade blev helt okej. Den första satsen blev väldigt tunn, och de blev för några. Nästa som vi gjorde blev bra! haha, svällde upp en anning för mycket, jag slängde i nästan två tsk för mycket... men dom blev goa. Just nu väntar jag bara på att pappa ska komma in så att vi kan äta semlorna jag juste gjorde iordning.
Dansen var rolig, vi la på ännu mer steg på dansen, fett kul. De går en tjej på min dansen som e hel mysko! Jag stör mig verkligen på henne, asså jag vet inte hur gammal hon är, ibland ser hon ut att vara typ 15-16 och ibland typ 40. Hon är verkligen as jobbig har bara lust att slå till henne! De värsta är att hon tror typ att hon är assnygg och bäst...fy fan! Men men, alla kan ju inte vara perfekta, eller? Nej nu ska jag nog försöka hitta något roligt att göra på datan, spela harpan, haha, skoja...Juste jag kom på en sak, skorna som jag visade i inlägget under med nitar och paljetter...Jag skulle lätt kunna haft såna när jag dansar ;) eller vad tycker ni? Va dom för fula kanske?

pöss pöss 


mumma

Idag är de Söndag och jag är helt frisk. Jessica är påväg hit, vi ska baka. Det är öppethuskväll imorgon i skolan, så vi ska sälja kakor. Alla ska typ baka kärleksmums tror jag, de ska iallafall jag och Jessica... får se om vi lyckas. Vi ska plugga lite matte också, har prov imorgon och jag var inte i skolan i Fredags, så boken ligger ju i skolan, inte bra. På eftermiddagen ska jag dansa, har verkligen inte tränat på den men de går säkert bra, förhoppningsvis.
Hade inget att göra så jag satt och kollade skor sen hitta jag dom här fräcka conversen... Vet inte om jag skulle velat haft såna men dom var coola...

sjuk

Vaknade upp som vilken annan morgon som helst. Kände att jag var lite sen till bussen så jag sprang upp till vägen. När jag kom upp dit så snurrade allting och jag mådde jätteilla, så jag gick hem. Nu mår jag lite bättre, har bara ont i huvudet. Men jag och brorsan kanske ska göra semlor. För de e ju fredag idag och då får man fetta sig, säger Joakim...haha, nu ska jag fortsätta att titta på TV och mysa med Ludde (min katt)

pöss pöss


PUSS!
Jag är Luddes idol! Han ser ju iallafall upp till mig...


kortis

Slänger in ett kort inlägg nu. Har precis gjort färdigt läxan och är klar med section som jag ska lämna in imorgon, fast den ska lämnas in nästa fredag. Det är så skönt att ha de gjort... Nu ska jag hoppa i duschen, tänkte att jag skulle duscha innan nio för då ska jag se på TV, märkte just nu att klockan är över nio, inte bra men men. Imorgon är de fredag!! OCH helg, gud va skönt! Vet inte riktigt vad jag ska göra men hittar ju alltid på något ;)

pöss pöss

lång day!

Jessica åkte precis hem, fett roligt har de varit, som vanligt! I skolan har de också varit roligt, haha, Jag och Jessica har skrivit låtar om Emelie, haha. Kan inte direkt skriva dom här ni får höra dom när dom kommer ut i affären ;) Ikväll eller snarare nu ska jag göra klart section och engelska läxan. Jag avgudar Kenza (Kenzas.se) hon är så... normal, eller vad ska man säga. Om man jämför henne med Kissie så känns hon så himla ärlig och normal, inte so Kissie, äcklig! Ljuger och "spelar" hur blåst som helst. Förresten är de någon som vet någon affär man kan köpa Jofama by Kenza kläder, asså inte över nätet, finns de någon affär?

Imorgon ska jag kanske åka till stan fast jag vet inte om jag orkar :s aja... Vi har haft egen dag idag, från lunch. På elevensval var de typ fullt över allt. Så jag, Josse, Jessica och Simon satt i datasalen. Simon satt och spela porr spel, för de är någon som lagt in de på datan. De var verkligen äcklig spel! Usch... Kände att de här inlägget blev lite långt men men, hoppas no orka läsa :) letar för fullt efter den där skivan så jag kan kan ladda in bilder...

puss från mig till er!

Frågestund!

Idag var de bad i skolan, hemskt! Tycker verkligen inte om de... Min bikini är helt cepe också! Men ska nog köpa en för tjugo spenn, på H&M. Får ha den så länge sen satsa på en bra till sommaren. Jag som skulle göra egna semlor idag! Joakim "orkar" inte köra till maxi, snacka om latmask! Aja får väl bli någon annan dag. Ikväll blir de bara att ta de lite lugnt, plugga förstås. Jag tänkte ha en liten frågestund idag och imorgon. Ni får ställa en fråga om precis vad ni vill, både ikväll och hela dagen imorgon :D

pöss pöss

fettisdagen!

Skolan var tråkig som vanligt. Men efter skolan så drog jag in till stan, först gick jag me Josse och Mathilda ([email protected]) dom skulle på träning så dom stack vid typ 4. Jag skulle handla present, men hittade inget först... Letade och letade, fick iallafall med mig en present hem till Stephanie. Jag handlade även en tröja till mig själv. Idag är det fettisdagen, så man får fetta i sig semlor, de e mumma de :D haha, ska nog dra ner nu och se om vi ska äta semlorna nu ;) haha. 
Försöker installera skivan nu så att jag kan lägga in bilder men det funkar inte :S

pöss pöss   

månday

Snacka om jag försov mig! Jag hade tio minuter på mig, så de var bara att äta frukost sen packa ihop gympakläder och springa till bussen. Kom hem från skolan för ungefär en och en haalv timme sen. Var typ vål hungrig när jag kom hem, men såklart så finns de inge bröd, så jag tog en knäckemacka och varm obo'y med grädde, mums! Sen dess har jag typ legat i sängen och latat mig. Är så himla trött! Får väl ta och vila lite till sen ta itu med läxorna och sen duscha. Men gud jag har typ jättemycket att göra kom jag på nu :s

- Duscha
- Måla naglarna
- Plugga
- Äta
- Städa
- Plocka upp gympakläderna
- Gå på toa måste jag säkert göra ;D haha

Måste vara klar med allt innan åtta, men men, jag orkar inte göra de nu plus att det känns som jag har feber :/

pöss pöss

lite fel

Skrev fel, Jag ser inte fram emot läxorna men dansen såklart!

hot!

Idag var jag i stan en snabbis fick med mig en foundation hem, ska prova den imorgon. Prövde en jättefin tröja på H&M men jag var för tjock :s. På eftermiddagen så åkte vi till min faster och fikade. Nu ser jag på melodifestivalen, Eric Saade har precis sjungit, han var bra och så jävla snygg!! Skulle verkligen viljat vart Molly nu (Hans tjej Molly Sandén).
Imorgon är det läxor och dans som gäller, inget jag ser fram emot... nej nu ska jag fortsätta att kolla på melodifestivalen.

pöss pöss


Den snyggaste bilden gick inte att ladda upp, så ni för nöja er med denna :D

girl powa! <3

Efter skolan drog jag in till stan me Mathilda och Josse. Det har varit fett roligt, haha. Skulle köpa ny foundation så jag gick ner på parelle (stavning?) där vid öster port. Hon i affären hjälpte mig med att hitta rätt färg, vi hittade rätt färg... Jag var helt inne på att jag skulle köpa den så säger hon att den kostar 400kr, DYRT! Visste inte att de fanns så dyra foundation... Den billigaste kostade 260kr så jag sket i det. Ska nog åka in imorgon också, får se om jag hittar en billigare. Snart är de Let´s dance...

pöss pöss

(Stephanie fyllde år igår, grattis till henne!)
(Typ hittat en trumlärare (;)

Tack för en välldans great dag på stan girls! Love ya!


Du kommer alltid att finnas i mitt hjärta <3

Fett tråkig dag i skolan!
Imorgon är de andra delen i nationella provet... hoppas de går bra.
Nu sitter jag vid datan, helt ensam hemma. Mamma och pappa kommer väl snart hoppas jag. Jag har klarat mig utan plattång i två dagar, och de räcker för min del! Gud va jag hatar mitt hår, de är kruligt och fult, tror jag ska börja med löshår igen och då måste jag ju platta håret. Imrogn drar jag inte till stada tror jag, en de blir väl tredje gången gillt eller? Jag har varit i stan två gånger förra veckan för att hitta kläder men har inte hittat ett skit! Så får se om jag hittar något imorgon, annars åker jag in på Fredag. Nu ska jag nog se om de är något på tv.

pöss pöss




långt hår? yes!

Idag hade vi nationella provet i svenska de gick typ piss... Siv var såklart sen idag igen, asså bussen. Kom typ hem halv, tjugo i 4, ska komma hem typ tjugo över 3 men men. Vet inte riktigt vad jag ska göra nu men sitter väl vid datorn en stund till sen plugga plugga plugga.
Jag ska spara till långt hår och därför ska jag inte platta de för de går ju av då, jag kommer verkligen dö!

pöss pöss 


Inte såhär långt, men de fattar ni ju, haha

familjen annorlunda

Sjukt mycket i skolan nu men sak försöka lägga in ett inlägg per dag. De är nationella provet i svenska imorgon, jag kommer dö! usch tycker verkligen inte om prov, men är de nån som gör de?
Skolan har varit rätt så lugn idag. Vi spelade upp en teater på spanskan, fett kul. De var jag Cassa och Max, jag och Cassa kunde inte sluta garva :D haha. När jag kom hem kastade jag mig i sängen, så jälla trötta asså (haha). Kanske har fixat en ny trumlärare, vem vet?
Dansen var iallafall sjukt rolig igår...
Sitter och plinkar lite på gitarren men ska snart ner och se på familjen annorlunda.

pöss pöss


.

Storstädningen avklarad! puh* gud va skönt städat hela övervåningen nu, ska bara bädda rent i min säng men de gör jag ikväll. Väntar på att maten ska bli klar, de blir varm smörgåstårta tror jag de heter, de är inte vanlig smörgådtårta, de är typ me hönökaka. Låter kanske inte så värst gott men de är helt okey. Lite innan tre åker jag in till stan för de är dans träning :D När jag kommer hem ska jag jobba lite matte, packa gympakläderna och duscha. Jag ska ju självklart se på blåsningen och en annan del av köping! Älskar de programmet (en annan del av köping) eller jag älskar tobbe rättare sagt. haha, hörs sen!

pöss pöss


fruktissallad

Pappa kom och väckte mig vid halv nio, jag trodde vi skulle åka vid 9 så jag sprang ner. Jag skulle liksom ännu hinna duscha, men först skulle jag äta frukost. Iallafall jag kom ner springades och så halvskriker jag finns de inget annat bröd! haha, asså jag stod i trappen hade inte ens kollat i skafferiet. Pappa ba: Du är nog inte riktigt vaken! haha, de var jag inte heller :P sen visade de sig att vi skulle åka 10 så de  var ju lugnt.
Såg på Joakims match, dom förlorade. Sen åkte vi och åt mat på Max, tog fel hamburgare, sa att jag skulle ha et Maxmål, men menade minimål, så jag fick jättehamburgare... På eftermiddagen åkte vi ut till mormor och morfar, åt semlor, mmm...Vi åkte väl hem efter 2timmar eller nått. Nu sitter jag och checkar bdb och fb, ska snart ner och äta mat. Ikväll blire fruktsallad! Så himla gott, haha. Igår gjorde jag panacotta till familjen och idag blir de fruktis och grädde.
Ikväll är de melodifestivalen kom jag precis på, får se lite på de, pöss pöss

Juste ska lägga ut bild på armbandet jag köpte, på köpet får ni en bild på mig, från idag.
Andra bilden har jag armbandet på mig, haha, plus fjortisposen ;)


stada!

Idag var jag i stan igen! Skulle handla present till Stephanie som fyller år på Torsdag. Jag åkte in med bussen till stan, träffade Frida, vi gick lite. Vid fem skulle hon ta bussen hem. Jag köpte presenter till Stephanie, kan tyvärr inte säga vad jag köpte. Jag köpte också ett nit armband till mig själv, lägger ut bild på de imorgon. Nu ska jag fortsätta se på "Made in Sweden"

pöss pöss


lennon glasses

Jackie och Patrik vann paradise hotel, de var väl egentligen väntat...

Hörde på radion om min buss kanske va inställd, men självklart så va den inte de. Som tur va fick jag reda på att bussen hade fastnat och när den kom loss skulle den köra hem alla som var på bussen. Så idag blev de ingen skola, fett skönt! Har varit med Stephanie fram till typ halv tre, då jag åkte hem. Vi har haft ruligt! Tog en jädrans massa bilder, för hon har massa roliga glasögon ;) haha, domk flesta ligger på fb om ni vill se, men jag säger bara en sak "JAG BJUDER PÅ MIG SJÄLV" bilderna är jättefula, och jag har inge smink, ser alltså helt puckad ut! :P haha... Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra men får väl försöka plugga lite. Imorgon ska jag nog in till stan me min kusin (tror jag) de var väl min halva dag :D

pöss pöss


                                                          


emo

Har precis målat mina naglar svarta, ser ju ut som värsta emot! Inte okej! men men... Imorgon är de bad, igen!  De har inte hänt så värst mycket idag... Ikväll sitter ni väl bänkade framför tv:n eller? haha, de är ju final i paradise hotel! Äntligen, jag kanske är lite trög men fattar inte, är de ett par som vinner eller är de en person som vinner?! Jag hoppas iallafall att Kristoffer vinner! Nu har jag inte tid att skriva mer

pöss pöss 

matvrak

Somnade väldigt sent igår, så jag är jävligt trött! Efter skolan var jag me Jessica, hon har precis åkte hem. Vi hade kul som vanligt. Satt och käka glass och kolla lite på internet ;) haha.
Min måndags kväll ser ut såhär:
- Plugga No
- Duscha
- Äta mat
- Se på paradise hotel
- SOFTA!
De enda jag ser fram emot är paradise hotel pch MAT! är sjukt hungrig, haha, låter ju som värsta matvraket...
Jag ska till Stockholm i Maj och ett måste är att köpa en skinjacka (kort) och byxor. Känner att de är väldigt tomt i min garderob, och de finns ju ingenting här på Gotland... Nej, nu ska jag kolla om jag är värd mitt VG i HK, är så himla hungrig!

pöss pöss

RSS 2.0