valborg, faga

Nu är jag hemma, sitter och tar det lite lugnt. Igår kväll körde vi uppkörning, ganska simpel, man fick köra tills man klarade det. Efter det gick vi in och skrev provet som verkade ganska enkelt, fast man ska inte säga för mycket, fall man inte klarade det. Det vore ju pinsamt!
Sov över vid Stephanie.
Idag fagade vi i Endre, as tråkigt var det. Erik tjatade bara om att vi skulle räfsa, men jag och Jessica gjorde andra saker... 
Vi slöt vid tolv, då åkte jag med Stephanie hem. Vi körde lite moppe, spelade Guitar hero, faktiskt kul! Sandra (Stephanies syrra) spelade bass, jag trummor och Stephanie gitarr, värsta bandet!

Ikväll ska jag hem till Jessica, vi ska väl gå till brasan tror jag.

Ni får ha en trevlig valborg.


<3

Blir ett snabbt inlääg, batteriet dör snart!

Tråkig dag i skolan, efter skolan var det bara hem, ställa fram trummorna och vänta på Jonte, gick väl som vanligt idag, inte bäst inte sämst!
När han hade åkt drog jag hem till STephanie, vi skulle köra moppe men fick inte igång hennes, så vi fick köra med en men det var inte såkul. Vi gav upp, och gick in.

Nu är jag hemma, tänkte läsa lite ur moppe boken, har prov imorng, men orkar inte plugga på.... Måste dra nu

puss

run bitch run!

Skolan har varit ganska lugn idag. Efter åkte jag in till stan som vanligt, gick på moppe kurs. Som tur var va det sista teorin, på torsdag är det prov och uppkörning, så får hoppa över trummorna.
Ikväll ska jag ut och gå med mamma, eller snart ska vi gå! Tänkte egentligen att jag skulle göra fysiken som skall in imorgon. Glömde kriterie pappret så de sket sig.

Gjorde klart nationella i spanska idag, vill inte säga vad jag fick, för jag skäms!!

ska ut och gå nu!

pöss pöss



smiling for you! ♥

halfvt!

Nu är jag äntligen halv färdig. Har pluggat sen klockan tre, sen en liten matpaus på 20 minuter. Jag är klar med so:n, har lite kvar på fysiken, och moppe saken har jag inte läst nånting, men får väl försöka göra det innan jag går och lägger mig.

Nu ser jag på top model, efter det är de Hollywod fruarna!

pöss pöss

fy vad mycket att göra!!!!

Hela helgen har jag spenderat med min underbara kusin! Tyvärr blev hon sjuk på lördags kvällen... Men hon sov över ändå, på söndagen mådde hon inte så jättebra efter maten, men det gick över en liten stund så hon var med på dansen. Efter dansen gick vi hem till henne, och åt bullar, mums!
När jag kom hem så åt vi mat och sen var det bara in till tv:n och lata sig som vanligt.

Imorse var jag as trött, försov mg en timme, tur att jag inte missa bussen. Första lektioen hade vi gympa, vi var 7st. Fyra gick ut och jag, Jossan och Jessica stannade inne och spelade badminton. Skolan har varit ganska seg...

Nu måste jag skriva fysik uppsats och kanske lite so. Har liksom fullt upp hela veckan.

Måndag: Plugga
Tisdag: Moppekurs, kommer hem typ 7.
Onsdag: Trummor, plugga till moppe provet.
Torsdag: Moppekurs, trummor
Fredag: Fagning

Snacka om fullt upp!
Måste nog sätta igång nu!

Pöss pöss

.,.

Äntligen hemma! Kom precis hem från stan. Jag och Joakim har varit och handlat lite...
Idag sk jag köra moppe, ska snart köra upp så måste träna lite smått. Kvällens planer är... Frida kanske ska komma hit, eller ska jag åka med henne till stan, det vet vi inte än.

Man blir ju helt yr av det konstiga vädret, häromdan så snöade det, nu skiner solen. Å jag vill ha sommar, nu!
Orkar inte skriva mer men ni får en sådär halv ful bild på hur jag ser ut nu, haha.


foto

Idag hade vi fotografering...  Det enskilda kortet är jättefult! Efter fyra kort vi man välja ut vilket man ville ha, alla blev så fula så jag sa välj du, sen började jag gå. Han frågade då om jag inte blev nöjd, jag ba: nej! Då var han så snäll så jag fick ta två kort till, men dem blev ju inte mycket bättre...
Spex fotot gick väl bättre hoppas jag, förutom att jag hade Mathildas hår i ansiktet, haha.

Kom hem för ungefär en timme sen, då åt jag lite "mellis", nu sitter jag i soffan och myser med datan i knät.


 Myser med en stor filt!

nationella...

Idag hade vi nationella o matte c, gick inte bra! Tyckte det var lite svårt då och då. Efter skolan åkte jag in till stan som vanligt och gick på moppekurs sen direkt på trummor. Moppekursen var urtråkig och trummorna var alldeles för lätta, fick spela sånt som jag redan kunde...Och det fick jag i läxan... Bra att man får läxa man redan kan! 

Imorgon är det ploj och enskilt foto. Inte så värst kul med enskilt, hatar det blir alltid så fullt. Ploj, däremot ska bli kul, vi ska typ ha morgon tema, ni får se när jag får bilden.

Nu ska jag hoppa in i duschen sen lägga mig och läsa moppe boken, prov nästa vecka...

Blev inget tränande på trummor idag, asså när jag kom hem, har problem med min handled. Det gör sjukt ont nu, så måste vila.

pöss pöss


Gammal bild från i sommras!

natti!

Är verkligen sjukt trött! Ska snart sova, imorgon är det nationella i matte, har inte orkat träna nånting, inte bra! Efter skolan åker jag in på moppe kurs sen direkt till trummorna, hem, skriva lite so... Mitt liv består v att plugga, fy vad hemskt!

Jonte var iallafall här och lättade upp sämningen med trummandet, är så trött på skolan nu så det kan vara skönt att trumma av sig. Eller, det gjorde jag för en stund sen egentligen. Kände bara att jag fick ett utbrott, haha.

Hade en jättekonstig känsla nyss... Jag låg i soffan och kollade på tv, hade tydligen somnat, för jag vaknade till av att det kändes som jag kissade på mig, sjukt äcklig, så jag sprang in på toan för jag var livrädd. Ni vet om man reser sig för snabbt kan det ju snurra till i hela huvudet, så jag kände mig helt full. Haha, går inte att förklara men fick panik! För jag trodde jag skulle pinka på mig, haha....

Nej nu flummar jag alldeles för mycket bästa att lägga hjärnan på hyllan och spara den till imorgon, då det är prov!

God natt! 

bad update!(?)

Sorry för urdålig upptadering men  har varit fullt upp, med skolan och "fritiden".
Måndag: Var med Stephanie och tränade att köra med moppen kom hem typ halv 7, bara sätta sig att träna på fysik provet och engelska redovisningen.
Tisdag: Åkte in med bussen till stan skulle på moppekurs, den varade i två timmar, sen hem och träna på so provet.
Onsdag: Idag då! Hade bad i skolan, när jag kom hem så skröv jag ihop min trumma, tänkte lägga in kuddar i den, men blev inte av, så fick skruva ihop den, ställa fram el trummorna, sen äta lite snabbt, nu sitter jag här ser ut som en loddis, och väntar på Jonte, som kommer vilken minut som helst.

pöss pöss pöss

ahhaha

Idag så ska jag plugga och dansa. Skulle egentligen vart med Stephanie och kört moppe, måste ju träna lite... Men det blåser så in i bomben! Så vi ska köra imorgon efter skolan. Därför måste jag plugga idag istället, och jag kommer göra det? eller snarare orka det? Svar: Nej det kommer jag inte, så det blir väl som vanligt plugga dagen innan man har prov!

Om jag ska få något gjort idag så får jag väl sätta fart nu, bye bye

poss poss

.....,.,.,

Just nu sitter jag och kollar på tv, innebnady. Blev inge rally idag... Men åkte till stan med mamma istället, vi handlade blommor, tyg och mat! (väldigt intressant)
Har ingen aning om vad jag ska göra nu, inte så kul att titta på innebandy på tv:n... Är inte på humör för att blogga, men skriver sen ikväll, när jag fått tbx lust!

pöss pöss

inte min mage som sticker ut!

Lite dålig upptadering, men har haft jättemycket att göra! Hade nationella prov imorse i matte, det var ganska svårt. Fick 11 av 18, men det var ganska bra, för det var inte så många som fick så bra...

Imorgon, ska vi (familjen) kolla på rally gotland, min morbror kör ju, Lars-Åke Hägglund, kanske känner igen honom, alla rallyfolk?
Kanske ska va med Josse på kvällen, nu ska jag fortsätta kolla på talang.

pöss pöss


tidningsdagen!

Idag har varit än mycket händelserik dag... Skolan var väl som vanligt, hade prov i so, det kändes som det gick ganska bra. Hade en vikarie för Maria var på kurs, jag var nog den enda i klassen som tyckte han var bra, eller? haha. mobbad!

Nej men sen hade vi väl bad, inte så många som var med, rätt skönt... Efter skolan åkte jag och Stephanie in på moppekurs, ska ta 30 kortet men min moppe går 50, och den är inte trimmad. Tro mig eller ej men jag får köra 50, haha. Det var jag Stephanie och en tjej till, väldigt skönt att det bara var vi tre. Vi gick igenom vägskyltar sen fick vi som ett litet "prov" på det, as svårt. Vi hade inte gått igenom allt som kom på det där provet, men det var bara att gissa. Efter kursen alltså typ vid sex så gick vi på VILA och MQ, dem hade 20-25%r rea. Köpte ett par öronhängen och så fick jag en gåva (värde 149kr) tjänade lite pengar där, men det var bara en sjal, fast den var as skön!

Nu ser jag på fuskbyggarna men ska snart gå och lägga mig, eller det blir väl typ om en timme, som vanligt.

Vet att det börjar bli lite bildbrist, men ska bli bättre på det.

pöss pöss

kvälls bloggning

Nu kastar jag in ett litet kvälls inlägg, mysigt va?! haha

Jag har skrivit rent det jag skulle göra, skrivit två meningar på svenska saken, tränat ytterst lite på so:n som är till imorgon.
Blev inge springning, fast funderar på att dra ut nu för det är nog rätt så skönt ut men vet inte om jag orkar, har inte ätit mat. Mamma, pappa och Joakim är i stan på någon mässa så dem hade tydligen ätit där... Vad ska jag äta?!

Nej men nu ska jag bestämma om jag ska springa eller träna på läxan lutar åt att träna på läxan...

ni får ha en underbar Onsdag imorogon! För mig kommer det nog inte bli så värst kul...

pusseli puss puss

drums

Idag var det den drygaste dagen i skolan på hela veckan!
När jag kom hem var det bara att städa och ställa fram trummorna. Jonte kom vid 4. Ska ha moppe kurs imorgon å flyttade det tills idag istället. Det var as kul, förutom att jag är trög i huvudet... Ska säga en låt som jag vill lära mig, någon som har något förslag?!
Vet en låt men vet inte vad den heter och inte vem det e som har gjort, men jag ska fråga Felix, för han vet!

Nej nu måste jag träna på so:n, skriva rent massa saker på datan, fortsätta skriva på min svenska sak, ut och springa, i det srota hela har haf FULLT upp!

pösselipöss

monday

Första dagen efter underbara lovet! Inte kul att börja plugga igen... Nationella i matte på fredag, so-prov på onsdag, ska redovisa en bok vi har läst, på engelska!
Usch, tvi, blä, inget jag ser framemot!

Slut snackat om det tråkiga!
Efter skolan var jag med Stephanie, vi satt typ i uterummet hela tiden och pratade var rätt så varmt där...

Nu måste jag plugga, duscha och trumma.

pöss pöss



old pic!

12:56

Idag ska jag städa och träna (dans). Ska faktiskt bli skönt att träna lite känner mig som värtsa latmasken, sitter hem och gör ingen nytta. Det ska ändras på!

Som sagt igår på det förbaskade körslaget så sjöng inte min frissa, brorsan sa det men han hade fel! Nu åkte gotlands kören ut, inge bra!

Slut snackat om det... Inatt typ vid elva, tolv, ett så var jag faktiskt riktigt glad, undrar varför...

pöss pöss




iPod bloggning

NU BLOGGAR JAG FRÅN EN IPOD! AS NAJJS,FÖRUTOM ATT JAG SKRIVER MED STORA BOKSTÄVER. FATTAR INTE HUR MAN ÄNDRAR. JOAKIM SA ATT LINA SKULLE SJUNGA MEN DET GJORDE HON INTE. NU ORKAR JAG INTE SKRIVA MER FRÅN DEN HÄR JOBBIGA SAKEN,HAHA.

bad day...

Idag har det varit en jobbar dag i stugan. Fick städa ur den lilla boden på tomten och ställa in det i huset.
Vi har en sommarstuga i Östergarn, det är ett "stort" hus som vi byggt, sen finns det ett dass, en liten bod, ett förråd och på sommaren en husbil.

Det har inte varit så värst kul, kände att jag behövde varit hemma istället. Måste städa rummet, packa upp min resväska och plugga. Men vem orkar göra allt det där! INTE JAG!

Snart är det körslaget, tror min frisör, Lina, ska sjunga solo ikväll det ska  bli kul att lyssna på...

pöss pöss

Kalmar resan!

Kalmar resan!

Måndag: Tog båten upp vid fem, sen bussen till Kalmar....

Tisdag: Vi åkte till Hansa city, gick en sväng på IKEA, såg världens snyggaste kille!! Vi hann även gå en liten sväng på baronen, eller ska vi säga barongen, haha. Jag och Frida kom inte på vad det hette, först kom vi fram till att det hette barongen, men det heter ju baronen... haha
På kvällen cyklade vi iväg och köpte lite mat, så gjorde vi tacos.

Onsdag: Nästa sista dagen, vi gick på baronen och på stan. Såg många snygga killar, haha.

Torsdag: Sista dagen, bestämde oss för att åka till hansa city igen. Först tog vi bussen in till centralen...
När vi var vid en hållplats så kom det en gubbe som hade ont i benet och försökte springa till bussen för att få åka med, jag och Frida tyckte synd om honom för det såg verkligen ut som han kämpade. Han kom på bussen och gick bak till oss. Han verkade jättetrevlig, sa hej till oss, såg dock att han bara hade två tänder lite äckligt. Tänkte inte mer på det. Men senare så började han prata lite med sig själv, det tyckte vi var lite små konstigt men inget som vi brydde oss om så mycket, eller vi var lite rädda för honom... När vi skulle åka till centralen igen, fast på kvällen för att vi skulle till Oskarshamn. Då står han där på busshållsplatsen, och är hur full som helst. Jag och Frida blev as rädda, eller iallafall jag! Jag är verkligen hur rädd som helst för fullisar! Det värsta som finns! Det är som en fobi för mig! Usch! Tur som va skulle han inte med bussen, men jag tror inte busschauffören skulle släppt på honom heller, för han sa att dom på hållplatsen skulle slå till honom på käften, haha.

Vi åkte båten hem, typ inge folk. Väldigt skönt, fast det var typ två utläningar som ba: Det finns plats här... Det var lite äckligt!

Det var min och Fridas resa till Kalmar. Den har varit as rolig!Ska lägga upp bilder på alla saker jag köpte, det blev inte så mycket men men, ska ju snart åka till Stockholm.

Ni får ha en bra fredags kväll. Själv ska man spemdera den hemma framför talang.

pöss pöss



Hittade en väldigt gammal bild på Frida, haha. Så söjt!

Min biffiga kusin Olof och lilla Frida!

Home!

Hej hej! Nu är jag hemma på Gotland, i mitt hus!

Vaknade av att pappa ringde typ 11.40, han sa att han var påväg hem (vilket innebär om ca 15min), vi skulle tydligen åka in till stan. Sprang och väckte Joakim slängde i mig frukost in i duschen, sen efter en timma var jag klar! Stressigt!
Vi åkte in till dress man, Joakim tar studenten så vi kollade på kostymer, vi hittade en också! Vi åt lite mat på sibylla, kollade på soffor på tofta möbler och handlade mat.

Det var typ min dag! Slänger snart in ett inlägg om min lilla resa i Kalmar!

Ha det bra sålänge

Dagens outfit: Jeans jacka - H&M                 Jens/leggings - Vero moda                 Halsduk - Vila                 Converse                 Vantar

Dagens outfit: Jeansjacka - H&M
                      Jeans/leggings - Vero Moda
                      Halsduk - Vila
                      Converse
                      vantar


.

Nu sitter jag i sängen och väntar på Frida som är i duschen. Det är sista dagen på stan idag, måste verkligen shoppa nu! Vi åker med båten ikväll...
Vi ska åka till hansa city sen gå på stan ett litet tag, hoppas jag hittar nått.

Det har varit sjukt kul här uppe, skapat många roliga minnen. Leffe, Conny och Ingvar, haha gud vilka människor!! Ni fattar inte och om jag skulle förklara så tycker ni nog inte det är kul men strunt samma.

Tack för den underbara, roliga, minnesvärda resan med dig FRIDA, tack Cecilia för boendet och alla goa skratt.

När jag kommer hem ska jag ta kort på det jag köpt så får ni se, inte för att det är så mycket men men.

pöss pöss


New day!

God morgon, ännu en ny dag i Kalmar! Igår åkte vi ut till Hansa city, jag handlade inte mycket, två bh:ar och en mascara, men idag ska jag banne mig shoppa! Vi ska gå på baronen och stan, det ska bli fett najjs. Vi tänkte ta bussen in til central vid ett eller tolv, för vi har hela agen på oss imorgon också.

Fick reda på att moppekursen börjar på fredag, inte kul! Men jag måste ha körkort.

Ni får ha det!

pöss pöss

Kalmar!

God morgon bloggen! Vaknade vid sju av ett jävla brummande, det är ju lite mer bilar som åker här förbi. Är så van med hemma det är det typ fem bilar som  åker förbi, haha.
Jag låg i sängen och väntade på att Frida skulle bli klar i duschen, då skrioker hon: Sofa jag har ingen handduk, haha, typiskt Frida!

Aja men nu är hon snart klar så det blir väl till att äta frukost sen göra oss iordning. Börja gå mot centralen där vi ska ta bussen till Hansa city, vi får se hur det går, är ju inte dirkt några experter på bussar...

Jag skriver ett inlägg när vi är hemma från "stan".

pöss pöss

p.s. Sitter vid Cecilias data så jag har inga bilder, men lovar att jag ska lägga upp det när jag är hemma. d.s


Ögongodis*

-

Hej igen!

Nu har jag packat klart nästan allt, har bara necisären och det kvar. Ska duscha sen så måste ha dom sakerna, men det går snabbt att lägga i.
Är nervös men vet inte varför?! Har varit i Kalmar förut, tror inte det blåser så mycket (förhoppnigsvis inte), åka buss i en timme, sen är vi typ framme. Men det hör väl till resandet, mamma är ju inte med! Det är nog därför, haha...

Nej men nu ska jag nig gå ut eller hitta på något annat skoj, kanske kan slänga in ett inlägg på båten eller bussen, från ipoden, om det går!

pöss pöss


Typ en sån här, fast en nyare modell...

5/4-2010

God morgon, tänkte slänga in ett litet inlägg hur dagens planer ser ut.

- Packa, har inte börjat och jag åker idag!
- Duscha
- Gå ut
- städa rummet (inte så kul att börja städa när man kommer hem)

Typ det, juste måste kolla lite tv som jag missat, haha.

Kanske slänger in ett inlägg när vi är framme i Kalmar, men vi får se vet inte riktigt hur mycket klockan är då.

pöss pöss


tonight!

Nu är jag färdig! Väntar bara på att brorsan och pappa ska bli färdiga, sen ställer vi riktining mot stan. Vi ska snart åka, sitter och funderar på om jag ska ta på mig andra kläder?!

Här är iallafall Kvällens outfit:Leggings - Vero moda
                                           T-shirt - JC (?)
                                           Kofta - Bik Bok
                                           Armband - ?



Ha en bra söndags kväll!

pöss pöss

Lovely day

Idag måste jag verkligen packa, plugga och gå ut i det fina vädret! Vet inte hur jag ska hinna med, men det fixar sig alltid.

Ikväll ska vi hem till Frida och äta påsklunch! Det ska bli mycket trevligt, haha.

Har inte så mycket att skriva... Men vi hörs sen lägger upp en bild på dagens outfit sen.

Ha en underbar dag i det fina vädret!

pöss pöss



Bilder!


Tänker inte lägga upp alla, dem blev så himla fula!

Dagens outfit: Linne H&M
                     Jeans, crocker - JC
                     Hängslen med dödskallor - JC
                     Armband - JC
                    

Glad påsk!

Idag är det ju självaste påskafton! Har precis fått letat efter påskägg, jag hittade mitt på typ tio sekunder. Inget bra gömställe! Jag får inte äta godis så jag fick istället, en sminkborste (behövde verkligen det), trosor, bh, ett par öronhängen jag önskat mig, men mamma hade köpt fel så jag ska se om det går att byta dem.

Idag måste jag plugga! Eller packa, nått av det ska jag göra. Det bästa är om jag hinner med båda, för imorgon kväll blir det påskmiddag. Juste Frida såg just att den inte va någon dans bara för att det är påsklov, men det hindrar inte oss för att ha en påskmiddag!

Snart blir det lite lunch, funderar faktiskt på att hoppa in i duschen sen, och efter det kan jag ta dom efterlängtade bilderna. 

Så dagens planer ser ut såhär:

- Städa rummet
- Plugga
- Börja packa lite smått
- Ta bilderna 
- Skjutsa in mamma och pappa till stan (eller jag ska åka med, jag ska inte köra, haha)

Det är bara att sätta igång!

pöss pöss


Kalmar here we come!

NU är planerna fixade, det blir Kalmar med den bästa kusinen ever! Vi åker upp med båten på måndag, sen åker vi hem på torsdag, fett najjs. Så se upp Kalmar för nu blir gatorna osäkra!

Kan nog inte handla så mycket, för jag ska till stockholm snart, så måste spara lite pengar. 

Blev aldrig någon (påsk) middag idag, men det gör inget är ganska trött. Nu ska jag och mamma ut och gå en sväng.
See ya later!

pöss pöss

God morgon! vs. God middag!

Dagens planeringar:

Som ni ser ganska tomt, eller jag kanske ska på en liten påskmiddag ikväll men det är inte säkert. Jag ska försöka plugga också...

Har suttit och kollat efter balklänning nu i typ en timme, har hittat en som är gudomlig! Verkligen min smak, men det är strl. 36, och den är lång. Fast nu vet jag inte om den ska vara lång eller kort, bara för att jag hittade den här. Tyvärr kan jag inte lägga upp bild på den....

På lovet vet jag faktiskt inte vad jag ska göra har inget inplanerat, eller jag kanske ska följa med mina kusiner till Kalmar, fett najjs. Men det är inte bestämmt än.

Någon som skall äta påskmiddag imorgon, på självaste påskafton?
Jag skall dock inte göra det, mamma och pappa ska på någon påskfest.
Men söndag efter min och Fridas dans så ska vi hem till henne, där min familj också är så ska vi käka påskmiddag!

Kompå en till sak jag har snackat om att jag skulle ta massa bilder, kanske blir så att jag gör det idag när ingenting är inplanerat, men vi får se...

pöss pöss


1 april

Fett kul dag idag... Det började med att jag lurade Stephanie att min katt hade dött, inte det roligaste skämtet men hon gick på det! Sen lurade jag Jossan att jag inte skulle komma till skolan för att jag va på sjukhuset. Jag hade åkt in på akuten för att jag vakknade och inte kunde andas ordentligt, haha, hon berättade det för Ida. Bara någon sekund senare fick jag sms från Ida, typ hoppas du blir bättre jag älskar dig... Jag ba satt i bussen och garva för mig själv, sen kom dem till skolan, då satt jag där på bänken och dom ba: Va fan Sofia!
Kanske lite taskigt att skoja om sånt men det var kul.
När vi kom upp i klassrummet så frågade Maria om det var någon som hade blivit lurade, då berättade Jossan det... Sen skrev Maria upp mig för hon trodde jag var borta! Haha, snacka om att slå tre flugor i en smäll.

Åter till dagen, det har varit rätt så roligt, hade ganska fritt idag för att det var bara vi nior på eftermiddagen. 
Snart ska jag hoppa in i duschen, sen vet jag faktiskt inte vad jag ska hitta på. Vi hörs senare kanske...

pöss pöss 

RSS 2.0