tudeluh!

Lördag! Tänk om man skulle gått i skolan alla 7 dagar, gud va hemskt! Aja... Jag vaknade ganska tidigt typ vid tjugo över åtta, då började jag med att skriva mitt biologi arbete, är nästan klar ska bara skriva en halv sida till så är jag klar, skönt! Ikväll får jag väl ta och jobba lite matte, för om jag jobbar ikväll och imorgon kväll så är jag nog klar me matten. Imorgon är det dans igen, hoppas de går bättre än förra gången. Innan dansen kanske jag ska va med den bästa kussen ever (Frida). Juste jag åkte aldrig till stan i Fredags ifall ni ville veta, haha. De enda ordet i mitt huvud just nu är torktumlare, vet i tusan varför man vad jag än tänker på så kommer de upp i mitt huvud, haha. Jag letar och letar efter skivan så att jag kan lägga upp bilder, men hittar den aldrig får försöka med Joakims skiva istället. Ha de bra!

pöss pöss

tom mens siv

Idag är de Fredag så jälla skönt! Kom hem ifån skolan för en liten stumd sen. Alla bussar kommer typ 5 över 3 förutom våran! Idag kom den 20 över 3, en aning försenad... Men de är ju Siv (eller ska man säga tommenssiv) haha ni fattarantagligen inte... haha... Juste, de e ju siv som kör så man kan ju inte förvänta sig att hon ska köra mer än 30km/h, eller?
Idag ska jag inte göra ett skit, bara sitta vid datan och tv:n. I helgen ska jag plugga hela tiden! Fy va hemskt, på måndag ska biologi graj in, jag har inte gjort ett skit! Sen måste jag jobba matte... Har inte så mycket mer att skriva nu så...

pöss pöss


I like it!


Skolan var rätt så lugn idag, många som inte kunde komma till skolan, p.g.a all snö. Imorse hade jag jätte bråttom till bussen, så jag sprang ut på "fotbolls planen" allt var verkligen helt vitt (konstigt!) man såg inte snödrivorna så jag bara sprang, då känner jag bara att de blir djupare och djupare. Snön var as djup, de var över mina knän, så jag blev blöt! Efter skolan drog jag in till stan med Stephanie, jag som skulle handla kläder hittade inte ett skit i klädesväg, bara ett par öronhängen. Men kanske åker in till stan imorgon också... me Bejby. Hade inget att göra så jag kollade på lite olika bloggar bland annat Kenzas, hittade världens coolaste sandaler, eller vad tycker ni? Färgglada = passar till allt ;) Tror fan att jag ska köpa dom...

pöss pöss

Klicka för att förstora bilden 

bildbristgraj

Idag var de väl rätt så lugnt i skolan, hade bad...Dom hade tydligen byt omklädningsrum så att tjejernas var killar och killar var tjejer, hon som jobbade där hade tydligen sagt till dom andra tjejerna medans jag var på toa. När jag kom ut därifrån så var dom borta... jag fick lite panik så jag sprang upp till Jossan och frågade(hon satt på "läktaren") så sa hon att de hade bytt, jag blev fan lite skraj! haha... imorgon ska jag npg åka in till stan och handla kläder, för nu är de nästan kris i garderoben. Jag fattar inte att tjejerna i paradise hotel kunde rösta ut Cimon, skandal! Aja får väl hoppas att de går bättre för Christoffer och Greta. Måste verkligen leta efter skiva nu! Så att jag kan lägga in bilder på datan. Måste kila nu...

pöss pöss

Drescode Onsdag: Svarta tights (cubus), vitt linne (gina), stor grå kofta (cubus)
Lägger in bild när jag har hittat skivan ;) 

--------

Äntligen! Har fått virusskydd på min data nue. Har inte fått vart inne på min datan på typ 3 dagar... Inte kul! Men nu så är allt fixat. Förutom en skiva som skall installeras så att jag kan lägga över bilder från mobilen, de är därför min blogg är lite bildlös... Skolan var väldigt tråkig, fast de gick rätt så fort ändå. Vi började med nationella provet i svenska, alltså bara läsa igenom texten. Jag har också varit vid SYO-lasse, valde till gymnasiet.
Jag valde:
-Handel
-Frisör
-Barn och fritid
Jag hoppas ju såklart att jag kommer in på handel! Vet inte riktigt om jag vill gå på dom andra...
Nu måste jag börja plugga!

pöss pöss

semlisar

Har precis ätit mat... Dansen var rolig men svår. Den nya läraren var bra men sträng, asså jag fattar inte att de kan vara nybörjarkurs...asså kursen är för nybörjare och dom som har gått 0-2 gånger. Men de kommer nog bli bra, hoppas de slutar några för de var typ fullt där inne, värsta trångt. Väntar bara på att blåsningen och köping ska börja! För mamma och pappa har köpt SEMLOR, smaskens!

pöss pöss

leka leka

Min lilla granne gick precis hem, får väl vila upp mig lite sen kommer hon igen, fult ös! ;) Idag börjar dansen igen, ska bli så jädra roligt. Vi har fått en ny danslärare, Camilla tror jag hon hette. För er som inte vet så dansar jag street-hip hop.
Igår var de invigning på Stava, de var inte så värst roligt men Stephanie var där som tur va. Efter invigningen åkte vi till min kusin Rasmus för han fyllde år. Vi spelade dj-hero, kul, svårt! haha... Vi kom väl hem vid tio eller nått sånt.
Idag har jag inte gjort alls mycket, vaknade sen ringde min granne och undra om vi kunde "leka" (hon går i ettan), hon kom hit, vi satt och nördade oss framför datorn. Nu har hon gått hem för att äta, men kommer kanske hit igen. Då drar vi ut och åker pulka!!

pöss pöss

21/1-2010

Rätt så lugnt i skolan idag. När jag kom hem så skulle jag fika med min "hemliga vän" men jag orkade inte så jag sket i det. haha, ingen fattar nånting! Imorgon blir de BRUNNEN! Vi ska gå och äta pizza istället för att äta skolmaten, så jälla najjs! Asså jag måste åka in till stan och handla kläder, de är rätt så tomt i garderoben, och de var ett tag sen sist. Får se om jag åker in imorgon, fast vene hur jag kommer hem. Om jag inte åker till stan så vet jag inte vad jag skall göra...Jag är hungrig! Vill att pappa ska komma hem och laga mat. Kanske hoppar in i duschen sålänge, eller tränar på biologin. Får se vad jag gör. Asså jag vet inte vad som har hänt, men för några veckor sen så hatade jag nitar jag tyckte de va as fult och bögigt :P haha, men nu är jag typ besatt av de känns de som... Jag har inte alls mycket nitsaker men älskar de ändå, haha. 

pöss pöss

 

:P

Har typ inte pluggat ett skit och vi har prov imorgon och på fredag, känner att de är lite snarigt med tid just nu. Ändå sitter jag vid datorn och segar.
Idag var de bad i skolan, rätt skönt faktiskt förutom att de var iskallt i vattnet. På fredag är de biologi prov, och jag glömde mitt papper vid Jessica, så hon ska ta kort på de och skicka, så jag kan träna.
Nej får väl sätta mig en stund med läxorna nu.
Jag tror jag kommit på ett sätt att göra lite små lockar, men vet inte om de funkar måste testa först, innan jag säger vad jag gjort ;)

pöss pöss

på köpet får ni en väldigt smexig bild på mig...

 


huuhhhaaha

Så nu har man gjort några läxor! Började skriva lite på biologin, för högre betyg. Jag skulle första skriva om intelligens men de var så tråkigt så jag bestämde mig för att skriva om cp. Lite roligare faktiskt... Jag väntar bara på att paradise hotel ska börja! Gud vad jag hatar Pontus han är så himla skum, smyger runt och spanar in aporna, eller vad de är som springer runt där på kvällarna. Får se om jag orkar me några mer läxor eller om jag ska ta och städa mitt rum...

pöss pöss 

,.

Idag var jag me Jessica fett kul som vanligt. Vi gjorde 1 läxa av typ 100 styckna, de känns som vi har as mycket läxor, eller vi HAR as mycket läxor. Imorgon är de bad, suck, inte min favvo lektion precis, men men... Nu måste jag faktiskt sluta, hinner inte med att göra läxor annars

pöss

sportigt värre!

Idag var de då den "roliga gympan, jag ångrar verkligen de jag sa igår, gympa är inte roligt!! Fy vi hade typ någe slags styrke, hinder- grejsimojs. Usch, tvi,blä! Efter skolan var jag med Stephanie fett kul...haha...
Nu tänkta jag faktiskt lägga mig och läsa min bok, den är så himla bra. Det är Magdalena Graaf som har skrivit om sin ungdom, och de är verklgen hemskt... Ni måste läsa den. 
Tror faktiskt jag ska börja me innebandy igen, fast jag kommer ju inte orka nånting! Min kondition är nere på noll...

pöss pöss 

.,

Skulle lägga in ett inlägg igår men de funkade inte så jag skriver de idag istället.
Lördag, vi var och firade min morfar idag som fyller 87år (Grattis!), sen gjorde jag inte så mycket mer. Vi va typ där i flera timmar. Är de någon som har något bra förslag hur man får fina lockar i håret, någon bra locktång? Om ni har något tips kan ni ju gärna skriva de. Jag vill att de ska se naturligt ut inte värsta skruvlockar, som man hade när man va liten när man skulle på kalas :D

Träffade Frida vid morfar! <33



Söndag, söndag tråkig söndag! Har inte gjort mycket idag, var inne i stan och handla blommor och mat me mamsi. Sen har jag typ inte gjort så mycket, skulle göra läxor men fatta ingenting... Imorgon är de gympa, jag har faktiskt börjat tycka de e roligt nu, fast inte efteråt då man bara får 10min på sig. Springa sen till biologin me Eva!
Ikväll är de en annan del av köping! Asså jag älskar verkligen de programet!! Så jälla roligt :P sen är de blåsning också någe nytt som jag ska kolla på...

pöss pöss


Frida <3

Hejhej people! Just nu sitter jag här med kusinvitamin (sötnosen Frida, hon gör franska glosor och jag sitter här och ser ut som ett fån. Hon blir typ överlycklig när hon klarat en glosa :P haha... Skolan har väl varit rätt så slapp. Efter de drog jag in till stan för att träffa Frida. Jag skulle köpa ett par byxor på inter sport, men dom fanns inte där längre. Så vi tog bussen till Ica maxi (team sportia) Men dom hade bara konstiga strl på byxorna, vi sket i dom då. Vi kunde inte riktigt komma hem, så vi gick in på maxi och köpte vaniljmunkar sen satte vi os och åt dom... mumsigt! Påvägen hem så gick vi och rapade hela alfapetet :D eller de var typ jag som rapade alfapetet Frida rapade typ tre syckna ;) haha. Nej måste sluta skriva nu mamma kommer nog snart och hämtar mig, så de är väl bät att vara beredd.

pöss pöss älskar dig Frida Ekman-Hägglund! <3

Wehat a weih a cotton eye Joe

Idag var de bad i skolan, de var faktiskt helt okej. Fi satan va vi hade kul i bussen idag! Felix är för rolig alltså...
Nu är jag med Jessica, hon pluggar matte och jag sitter vid datan, fast ska plugga engelska snart. Har inte så mycket att skriva om just nu så de blir ett kort inlägg.

pöss pöss 

love ya<3

Jobbigaste dagen i skolan avklarad! Läxorna för dagen, avklarade! Gud va skönt... Nu ska jag bara slappa framför tv, de är Jag ska bli stjärna, eller heter de jag vill bli stjärna? Aja skitsamma dom små barnen som vill bli stjärnor. Imorgon är de bad, inte kul. Men jag har faktiskt bestämt mig att nu ska jag va med på alla gympa och bad lektioner, om jag inte är hemma och är sjuk. Nej nu har de börjat, ha de bra!

pöss pöss

bath

Nu är allt färdigt, bara att ta de lugnt! Har precis ätit mat, innan så badade jag typ i en timme, känner mig lite som ett russin. Aja men nu är man ren iallafall. Inga läxor har man, bara lite matte såfall, men de skiter jag. Nu ska jag väl bara sitta vid datorn och softa sen e de väl någe tv, juste de är "Familjen annorlunda", vene om de e speciellt roligt men men. Igår var de I en annan del av köping!! Gud va jag älskar de programet, speciellt Tobbe :D Han är så himla rolig, haha. Kände att de här inlägget blev väldigt tråkigt men skit samma, bye bye.  

pöss pöss 


cha cha in my heart!

Jaha, Måndag andra dagen i skolan, de var väl helt okej! Inte speciellt jobbiga lektioner... På gympan körde vi gutaboll, spökboll och sen dansade vi lite. Jag dansade med Mathilda, först skulle vi dansa vals, vi dansade lite vals sen började vi dansa wienervals istället och när alla dansade en snabb foxtrot dansade jag och Mathilda bugg. I pauserna asså mellan låtarna danseade vi cha cha ;) Gud! de var fett roligt iallafall. Resten av dagen var de ganska slappa lektioner, typ matte - jobba på, svenska - lyssna, läsa och prata. Nu sitter jag i mitt rum och äter lite macka och O'boy.. tjingeling
Förresten jag tror jag har fixat de där me kommentarerna nu, asså man kan skriva kommentar nu :P

pöss pöss

jippie ja i je

Idag har jag och Jessica varit väldigt hurtiga, vi har åkt skidor! De var as mycket folk där, när vi kom dit och skulle ha skor så fick vi stå där i en halvtimma bara för att få ett par skor. Skidor och stavar fick vi ganska så fort. Det var jätteruligt att åka, sen gick vi in i den lilla stugan(klubbstugan?) för att fika och gissa vem vi träffar då?! Jo, Karin Donnér en gammal engelska lärare som vi hade i 4-6, hon ger mig dåliga vibbar. Nu är jag jäkligt trött i kroppen, ska kolla på Paradise hotel XL missade de. Gud, imorgon börjar skolan, de är en hel vecka nu hur fan ska man orka de? 
Måste börja lägga in lite fler bilder, men ska bara installera något på datan till min mobil så jag kan ladda över bilder. Håller på med min header men kan inte komma på hur den ska se ut, någon som har något förslag?
Nej nu ska jag kolla på Paradise Hotel och sen blir de duschen!

pöss pöss 


okej!?

Vilket liv man har! Sitta hemma och och bara glo in i en dataskärm, ja kortfattat de var min dag! haha... Nej idag har jag inte gjort mycket nytta, suttit vid datorn, spelat trummor och sorterat papper. Men imorgon, ska jag ocj Jessica åka skidor. Vi har sagt hela lovet att vi ska åka skidor men de har inte blivit av, skulle kolla när de stängde fall vi kunde åka dit idag, och då så ser jag att de typ stänger imorgon eller nått. Så de blir imorgon säger bara en sak, SE UPP I BACKEN! Jag kan verkligen inte åka skidor :D Jessica sa att hon inte kunde de men jag tror hon kan de... Väntar bara på att klockan ska bli åtta, så man kan bänka sig framför tv. Nej nu får jag se om jag kan hitta på någe kul att göra, kanske dra ut och åka lite pulka, eller?

pöss pöss

"you have changed" 


remember my name...

Hallu igen!
Kom på lite saker som jag glömde skriva... Jag läste precis Mathildas (matilen.blogg.se) blogg och blev påmind att Johnny och Jossan firar nio månader idag. Så man får väl säga Grattis än en gång :D
Juste lite school-stuffs också... Jag och Jessica bytte från trä till syslöjd. De var lite kul för Yngve ville typ ha kvar oss på trä så han stod och hittade på massa ursäkter typ: Ni kan ju komma tillbaka så fort ni är klara med era saker. Haha, så höll han på sådär. Men nu har vi iallafall syslöjd, jag ska brodera en tavla och ge den till min mormor, typ expert på att brodera och sticka och sånt... Sen ska nog jag och Jessica göra en liten present till Max, får se hur de blir me den :P haha. Juste de går typ inte att kommentera, på min blogg. Jag har skickat och frågat hjälp sakerna här på blogg saken. Nu väntar jag bara på svar. Nej nu ska jag se om jag hittar något roligt att göra på datorn annars blir de att susse :D

Juste Elin Kling var inte så jättebra på att dansa :s

pöss pöss

yeah man!

Första dagen i skolan var väl helt okej. . . Efter skolan var jag me Jessica, de va najjs ;) Idag var jag vid skolsköterskan (med min handled). Hon sa att jag skulle till skoldoktorn, som kom typ den 21 januari. De är väl bara att vänta, har ju inget annat val. Juste... Grattis Mathilda! Jag vet precis hur du känner dig, sådan skön känsla verkligen, de känns typ som att någon har räddat hela livet, eller vad man ska säga :) Nu sitter jag och tittar på Let´s dance, Willy har precis dansat (heter han Willy eller Wille?) han var ju väldigt bra :P fii satan! Nu är de Elin Kling, tror faktiskt att hon är ganska bra, får väl se hur de går..

pöss pöss

Stress?

Gud jag är verkligen stressad och vet inte vad jag ska göra! De är skola imorgon... Jag har precis gjort klart matteläxan som skulle vara inne innan lovet, fy Sofia! Jag måste hinna me massor med saker innan jag ska i sängen. Jag har verkligen vänt på dygnet, så jag måste komma i sängen tidigt. De känns som att de är nu skolan börjar på riktigt... Man ska höja sig och få dom bästa slutbetygen, ever! Hur ska de gå?! Nej hinner faktiskt inte skriva mer måste hoppa i duschen. Berättar imorgon hur "första skoldagen" var :P haha (töntigt)

pöss pöss

Juste förra inlägget skrev jag höstkläder menade såklart vårkläder...

trukigt

Dagen har varit väldigt seg... Jag trodde att mamma skulle åka med och kolla på matchen, hon skulle tydligen inte de så jag stannade hemma. Första satte jag upp mitt trumset, de blev väldans bra, ska bara lämna in en trumma till Åkessons (musikskolan) för den låter inte så bra, och jag får inte till de rätta ljudet. Sen fastnade jag framför tv som vanligt, Top Model. Jag har typ bara spelat trummor och "lekt" me Joakim... Jag har sjukt ont i min handled vet inte vad jag har gjort, brukar få de lite då och då men nu dom senaste gångerna har de gjort grymt ont. Vi ska boka tid vid doktorn, hoppas han inte säger att jag ska vila... Jag har ju köpt nya trummor så jag spelar ganska ofta. Den enda nackdelen är att dom står i mitt rum, asså jag kan ju inte spela allt för ofta, de bor ju fler i huset ;) Jag är faktiskt ganska stolt över mig själv, de har gått 6 dagar och inga nyårslöften är brutna. 
Jag hade tänkt att jag skulle göra en ny header, men orkar aldrig göra en. Skolan börjar på Fredag så de är bara en ledig dag kvar. Jag orkar inte me skolan! Aja de enda jag har  huvudet nu är när kommer alla höstkläder?!... Eller har dom redan kommit? Jag får väl dra in till stan och kolla, längtar till maj. De är ganska så lång tid dit men längta är väl aldrig fel...

pöss pöss


DAY

Dagen blev inte alls som jag hade tänkt mig. Först gick jag upp och åt frukost satte mig vid tv, när brorsan kom ner spelade vi lite Guitar Hero, de var ett tag sen. Pappa hade tydligen pratat med ägaren till trummorna så vi skulle åka klockan fyra. Typ vid två så började jag att städa upp i köket, pappa tvingade mig. De tog lite tid så vid typ tio över tre var jag klar. Mamma hade precis kommit hem, jag fick en lila kofta av henne från Bik Bok, vet inte varför men de var väldigt snällt, tack mamma! Då var de bara att hoppa i duschen sen åka och kolla på trummorna. Dom sa att trummorna skulle vara svart men dom var typ mörkblå/grå, men de spelar inte så stor roll. Nu ligger alla trummor och stativ huller om buller i mott rum, ska se om jag kan skruva ihop dom imorgon. Nu ska jag bara sälja el-trummorna, någon som vill köpa? Kom hem åt mat sen drog jag och brorsan in till kanonen för att träffa mina kusiner, vi hade mångkamp. Det var riktigt roligt, skrattade mycket speciellt i något mörkt rum på minigolfen :P När jag kom hem bänkade jag mig framför tv för de var ju paradise hotel! Äntligen har de börjat igen, I'm in love!! (inte så bra på engelska) men nu ska jag försöka sov, vilket inte kommer gå så bra är inte ett dug trött. Ska in till stan imorgon Joakim ska spela innebandy match, tänkte åka med och kolla, om mamma ska med förstås. Sus gott...God natt

pöss pöss 

some people say...

De här kommer bli ett kort inlägg. Jag vaknade precis, ska ner och äta frukost sen duscha. Vet inte riktigt vad jag ska göra idag. De blir väl att skriva rent matteläxan, den blev väldigt kluddrig. Ska höra med pappa om vi inte kan åka bort och kolla på trummorna, fast han som har dom måste ju va hemma. Som sagt det blev ett kort inlägg, batteriet tar slut om två minuter :s

pöss pöss  


wihi




Igår åkte jag och till Stephanie för att vi skulle "leka", jag stannade där över natten också. Eller ja, jag kom precis hem så det var väl över både natt och dag. Vi har spelat wii och Rock band, fett najjs att spela trummor. Spelade nästan en hel låt på expert, är man duktig eller är man duktig?! ;) Vi har även varit ute i snön, "på hal is"... Ikväll ska jag börja med matteläxan som egentligen skulle varit inne innan vi slöt men men.
Asså jag känner verkligen att jag måste komma igång att träna, men hur? Har ingen lust att dra ut och springa i de här vädret. Får se om jag ska börja på en till dans... Nu ska mamma pröva vår nya locktång på mig.
Förresten kanske få riktiga trummor. Jag har bara digitala (el) trummor, som inte är så himla bra.

pöss pöss

.


.


.,


Nyår!

Igår var det nyår! Det blev faktiskt väldigt lyckat. Först kom Jessica vid 6, vi gjorde lite mat som vi skulle bjuda Mathilda på. Hon kom vid 7, käka riktigt god mat och panacotta. Vi tog många bilder, de flesta är riktigt fula :P Vid tolv gick vi ut och firade in de nya året med tomtebloss och "champange". Både Jessica och Mathilda sov över här, vi gick typ upp vid ett eller något. Jag har fan aldirg sovit så länge, haha xD Sen dom åkte hem har jag bara suttit vid TV, så himla trött! Aja får väl gå och lägga mig lite tidigare ikväll. Kommer några bilder sen igår...

pöss pöss 

RSS 2.0