,

ny blogg.....

http://sooar.devote.se/

ji

Kände att förra inlägget var så roligt! Så här kommer ett till! haha

Idag har vi bara städat lägenheten, så kul! Jag fick städa toaletten, mm, mitt favorit ställe...

Imorgon ska vi in till stan och då ska jag fan i mig handla!

pössss

Inga bilder, men det kommer, så småning om...

blä

Så nu har man sovit två nätter på en jäkla luftmadrass, man har ju sovit på bättre men man får tager vad man haver, eller?
Gårdagen var vi lite överallt handlade mest saker till brorsans lägenhet. Han även med en timmes shopping på ett köpcenter. Vi trodde dem stängde 6, så vi tog det lugnt och kollade lite, efter ett tag säger dem i högtalaren att dem stänger 5! Jag hittade ingenting, sur!

typiskt mig?

Sent ute som vanligt! Ska åka med båten ikväll, så jag ska vara klar vid tre. Har typ hur mycket som helst att göra! Inte bra, men ändå sitter jag och kollar på tv, hur ska det här sluta??
Får nog slita mig från tv:n...

Vi ska åka med min bror hem till honom, på fastlandet. Ska bo där ända tills lördag, då vi åker hem igen... Nu vet jag vad felet var på min andra blogg, ska fixa det när jag har min dator!

pöss pöss, skriver innan jag åker

oi

Orkar inte blogga just nu, eftersom jag inte har något kul till er att säga. Pappa är i Stockholm, tog då med min data eftersom dongen inte är installerad på hans jobb dator. Så nu sitter jag här med en dålig data som det inte finns en enda bild på. Man får inte ladda ner något, som typ spotify, Kul!

Imorgon då jäklar!!

pösspöss

2011

Jobbar ännu med den nya bloggen vilket går skit!

Nu är det 2011, ny start nya tag...

Gårdagen började med att jag och Sara var i hennes lägenhet, fixade oss lite. Gick sedan ner till en restaurang, åt mat... Mätta och belåtna rullade vi tillbaka till lägenheten. Satt och funderade på vad vi skulle göra... det slöt med att vi åkte till någon fest på vid bingeby. Alla var typ fulla, vi var typ där i en halvtimma, sen skulle alla gå men jag och Sara stannade kvar och hjälpte killen som  hade lägenheten att städa. Så snälla är vi!
Till sist gick vi till någon annan fest i innerstan, men var inte där så länge. Möte upp Josse och gick ner till hamnen. Firade in det nya året med två underbara vänner,puss

RSS 2.0