Måndag!

Så nu kan jag berätta lite kort om dagen som varit.

Började 9.45, åkte med mamma in vid åtta, hon släppte av mig vid pappa. Eftersom det är roligare att sitta här och vänta. När jag cyklade iväg till skolan fick jag lite bråttom, var lite seg som vanligt. Kom till skolan, första lektionen ,svenska! Vi läste och sen gick vi igenom några saker, fick även skolans första läxa, huh! Nu börjar allvaret...Fick sluta lite tidigare. Lunch, såg riktigt lyxigt ut, fick kycklingben och potatissallad. Var inte den godaste kycklingen men helt okej.
Sista lektionen hade vi drama, visste inte vad det var för något innan, eftersom det bara stod estet på schemat. Nu vet jag att det är drama. Inte teater, vet egentligen inte vad det är för något, men kul var det. SOm jag sa tidigare vår lärare trodde vi slöt 2, men vi slöt 3. Cyklade då till pappas jobb, har precis varit och handlat lite godis, mums! Men det är slut nu :(
Godisgris, det är vad jag är!

Pappa håller på att packa ihop, sen ska vi åka hem, och då ska jag städa! Det ser ut som rena svinstian i mitt rum och hela övervåningen, men det har varit så mycket nu. Kommit hem från stugan med alla kläder, packning från röda kors lägret, skolan har börjat, så man har haft fullt upp!

Så det räcker för idag, eller jag kanske slänger in ett litet inlägg ikväll också.

pöss pöss

ni ska få en bildbomb nästa gång...

again

Nu sitter jag på pappas jobb,ännu engång. Slöt en timme tidigare för att vår lärare tog fel på tiden. Berättar mer om dagen sen. Ska springa och köpa något man kan äta på macken,sjukt hungrig!

pöss pöss

jahapp

God morgon! Nu sitter jag på pappas jobb, för att jag börjar 9.45 idag. Då skjutsade mamma in mig hit...Men ska snart cykla iväg. Så om ni ser någon cykla på en ful killcykel, så är det jag, haha.

Idag har jag två lektioner, men långa sådana! Först svenska, sen någon lektion jag inte vet vad det är för nått, great!

pöss pöss

tycker inte om regn, håret krullar sig!

Nu var det verkligen längesen! Men iallfall, Lördagen spenderade jag inte hemma, vilket jag trodde jag skulle göra... Mamma väckte mig, gjorde mig iordning, sen åkte vi ut till slite marnad, hittade inget till mig själv...Åte vidare till min mormor och morfar, fikade och pratade en stund, sen åkte vi hem. Va hemma i en halvtimme sen iväg igen. Tjejmiddag, eller ja, kanske inte tjej, men men. Det var jag, mamma och mammas kompis. Det var god mat och trevligt.

Idag har jag varit på kneippbyn med Jessica, kanske inte så jättekul, men det var ju tur att man hade bra sällskap. Det var iskallt i poolerna så det var inte så jättekul att bada, men men. Vi vann, eller tog en såndär nalle, med en klo, ni vet. Typ omöjligt, men Jessica satte den på första försöket ;)

Nu ligger jag i sängen och smockar i mig godis, ska nog gå ner och lägga mig framför tv:n, med en annan godispåse, haha, skoja bara!

Nej ska städa lite snabbt, sen blir det duschen, och käk.

pöss pöss


mi gato

Ännu en lång dag...Började dagen med handel, hela förmiddagen. sen lunch, projekt och företagande, sista lektionen blev datakunskap, för halva klassen. Jag och en tjej som heter Julia, skulle leta efter salen. Vi trodde nämligen att den låg i ett annat hus, efter många varv i huset och mycket frågande efter salen. Kom vi fram till att vi var i fel hus, tur att vi började leta i tid, haha. Vi var verkligen helt borta, haha. Så kan de va när man har börjat en ny skola.

Efter skolan drog jag in till stan med Cassa....Åkte hem, åt, nu sitter jag här och ikväll blir det fredagsmys!

pöss pöss


Ludde ♥

:(

Nu har man gått 3dagar i skolan, fått känna på lite mer. Idag körde vi efter schemat, det var hårt! Puh, känns skönt att vara hemma, säger jag bara...Har inte en enda lektion som är kortare en 1timme. Idag har vi haft, Handel, vilket var helt okej. Matte och svenska...Slöt 15.20, snacka om att man var helt slutkörd då.
Har iallafall lämnat in en ansökan om att byta klass, för att jag trivs inte så bra, och har kompisarna i den andra klassen. Hoppas man får byta, men det är inte säkert...

Dagen börjar halv sju, man går upp, skolan klockan 8, sen in till stan. Vänta på mamma, hem, äta, duscha,sova! Så ser mina dagar ut, inte kul!

Nej nu ska jag nog sätta mig vid tv, eller nått. Har iallfall fixat skrivblock, var typ den enda som inte hade skrivblock, missat nått? Wops!

pöss pöss

Fortfarande samma problem med datan :(

School suck, tihihi

Första skoladagen, inte den roligaste, ska se om jag kan byta klass. Inte så värst nöjd med min, känner att jag inte kommer bli "kompis" med någon så bra där... Det var riktigt tråkigt idag, fick bara massa info, och papper. Tyvärr är väl det saker som måste delas ut, hoppas det blir roligare imorgon.
Efter så cyklade jag och Mathilda in till sor staden. Gick en liten snabb sväng på stan innan hon skulle hem. Mamma slöt vid fyra så, jag gick någon timme på stan. Fick med mig ett linne, ett par tights och en väska. Men jisses, vad dyrt allting är idag! Kollar på ett par tights, kostar 200 spänn, jag har inte lust att spendera 200kr, på tygtrasor. Nej, det är det ju inte, men man kan liksom köpa typ en tröja som är billigare, och då är det dyrt... Men men...Kanske bara jag som har ont om pengar?
Tur att man går handel då, så man lär sig lite mer om ekonomi, hehe...

Ikväll blir det fångarna på fortet, sen timeout, sen sussa!!

Som ni kanske märkt är jag ett tv-freak. Eller nej nu tog jag i, men det är typ den enda jag gör på kvällarna, vad gör ni? Kanske kan få något tips, så jag kan ändra mina vanor...

pöss pöss

Blir ingen bild...Min dator är jättekonstigt, kommer inte ut på internet, fast jag kommer ut på internet. Svårt att förklara men men. Huvudsaken är att jag inte kan blogga från den, och därmed ingen bild!

Puh! Långt inlägg det blev idag då.

slut på rubriker

Satt precis och tänkte på vad hemsk jag sett ut idag...Aja...

Idag har jag varit med underbara Jossan! Vi gick först en sväng på stan sen cyklade vi hem till henne. Dem har köpt ny lägenhet, superfin!
Har iallfall haft en underbar dag med dig!♥

Sitter här och är lite smått nervös inför morgon dagen, men det hör väl till, antar jag... Känner en i min klass...

Nu ska jag hoppa in i duschen sen måla naglarna, så man är fräsch till imorgon.

pöss pöss




yes or no, I don't know?!

Stan avklarad, blev bara lite mat och gotta till kvällen. Har även varit hemma vid Stephanie, hade ganska mycket att prata om...
Sitter här och är otroligt mätt, åt världens godaste mat, tur att man har en mamma, som kan laga  sån god mat.

Slut på skit snacket! Ikväll blir det tv:n, som vanligt. Chippa och cola, vill min mage ha sen,bara så ni vet!

Har faktiskt varit duktig och laddat in lite bilder från mobil....

Här får ni en goding! *host*


HP10B

Idag ska jag och mamma åka in till stan en sväng, handla lite mat och så... Jag ska fixa min garderob, sätta upp spegel i mitt rum, och bara fixa lite, typ städa. Ikväll vet jag inte vad som händer men hittar säkert på något.

Juste jag vet vilken klass jag ska gå i...HP10b, hoppas det blir bra.

Måste hoppa in i duschen nu

pöss pöss

Regal

Det var längesen! Så därför blir det ett ganska långt inlägg...
Jag har varit ledare på Röda Kors lägret i Fröjel. Det har varit kul men jobbigt, eftersom jag åte på världens förkylning, men men.

Måndag: Åkte dit vid två, alla ledare samlades, satte upp tälten och lärde känna varandra...

Tisdag: Barnen kom klockan tio, tog emot alla, och visade dem till rätta. Hände inte så mycket då, man lärde mest känna barnen och dra igenom alla regler.

Onsdag: Hade massa lekar, med tälten bland annat heta stolen, twister och staty leken (även kallad lappleken).
På vällen schema stod det DISCO, så det blev fullt ös, dansade, dansade limbo, dansade ännu mer, ja tills vi skulle gå i säng. Då jag fick sova i stuga eftersom jag var förkyld...

Torsdag: Näst sista dagen, först var det gutniska lekar och första hjälpen övningar, så nu kan man det! Hade några letter på besök, dem hade annordnat lekar, vilket var mycket kul! Massa annorlunda lekar. Alla barn flyttade in i stora matsalen, eftersom det regnade, och blev jättefuktigt i tälten. Hade lite spökhistorier på kvällen, det var verkligen hur kul som helst, skrämde verkligen livet ur dem små barnen... En kille vågade inte gå på toa, så jag fick stå utanför dörren och en annan ledare fick stå utanför fönstret, haha. Nej vad taskig jag var nu...hehe... Spökstigen blev kanske inte så jättelyckad, i början var det hur rörigt som helst, några av barnen eller ganska många tyckte inte att det var läskigt alls... men men...

Fredag:Idag skulle alla åka hem, det var bara att börja packa, sen liten paus med mat. Föräldrarna om, prisutdelning, fika, sen hem. Vi ledare var kvar i ytterligare 2 timmar, för att städa och plocka ner tälten.

Nu är jag hemma, vilket är mycket skönt! Förutom att jag stör mig på min "K"-knapp, för den är hur trög som helst... Mamma har varit i Linköping och lämnar min bror som börjar plugga...Så jag fick ett par snygga öronhängen och en "jetset"-klocka, inte äkta, men vad spelar det för roll, när den ser likadan ut.

Tänkte hoppa i duschen nu och fräscha till mig lite, sen blir det nog till att slappa framför tv:n med mamsen och pappsen!

pöss pöss


Ni får nöja er med en dålig cam bild.


svettigt!

Gud, jag vet att man inte ska klaga men det är faktiskt för varmt för att va ute, speciellt när man inte har någon pool.
Men men...Imorse åkte jag med pappa in till stan handlade lite mat. Har packat in alla mina kläder i garderoben, svettigt! Så har jag skrivit en liten packlista, till lägret. Gjort lite sådär småsaker...

Ikväll ska vi äta god mat! För bror min, flyttar imorgon. Känns konstigt, kommer liksom bli tomt, fast på ett sätt skönt, hehe. Nej men tomt, och tråkigt, ingen att bråka med, ingen att skoja med o.sv.

Nu ska jag fortsätta se på tv, ser på "Hogan knows best"!

pöss pöss

Wonderful cousin

Min älskade kusin, sms:ade mig och sa att hon skulle handla lite saker på stan, och undra om jag ville med, självklart! Fick lite bråttom, gick i mjukisbyxor, morgonfrilla och helt osminkad. Mina kläder låg ännu i husbilen, så det var bara att rota igenom den, för den var iprincip full av saker...
Tog moppen in till stan, frida hämtade mig vid ica maxi.
Hade en underbar eftermiddag/kväll, med henne, som vanligt! Handlade inget eftersom man var en aning pank, trodde att jag hade mer än vad jag hade på kortet, så det blev ingen shopping, men det gjorde inget hade ju bra sällskap.

Nej nu sa jag duscha, sen blir det film vid nio, komedi!

pöss pöss




ARG! haha, nej men bjuder på mitt fina ansiktsuttryck!


fredag

Nu är jag hemma efter en lång moped färd hem. Dum som jag är så packade jag in allt i våran husbil, så nu har jag typ inget här hemma, det jag syftar mest på är kläder, och min kära data! Men pappa kommer nog hem snart hoppas jag på!

Nu ska jag nog ta och käka lite mat... Hörs sen!

pöss pöss

sofia hägglund

Oj, nu ni, nu är det mycet att göra! Sa flytta hem från stugan, eftersom pappa börjar jobba och jag ska på läger, sen börjar skolan...

Har inte hänt så värst mycket sen sist. Stephanie kom ut igår, vi cyklade iväg till en marknad, typ medltidsmarknad. Det var inte så speciellt mycket att kolla på, vi cyklade då hem. Tog våra moppar upp till affären och handlade lite godis, och sånt. Senare på kvällen så drog vi ner till stranden, med våra älskade godispåsar, och satt där och "mysade".
Hon åkte hem idag, eftersom hon inte kände sig riktigt frisk, så hon får ta och vila upp sig till på lägret.

Kom faktiskt precis hem från bion, jagoch min familj har varit och sett "Bröderna Karlsson", vilket jag kan rekomendera, mycket bra!

Ska försöka slänga in ett inlägg imorgon också, innan vi åker hem eller nått...

pöss pöss


:()

Idag har jag varit på stan med Stephanie. Hittade en tröja, öronhängen och massvis med trosor, men det behövdes, haha.... Skulle egentligen kunna handla hur mycket som helst, men man är ju ingen miljonär om man säger så. Det fick dock räcka för dagen!
Imorgon blir det stugan, Stephanie kommer ut dit också, så vi ska gå på någon medeltismarknad där ute... Sen ska hon sova vid mig tills på Fredag? Tror jag....Hoppas det blir fint väder så man kan sola och bada! Vill ju inte komma som en blekfis till skolan.

Ska försöka mig på att göra en snygg header, vet inte om jag kommer lyckas, men men...

pöss pöss

Har så himla dåligt med bilder på den här datan, men ska ladda över bilderna från mobilen, vilket inte funkade igår...


Harmoniskt!

Nu ska man va ledare på Röda kors lägret, kan nästan ingenting om röda korset, men men... Ska nog bli kul!

Skulle precis ladda in bilder från mobil, ajuste, glömde säga att det löste sig, lämnar in mobilen imorgon istället. Har varit i stugan idag och hämtat sladden! Men kunde lägga in två bilder sen funkade det inte, vad e problemet?! Får nog ta och ladda över dem till den andra mobilen istället, och ifrån den ladda över dem till data-för att sedan ladda upp dem på bloggen. Bra va?! Krångligt, men har jag något val? NEJ!

Snart är det mat, som tur är, börjar bli lite hungrig. Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra men jag hittar säkert på något.

Imorgon ska jag till staden, tror inte jag ska gå på medeltidsmarknaden, men om det blir tid över så, kanske...

Nu är det mat...

pöss pöss


haha

Nu har jag problem!

Ska lämna in min mobil imorgon, för att ljudet inte fungerar, ska då låna min kompis mobil...Men när man lämnar in den så tar dem bort precis allting på mobilen. Sladden som jag måste ha för att ladda över sakerna från mobilen, är i stugan! Antingen får allt gå i spillo, eller så får jag försöka ladda in alla bilder och sånt, på mobilen jag ska låna, men är inte säker  på att jag hinner, ska typ hämta den imorgon bitti, innan vi åker till stan. Aja det ordnar sig nog på något vis, hoppas jag.

Har precis ätit en jättegod middag, typ kött och klyftpotatis fast lite mer komplicerat...Ikväll blir det film, sen sussa.

Egentligen skulle vi åkt ut till stugan nu ikväll, men killen som var och kollade på båten, ville köpa den. Då fick vi stanna hemme, eftersom han var tvungen att fixa pengar från banken. Men imorgon åker vi tillbaka, får se om man åker in till stan någon dag för att se på medeltidsveckan, men jag får se.

pöss pöss


Haha, krullis cup 4:an! ;D

3 days

Har inte bloggat på typ 2 dagar... Men i Fredags hade vi en liten kräftskiva vid min faster, fast jag åt sallad, kräftor/räkor är inte rikitgt min smak. Fick 100kr om jag åt en räka, så där tjänar man pengar!

Igår så var det en riktigt slapp dag, åkte ner till en restaurang, salteriet. Åt mat, jag tog dagens thai, vilket var någon kyckling i någon sås... Gott var det!
När vi ändå var där passade vi på att ta en fika vid min mormor och morfar, och då kom även min moster med famlij.
Hände väl inte så mycket mer den dagen. Idag, söndag, så ska jag åka hem en liten sväng, pappa ska hämta någon i stan som ska kolla på båten. Medans det, är jag hemma och fixar lite...

Snart börjar skolan, ska börja på gymnasiet, spännande, fast lite läskigt vet ju ännu inte vilken klass jag kommer i... Men det blir nog bra.

Nu ska jag packa ihop lite saker, som ska med hem.

pöss pöss


Äntligen <3

Japp, dagen blev inte så tråkiga igår... Jag och pappa gick en lång promenix, sen tränade vi lite smått. Duschade, gjorde oss iordning, sen blev det ljugarn, mums. Blev ju inte av sist, så vi gjorde ett nytt försök!

Stephanie åkte precis, hon ska jobba sen kommer hon hit. Jag ska dammsuga nu, så det är fint tills mami kommer.... Tror jag drar ner till stranden en sväng, eller så lägger jag mig på vår nya terass, och steker lite!

Nej fram med dammsugarn, sen blir det lite käk, innan steket...

pöss pöss


Dagens outfit:
Shorts-BikBok
Linne-JC
Kofta-JC

Koftan fick jag när jag praoade på jc, dem fick inte sälja den för att knapparna färgade av sig... Det var puffärmar på, men jag sprättade upp och sydda in dem.

tråkig dag?

Idag skulle kanske Stephanie komma ut hit, men det blev inte så....

Så min dag  vet jag inte riktigt hur den kommer se ut, men ska iallfall städa, och kanske åka en sväng till stranden, sen ska jag ju handla också.

Det var allt bye bye!

;))

Idag har jag och pappa vart vid någon gubbe i slite...Tog ´lite tid att åka dit, sen var vi där typ en timme. Hittade ett matställe, åt, sen åkte vi hem igen. Det har istort sett tagit hela dagen....
Fast jag har faktiskt hunnit med att måla lite också, snart klar med grundfärgen på stugan.

Imorgon ska jag sola om vädret tillåter, vill säga. Ska åka en sväng och handla ocså, om ni vill veta, så ska jag handla smör och en olja....

pöss pöss


Fint fett!

pkijihsdodfosifodghiodug

Idag ska vi åka hem och sova hemma, för det skulle tydligen bli öväder. Om det nu stämmer....

Men tänkte lägga upp lite bilder från Lördagen...


Klänning-Indiska
Thights-HM
Smycken-HM, snö




K

Som sagt så var jag inte riktigt sugen på att blogga igår, så det får bli allt i ett, nu.

Jag ska börja med att säga att min "k" knapp på datorn är trög, så om det fattas en bokstav, så är det nog k:et...

Men iallalfall, igår hände inte så värst mycket, var vi min mormor och morfar, körde in lite ved, fast med min andra kusin.

Idag så åte jag ner till min mormor och morfar, vi halv elva. Träffade min underbara och rara kusin Frida. Vi lastade in all ved, så nu är det slut, skönt! Vi hade lagt in den sista ved biten, och skulle gå ut och plocka undan lite, då började det regna, snacka om perfect! Jaja, fick en "liten" slant, haha. Nej men tusen spänn, mycket bra!!
Sen så va jag med Frida, ganska länge. Jag älskar dig! Du får mig alltid att skratta!

Får se om jag hinner ladda in några bilder på datan, för jag ska städa först.

Pöss pöss

?!

Har ingen lust att blogga nu, så gör det imorgon...

RSS 2.0