Varför ska folk lägga sig i?!

Sitter och kollar på Paradise Hotel, började precis. Slöt väldigt tidigt idag, både jag och Sara skulle vara kvar till ungefär 4, så vi drog ner på våras mammas jobbs källare. Nu blev det krångligt... Där finns det gym, och en relax-avdelning, bastu, solarium m.m. Satt där till 4, sen kom pappa och hämtade mig. Har inte gjort så mycket sen jag kom hem, ska snart hoppa i duschen...Om ni nu antecknar allt jag gör ;)
Och jag är inte ett dugg avundsjuk på sara som åker till Teneriffa imorgon! Vill också resa bort till värmen, gud så skönt! Men jag får väl nöja mig med en varmdusch ;)

pöss pöss

akjsn

Julskyltningen, var riktigt tråkig! Nere på stora torget, där själva skyltningen är, var det 5st "hus", två av dem sålde korv. Inget drag där inte...
Tänkte precis skriva att jag ska hoppa i sängen, men såg nu att det var nog lite tidigt, haha... Får väl slö kolla lite på tv, innan man hoppar i kojs.

Jag har ett stort problem...Imorgon slutar jag tidigt, och kan ta bussen men då måste jag gå, usch! Eller så stannar jag kvar och väntar på pappa men då måste jag va i stan nästan 3timmar, och det orkar jag inte...Men jag får se imorgon.

pöss pöss

pöss

Tog bort inlägget med kläderna, var ju skit dålig bildkvalite, när jag la upp den...

Idag blir det julskyltning och staden, med min kära famlij. Har väl inte så mycket mer att säga, men vi höres sen ;)

Look:


Byxor Jc
Linne Jc
Tröja HM
Ringarna som jag bär tag ut och dag in stora-Åhléns, lilla-Guldfynd, (har en till på andra handen-Lindex)

lokking like that, aha

Fick reda på handelsprovet idag mvg, superduper! Hade ett nytt ämne desam, vilket jag tyckte var urtråkigt, det är typ sex och samlevnad eller nått liknande...
Kvällen spenderar jag hemma i min soffa med min kära mor, med en stor godisskål, såklart!

pöss pöss


nej, varför just du?

Det snöar! Helt sjukt, känns verkligen konstigt, lite tidigt kanske, eller? Kom hem för ungefär en timme sen, har haft ett prov idag och ett prov igår, kändes som båda gick ganska så bra, får väl hoppas det också!

Nu ska jag städa, sen blir det bara att ta det lugnt. Inget plugg! Det är det skönaste, har typ vrålpluggat i två dagar nu känns det som, samtidigt som jag varit på träning och kurs. Fullt upp är det iallfall. Imorgon är det fredag, och det innebär helg!
Har inte bestämmt något direkt, men det blir julskyltning på söndag, kanske kan få in lite jul feeling då ;)

Ha det über bra....för det ska jag...

pösselipöss

Och alla levde lyckloga i alla sina dar...eller?

Sitter just nu på pappas jobb och pluggar adm. har prov imorgon. Jag fattar ingenting, men det löser sig nog, förhoppningsvis!
Ikväll blir det kurs, sen hem och fortsätta plugga. Imorgon slutar vi 13.30, så då tar jag 2 bussen hem. Mamma hämtar mig vid bussen så jag behöver inte cykla. Super skönt att vara hemma i tid för en gång skull!

Nej nu får jag fortsätta plugga...Juste köpte en jacka idag, har ju letat som en dåre. Men hittade en som var helt okej, inte super snygg, men den duger för det här vintern!
Bild ska ni få så småning om!

pöss pöss

tråkig b

Har inte kunnat blogga eftersom jag varit på kurs hela helgen. Jag blev godkänd! Så nu är jag utbildad i ideelt ledarskap.

Har inte gjort så mycket annat än gått på kursen...Så tråkigt är mitt liv, hehe.
Imorgon börjar skolan, fast slutar kvart i ett, det är skönt! Bussen går inte förrens 2, får se om man sitter kvar i skolan och pluggar till provet på torsdag, men får se.

Efter ska jag va med Stephanie, vi ska planera lite till vår kompisgrupp som vi ska ha, nästa år.

Nu ska jag sova, trött som faen!

pöss pöss


fail!

Igår hade jag fullt upp! Skolan, sen stan, kurs, dans. Kom hem vid nio, hoppade in i duschen, sen var det sängen...

Hade idrott igår, där vi hade bodypump, och jag trodde jag skulle dö,
vad jobbigt! Så idag har jag världens träningsvärk! Kan inte röra mig,
men sånt är livet, när man inte är så tränade...haha

Snart är det mat, sen blir det plugg (?) och tv.
Imorgon ska jag på återkoll med linserna, hade helt glömt bort det. Förvånar mig inte om jag gör det imorgon också.

pöss pöss


Helt osminkad! :s

panik!

Äntligen hemma! Hemsk dag har det varit, huh! Skolan var väl helt okej, sen skulle jag och Angelica gå och gymma. Väl inne på gymmet, är den en gammal äcklig gubbe som typ glor på oss i spegeln, när vi cyklar. Jag tänkte inte så mycket mer på det, än att han var ganska skum. Han var klar med sin maskin, ställer sig upp och börjar gå. Han vinglar lite, och "går " in i en maskin. Ni vet hur rädda jag är för fullisar, så nu blev jag rädd. Jag och Angelica, gick och drack. Då lutar han sig över en bänk, för att kolla vart vio gick. Snacka om äckel gubbe!! Det slöt med att vi drog där ifrån, för att jag var livrädd! Usch, min största fobi (förutom fåglar)

Möte sen upp pappa, byta hans farsdagpresent, hade visst köpt en förliten storlek. Kollade lite på jackor, men jag hittar ju ingen! Fan att det ska va så svårt. Aja, snart är det mat, och det behövs, hungrig!

Blev lite flummigt inlägg, men men.

pösspöss

uh!

Äckel.

Idot?!

16år IDAG! Kan ni tänka er, det kan inte jag!
Mamma skjutsade hem mormor för en liten stund sen. Väntar på resten av släkten nu, känner att jag måste plugga...Har prov imorgon. Får väl se... host host!

pöss pöss

1 day left

Imorgon fyller jag år!! Wuhu ;)

Har varit på ledarkurs idag igen, och jag är knäpp som vanligt! Fick prata med en kille som inte är jättebra på svenska, jag började och babblade på, tänkte ju inte på att han kanske inte förstod. Han såg ungefär ut som ett frågetecken (?). Sen skulle han prata, och samma där jag förstod inte va han sa. Haha, bra samarbete... :P

Nu ser jag på "bonde söker fru", sen blir det "Carina Berg flyttar in", ska plugga lite sen sussa.

pöss pöss


Dagarna tog slut!

Kom hem för ungefär en timme sen. Efter en kort skoldag, gick jag och Angelica till gymmet. Tog bussen hem, och fick cykla i motvind, och typ regn/snö, usch säger jag bara!

Nu sitter jag och chillar läget...Ha det!

pöss pöss

3 days left

Dag 7

FAN!! Skrev precis ett inlägg, så glömde jag att publicera, tryckte direkt på logga ut! ÅH!

Kom precis inför dörren, har varit på en långpromenad, med pappa. Det behövdes, efter det här lata lovet som varit. Ska gymma imorogn, skönt att komma igång igen!

pöss pöss


4 days left!

Dag 6

Idag har jag och mamma stått i köket hela dagen. Vi har bakat en massa, men vi lyckades inte så jättebra, hehe. Man lär sig av sina misstag!
Ikväll ska jag sova, eller det ska väl alla? Men, jag är sjukttrött!

Har mina linser i nu, känns ganska så bra....Fika time!

pösspöss

Dag 5

Det går fort när man har roligt! Redan helg, skönt. Dagen var ganska slapp, hade först handel då vi gick ner på stan och kollade butiker. Lunch, sen drama, love it! Fick även sluta tidigare, så jag möte upp mamma på stan, gick en liten stund. Var egentligen meningen att jag skulle visa vad jag önskade mig, och hitta en jacka.
Skulle egentligen få en mobil i present, men det får jag i julklpapp istället, sen ska mamma kolla på en jacka i Stockholm, för hon ska upp dit, n'sta helg!

Nu ska jag kolla på idol, och tjocka mig lite. Ha en underbar fredagkväll!

pöss pöss


Längtar efter sommaren!

Dag 4

Va och provade linser idag igen, hade ju bara 10min på mig sist jag var där. Nu fick jag in den!! Hahah...Fattar ni hur svårt det är i början eller? Aja, nu har jag satt i och tagit ur den engång! Duktig jag är--

Gick på stan även idag, först med Josse och frida, efter en stund gick frida. Josse skulle hem, då kom Stephanie in till stan. Sist av allt blev det "ledarkurs", det var kul, fast gjorde inte så mycket eftersom det var första gången, så vi hann inte så mycket.

Imorgon blir det skolan, sen ska jag nog möta upp mamma, gå en sväng på stan (igen) sen hem!

Nu ska jag hoppa in i duschen.

pöss pöss


Äcklig?

Tidsinställtinlägg!!!



Ska man slå till på ett par sådana? Eller...?

Dag 3

Nu har skolan börjat, och jag är redan "skoltrött"...Fast dagen gick ganska snabbt, efter gick jag en sväng på stan med Mathilda. Köpte inget, eftersom....Jo! Jag fyller år om 8dagar, kan ni tro? Lilla jag ska bli 16, hhahah, det visste ni inte va? ;)

Kom hem för en liten stund sen, är skittrött, och hungrig. Men maten är snart klar, ska försöka plugga lite handel tills imorgon, då vi tydligen har prov. Sen blir det paradise hotell, sen sängen!

Imorgon är det sävefest, men tror jag skippar den...Ska kanske vara med Mathilda istället, se på film o.s.v. Men kom på att jag ska på kurs imororgon, och vet inte rikitgt när den slutar...Så det kanske inte är någon idé. Men får se!

pöss pöss


Borta?


dag 2

Oj, trodde jag redan hade bloggat idag, men det hade jag inte...

Idag har jag bara tagit det lugnt, varit ut och gått en sväng också. Har i stort sätt inte rört på mig någonting på lovet, men nu är det gjort!
Ikväll är det dansträning, var längesen. Eftersom jag varit sjuk de två senaste gångerna, var heller ingen dans på lovet...

Bloggar innan jag åker.

pöss pöss

paus

Återträff med alla barn och ledare igår, var helt okej. Vet inte rikitigt vad jag skulle föreställa men men.

blä

Dag 1

Nu börjar en ny månad, November.

RSS 2.0