se upp...

Tråkig dag i skolan, eller den var rätt slapp....
När jag kom hem var det bara att städa mitt rum, jag sket i att dammsuga, tror ändå inte Jonte bryr sig så mycket, om det är lite skitit, haha.
Det gick ganska bra förutom att jag är lite seg på att lära mig saker ibland, är van att spela efter noter men det ska jag inte göra nu.

Imorgon ska vi ha gympa på elevensval så jag måste komma ihåg att packa. Men det viktigaste av allt är att det är 1 april, så se upp!

Nu ska jag fortsätta se på tv, "Drömmen om Italien", gud vilka människor...

pöss pöss

p.s. sista dagen i skolan imorgon, sen är det påsklov! 

lollipop

Jag som tänkte att jag skulle ut och springa men så blev det inte. Eller det är ju inte förrsent än, men har verkligen ingen lust att springa eller "jogga" som man säger.
"Resten av dagen" hände inte så mycket, har spelat lite trummor, suttit vid datorn och tv. Alltså inget nyttigt eller vettigt, haha...
Fast en sak var väldigt lyckat men det kan jag inte riktigt säga... Någon som förgyllde dagen, maybe?!
Nej nu ska jag duscha sen blir det tv:n igen...

pöss pöss


snart påsklov!

Jo minsan snart är det påsklov, så himla skönt, då ska jag slappa och plugga förstås. Att man aldrig slipper undan det...
Idag hade vi kemi prov i skolan det gick åt skogen och jag menar det!
De andra lektionerna var rättså tråkiga. Eller svenska var faktiskt rolig. Vi fick sitta i grupper och prata om lågstadiet eftersom vi ska skriva en uppsats om det sen. Jag, Carl, Felix och aron satt tillsamman, för att vi har gått i samma klass sen lekis, eller aron har ju inte det men han hade ingen från sin gamla skola så han fick va med oss. När man väl sätter sig och börja prata om det så kommer alla minnen tillbaka. Oj, det där kanske lät lite töntigt men men. Idag eller rättare sagt resten av dagen ska jag träna på trumläxan, Jonte kommer ju imorgon. Ska se om jag orkar gå ut också, det är så fint väder! Äntligen vår, alla fåglar kvittrar och man kan ha skinnjacka, yippie! haha, nej nu ska jag kolla vidare, måste hitta en balklänning, till nian. Vet inte vad jag ska ha för någon men den ska va kort och inte för dyr, någon som vet någon bra affär eller sida?

pöss pöss

new

Sorry för väldigt dålig upptadering, men har verkligen inte haft lust.

Det har hänt ganska mycket sen sist, men det lägger vi bakom oss...

Idag har jag gått i skolan, fett drygt! Vi hade so istället för gympan, inte kul. Resten av dagen har bara varit rent allmänt tråkig. Vi skulle prata om vart vi ska åka på klassresan, men det gick ju inge vidare... Ibland undrar jag vad som finns innanför folks huvuden!!

Ikväll är det top model 13, arn och holywood fruarna, mycket att titta på...
Nu ska jag måla naglarna, och bädda rent i min säng, för jag råkade kissa på mig inatt... haha, skoja*

Mathilda lycka till! Hör av dig när du är hemma... miss ya!

pöss pöss


bad day

Tråkig dag i skolan! Skulle skriva någon dikt på svenska men jag blev inte klar, är sämst på det. Nu är jag hemma, sitter och funderar på om jag ska göra något annat än att sitta vid datan?! Men vet inte vad jag ska göra... Hittar väl på något. Förut tyckte jag det var kul att skriva men nu tycker jag det är skit tråkigt, hoppas jag får tillbaka lusten. Ska försöka göra en snygg header och design, kanske blir lite roligare då. Någon som har något tips om hur den ska se ut, någon som vill göra den?

pöss pöss

trött

Godmorgon!
Såg ni körslaget igår? Inga höjdar körer direkt...
Idag så ska jag gymma, några kompisar kanske kommer hit ska hjälpa dem med löshåret. kompisar å kompisar, det är min mammas kompis systers barn, om ni fattar. Annars vet jag inte.
Min pappa åkte iväg med båten tidigt imorse, han ska åka skidor med jobbet, avis!
nej nu ska jag gå ner och äta frukost.

pöss pöss

rosett så hett

OJ! kollade på bilderna jag la upp, dom såg hemska ut, men hoppas ni fattar att de var ett diadem med en rosett på. Som sagt jag har varit på kalas nu, det var kul. Tyvärr hann jag inte träffa Frida men det får bli en annan gång. Nu tänkte jag ta och städa mitt rum ,om jag nu orkar ta mig ur sängen. Så himla lat, men men.

Nu sätter jag på musiken, se är det städning som gäller!

pöss pöss

rosett

Hej hej, tänkte slänga in en liten bild på dagens inköp...


Kanske inte så bra bilder, men hinner inte ta bättre...

V.11

OJ, har inte bloggat på ett tag nu, men har haft fullt upp...

Onsdag: Hade trumträning, gick väl inte så bra för mig... Efter det kom Jessica hem till mig, vi spelade buzz och hade kul!

Torsdag: Vi åkte skidor med halva klassen, resten var så tråkiga så dem stannade i skolan och skulle jobba. Det var kul att åka skidor, fast det var bara dem tråkigaste spåren som man fick åka. Efter skolan drog jag hem till Josse, vid fem så gick vi ut till bussen. Så var inne vi stan typ 6, sprang till mamma och hämtade mina trumsaker. Jag och Josse gick en sväng på Åhléns, sen drog hon på träning och jag drog på träning.
Jag är fakttiskt stolt över mig själv hittade ner till musikskolan :D haha, spelade trummor sen åkte jag hem.

Fredag: Åkte in till stan efter skolan, gick på stan med Frida, handlade ingenting. Fast jag skulle velat handla en tröja på cubus, ett diadem med en rosett på och ett skärp, men det får bli nästa gång jag går på stan...

Lördag: Japp, LÖRDAG! Idag ska jag åka och fira min morbrors tjej, typ vid ett. Vet inte riktigt när vi kommer hem, men när jag kommer hem så ska jag städa mitt rum, det ser verkligen ut som ett bombnedslag! Ikväll är det körslaget, de måste ni se! Min frissa är med, Kristoffer och Kia, "känner" tre styckna, ring och rösta, haha. 

Nu ska jag passa på att äta lite frukost medans det står framme.

pöss pöss 

händelse lösa dagen!

Idag hade vi nationella i engelska, jag tyckte det var ganska svårt. Hoppas jag får G, men det tror jag nog att jag får.
Efter skolan drog jag in till stan, köpte ingenting, som vanligt. Den som spar han har! Nu ska jag kolla på Hollywood fruarna, för jag missade det igår, hur vet jag inte...

Juste en sak till, har varit i affären och köpt naturgodis till på torsdag då vi ska åka skidor med "halva" klassen, resten ville inte. Jag känner mig faktiskt riktigt nyttig, not! haha

Det blir ett kort inlägg men dagen var rätt så händelse lös...

pöss pöss

;)

Hej hej! Idag är det måndag för er som inte visste det... Skolan var helt okej, inte tråkigare än vanligt. Hela denna vecka kommer va så sjukt skön! Joakim (min bror) har åkt till Luleå, han kommer typ hem på Lördag eller fredag, fatta va skönt en hel vecka utan han! haha... Efter skolan var jag iallafall med Stephanie, vi spelade rock band och satte vid dator.

Jag har funderat på en liten sak faktiskt. Jag vill ta hål i naveln tror jag, men gör det ont? Kolla just på videosar på internet och det ser inte ut att vara så skönt, haha. Fast jag tror egentligen inte att jag ska tänka så mycket mer på det, för de kommer jag aldrig att få! Men jag klarar mig nog bra utan, fast det skulle vart kul att testa ;)

Nu måste jag plugga...

pöss pöss

p.s. nästa inlägg blir det en liten historia?!....

afternoontea

Idag var jag på afternoontea riktigt tråkigt, fast när josse och mathilda kom blev allt bättre! :P Jag drog hem tidigare eftersom jag skulle på dans, det gick inte bra idag! Nu sitter jag vid datan och chattar med min underbara a-kusin, Linnéa! Nej måste nog sluta nu ska snart hoppa in i duschen om jag inte fastnar vid datan som vanligt :D

pöss pöss

söndag!

Shubre everyone! Idag är de söndag... Ska snart göra mig iordning sen dra iväg till afternoontea, något vi skall ha med klassen. Sälja lite kakor och kaffe, boring! Efter det ska jag dra hem och äta sen in på dansen, sjukt kul! Har varit uppehåll i två veckor, inte kul!
Igår kväll var det melodifestivalen, jag tyckte det var rätt vinnare som vann. Jag vet inte om det kommer gå så bra för henne i eurovisionsongcontest, eftersom hon inte fick så höga poäng av den juryn, men men. Vi ska ju skicka den vi tycker är bra! haha. Nej nu ska jag nog hoppa in i duschen.

pöss pöss

friday night!

Lite dåligt med inlägg nu men men...
Igår kväll åkte jag in till Ida i stan, vi gick till Endre matchen ett litet tag. Proppfullt, var det! Josse och Mathilda skulle kkomma in till åtta, vi gick och möte dom. Josse, jag och mathilda gick och såg klart på endre matchen, medans Ida drog hem för att träffa Sammi, Max och Tom (?). Efter matchen drog vi hem till Ida, där det var fullt ös, haha. Ida och killarna skulle vidare på fest, så då åkte vi andra hem. Ingen toppen kväll men lyckat var det...

Idag ska jag ut till min mormor och morfar, min underbara mormor har bakat bullar, som jag ska ta med på afternoontea, imorgon. Nej nu måste jag börja plugga!

pöss pöss 


Snacka om du i huvudet *****

pictures

Idag redovisade vi i skolan, så pinsamt! Det konstiga är att jag kan allt utan till men tittar ändå ner i papperet för att jag tycker det är så pinsamt, men nu är det iallafall klart.

Nu sitter jag och kollar på top model, tänlte faktsikt att jag skulle ta lite bilder med kameran, så jag har lite bilder att lägga upp på bloggen... Men vad ska jag ha för sorts bilder, ego, natur, kläder, smink.... kom gärna med ett litet förslag xD 

natti!

Sorry, har inte blivit något inlägg idag! Men har gått i skolan sen blev det fullt upp med läxor, har suttit ända sen jag kom hem fram till nu :( inte kul... Men nu är jag halv klar...
Jag är ganska så trött nu, ska sova

gonatt pössar!


Såhär ser jag ut nu, sitter i sängen med morgonrocken på!

toppendag!

Idag har det varit en toppendag!
Jessica kom hit för vi skulle plugga lite so, vi jobbade i tio minuter sen gav vi upp. Vid halv två kom min granne in som går i ettan, vi "lekte" lite. Det slöt med att Jessica åkte till stan och jag satt med två skitungar, haha. Nej, så söta så. Dem skulle hem klockan 4, så de var bara att hjälpa dom på med overaller, och mössor och hela faderittan... 
Nu sitter jag bara här och tar de lugnt kansek ska ta och jobba lite so, men vet inte om jag orkar. Imorgon börjar skolan, usch! Tidiga mornar, jobbigt, jobbigt. 

pöss pöss


Lilla Logan, han tyckte de var roligt att se sig själv xD 


-

Jag ska börja berätta om de där lilla expeimentet med en jordgubbe. Läste i en tidning att man kunde ta en jordgubbe och gnugga mot sina tänder för att de skulle bli vitare. Funkade verkligen inte! Ena tanden blev rosa, fick inte bort de först men när jag borstade tänderna så gick de bort.
Nu sitter jag och ser på tv, ska väl äta mat snart. Idag har jag suttit vid datan, löst korsord, sett på tv och pluggat i en kvart. So ska va inne på tisdag och vi ska redovisa en annan sak på onsdag...Hur fan ska man hinna?! Jessica kommer imorgon, då ska vi jobba lite på redovisningen och försöka få klar den, hoppas vi hinner.
Gud va hemsk, skolan börja på Tisdag! Fast vi går bara 4 veckor sen e de påsklov, i maj kommer de typ tre studiedagar efter sig, då åker jag till stockholm :D

pöss pöss

050310

Hej hej, sitter i sängen med datorn i famnen. Har på mig världens mysigaste tröja som jag fick av Frida igår...Har letat som en dåre efter den där jävla skivan, som jag måste installera för att lägga in bilder från mobilen. Jag har inte hittat den, skumt att saker bara försvinner sådär.

När jag vaknade i morse mådde jag inte bra, var jättetäppt i näsan och hade typ lite feber, kände mig väldigt hängig. På eftermiddagen så skulle vi åka ut till min kära mormor och morfar. Jag hoppade in i duschen en snabbis, efter jag hade duschat kände jag mig bättre. När vi kom till mormor och morfar så satt Frida och dom där, de visste jag inte om. Jag hade ju inte sminkat mig eller gjort mig i ordning överhuvud taget, lite pinsamt att se ut som värsta nörden. Men men, gud säger att jag ska se ut såhär, så jag får väl acceptera det, eller?! Nu väntar jag på att maten ska bli färdig, hoppas de blir någe gott. Efterrätten blir iallafall panacotta, supagott!
Nej nu ska jag göra ett litet experiment med en jordgubbe och mina tänder, berättar hur och vad jag gjorde om de fungerar.

pöss pöss


<33

SOm sagt, idag har jg varit vid min kusin, Frida! Jag, Frida och Cecilia (hennes storasyster, min kusin) åkte in till stan, gick en runda sen åkte vi hem. Åt lite mat ar ute och gick med en hund, såg på film och tillsist spelade vi kort. Det har varit sjukt kul idag, mycket skratt må jag säga! Gud va vi hade kul me en liten rosa ballong (priceless), vi "spionerade" även på polisen....
Tack för en underbar dag Frida! <3

Måste bli bättre på att lägga ut bilder, promise.



LOVE YA!!

kusinvitamin...<3

Sitter hemma vid Frida, hon gör i sig färdig för en runda på stan. Jag vet faktiskt inte vad jag skriva så de blir inte så långt inlägg.....

ha de bra, pöss pöss

lite sent inlägg om man säga så

Nu sitter jag här i min ensamhet, tänkte berätta om gårdagen.

Jag satte mig och åt frukost framför tv:n, jag trodde vi skulle åka klockan tolv. Men tydligen inte!
11.00
Pappa: Är du klar om 30 minuter?
Jag: Nej, jag måste ju ännu duscha!
Pappa: Nej de hinner du inte...
Jag: JO!!

Jätte bra konversation, jag sket i vad han sa och sprang in i duchen. Faktiskt så blev jag klar i tid, fattar inte hur jag hann. Vi åkte iallafall in till stan. Lerboden blev vårt första stopp, kan inte säga vad vi gjorde där...
Sen iväg och äta, tillsist bowling! Jag tror jag förlora med hundra poäng xD men de visste jag ju sen innan också. Vi handlade lite maten innan vi åkte hem.

Japp de va min dag. Idag är/har jag varit ensam hemma sen klockan nio. Har inte gjort så mycket nyttigt.

Jag har faktiskt en god nyhet! Jag har kommit in på musikskolan! Äntligen! Jag ska typ ha två trumlärare. En privat och en på musikskolan som heter Stefan, hoppas dom är bra ;)

Nej nu ska jag ta något att äta börjar bli riktigt hungrig...

pöss pöss



Du gör fan inte om det där!


My day!

Vi hämtade upp Stephanie lite innan nio, affärerna var inte öppna så vi stannade kvar på pappas jobb (vid guteskola, typ). När klockan var tio så gick vi upp mot kvarnen, så himla jobbigt, de blåste som bara den, och ingen trottoar, va fan ska man då gå?!
Vi kom iallafall halvt oskadda till öster, där vi spenderade nästan hela dan. Var en liten sväng på adelsgatan såklart. Jag köpte en tröja och ett halsband, lägger ut bild imorgon. Är så himla trött, om jag lägger mig ner somnar jag garanterat på engång... Imorgon ska jag, pappa och Joakim bowla, som jag har sagt ett par gånger nu. Först ska vi till lerboden, vad vi ska göra där har jag ingen aning om... Nej ska nog gå och sova nu, så himla trött!

pöss pöss


<3

Idag har jag inte gjort ett skit. Fördrivit min tid vid datan, spelat The sims 3, Jessicas favvo spel,haha. Imorgon ska jag gå på stan me Stephanie, får se om jag hittar någe kul. Jag ska iallafall köpa ett halsband och kanske en tunika men vi får se. Imrgon kväll ska jag gymma me pappa och Joakim, inte kul, men jag måste träna. 
På onsdag ska vi bowla, tror inte de blir någe skidor. För de första är de dåligt väder, de andra, så finns de ju inge snä kvar, eller de finns men de e typ slask. 
Har ett stort problem! Ska hinna duscha, bädda rent och chatta med Stephanie på tio minuter, tidsbrist säger jag bara! haha, men men. Ska upp tidigt imorgon, åker typ lite innan nio till stan... 
Idag har jag tänkt väldigt mycket, tänker inte säga på vad och VEM...

pöss pöss  

RSS 2.0