bajs på dig, inte mig

Har inte bloggat på ett tag, håller på att göra en ny blogg, vilket tar jättelång tid! Nej, men tänkte göra en egen header, men det är inte lätt när man har noll fantasi, och bilderna ligger på en annan data. Det är sjukt jobbigt att gå 4meter och starta en data- JA!

Nyår på fredag och planerna är inte helt spikade, men det ordnar sig alltid...förhoppningsvis.

pösspöss

GOD JUL!

Haft en annorlunda men bra julafton. Min mormor och  morfar brukar komma hit på julen, men nu var det vi som åkte till dem...Vi åt mat och hade mysigt.
Vid 4 var vi hemma igen, och förberedde tills dem andra i släkten skulle komma. När dem väl var här åt vi gröt och satte igång med julklappsspelet, som har blivit vår nya tradition.
Fast julen var fasiken bättre när man var liten, det måste ni hålla med om.

Men det har iallfall varit en superdag.

Den här bilden, tycker min bror jag ska ha som profilbild... Väldigt fin host*


Min bror har damp. Han vågar bara inte erkänna.

Dan före doppar dagen, jag har städat hela huset, köpt alla julklappar, slått in dom, klätt grannen, köpt bingolotter. Känner mig allmänt färdig, en dusch på det här sen är det bara julafton som väntar.
Hunnit med hur mycket som helst idag, fattar bara inte hur? Bra är det iallfall...


WB töntar

Har inget att säga mer än att det är jullov, jag ska upp tidigt imorgon och att jag hatar cam bilder, sämst kvalite!!


jullov

Dålig på att blogga, men har liksom inget att skriva om....

Snart ska vi kolla på något spex i aulan, sen slutar vi tror jag. . . Vi elva ska jag möta upp min kära kusin, sen ska vi hitta på något skojsigt. OCH det är jullov snart, om typ sisådär en timme!!!!

julepusssar

In the middle of the night

Gårdagen såg ut såhär...

Åkte hem till Stephanie, vi åkte till amor för att prata med ledarna om våran kompisgrupp, men hon vi skulle prata med var ju inte där! Fast vi stannade där iallafall. Åkte hem vid 10, pappa hämtade mig vid henne typ 11. Då åkte vi in till stan och hämtade brorsan. Så nu är han hemma. OCH det är bara 6 dagar kvar till julafton!

Dagens planer har jag inte kommit fram till, men lovar att skriva när jag vet så ni kan anteckna i ert lilla block ;)

bye bye

Sleep!

Har precis kommit hem, berättar mer imorgon...

Godnatt från lilla mig!

Min fina anka tröja! <3

damn

Äntligen hemma och det är helg. Sen bara 3 dagar kvar i skolan, eller egentligen 2, för på onsdag är det bara avslutning.

Inatt kommer Joakim hem, han ska va hemma i ca 3 veckor, sen åker vi med han hem...

Har inget att plugga, känns konstig. Nu vet jag ju inte vad jag ska göra? hahha, knäppt.

Vi hade avslutning på draman, sista lektionen. Vi hade med oss godis och kakor, sen gjorde vi lite lekar och sjöng singstar. Har även haft ett prov idag, kändes helt ok...
Nu ska jag hitta på något kul.

pösspöss

plugg, plugg, dusch, plugg, plugg, sleep, plugg.....

Rolig torsdag kväll, eller inte! Har pluggat sen jag kom hem, men kan ändå inte det, vill liksom inte fastna i mitt lilla huvud. Ska ännu skriva klart draman. Tänkte ta ett litet break nu, hoppa in i duschen, sen bestämma kläder till imorgon. Sen får jag fortsätta med plugget, måste ju se paradise hotel, är väl final ikväll?!

Efter skola hämtade pappa mig, så åkte vi och kollade på en mobil, så jag kanske hittade en sióm jag vill ha. Alla vill väl ha en iphone 4, men vem får det? Inte jag iallfall! Men en HTC legend, kan nog duga? För mig iallfall...

Svart, eller vit??


Är du en Andersson, Svensson eller Hanzon?

Håller på att plugga till handelsprovet som vi har på fredag, fattar inte mycket men men. Hade datakunskaps prov idag, på power point, inte så svårt tycket jag. Ikväll ska jag åka ut till min kära mormor och morfar. Mamma ska klippa dem, fin till jul ska man va.
Så jag får se till att plugga nu, innan vi åker.

Annars är allt super, tror jag?!

pösselipöss!!!


Bajamaja

Fifan, snacka om att jag kommer vara helt slut imorgon. Först skidor på idrotten, gå till öster, bussen hem, sen gå ca 4km i snöstorm, ikväll är det dans. Men det är väl bra att röra på sig eller?
Skolan var annars helt okej, inget speciellt har hänt. Kom hem, helt genomfrusen och blöt, kröp ner i sängen, där jag ännu ligger. Vill att någon kommer hem, så den kan ta upp min laddare. Batteriet tar slut vilket sekund som helst...

Intressant inlägg, men skitsamma, är halvtstressad men ligger ändå i sängen och halvsover. Bra Sofia!

pöss pöss

@ cpg

Nu sitter jag på pappas jobb, ska vara här till typ halv 5. Sen ska vi lämna trummorna, har ju fått sålt mina digitalatrummor, så blev man lite rikare.
Har varit på Lucia idag i skolan, fett bra! Nej, men det var bra mycket roligare än vad en lucia brukar vara. Ikväll blir det kanske en lucia till, ska kolla på Romaskolans lucia, med Angelica. Om hon orkar, liten sjkuling.

Nej dags att göra någon nytta?

pöss pöss

NU!

DUSCHEN!

I didn't

Söndag blir en hemmadag! Känns som jag är den enda som inte är på Maxi och kollar på idol olle och EMD, men jag klarar mig bra utan det.
Snart är det mat, sen ska jag nog gå ut en sväng och hitta på något skojsigt...

(ska få en mobil i julklapp, förslag?)

pösspöss



hm

Idag har det spenderats pengar, har varit i stan och köpt julklappar. Nu är nästan alla färdiga, skönt att vara i noggorlunda tid iår iallfall. Efter stan och vi hem till Stephanie, en liten stund innan jag åkte hem. Fick min present då! Det var ett efterlängtat nagellack! och en ring, som jag kollat på, sen en massagegrej och ett ljus (som skulle fylla ut asken...haha)

Nu sitter jag hemma trött och hungrig, så nu ska jag duka på så att det blir någon mat!

pösspöss

yiha

Tiden går fort, snart helg igen!

Sitter just nu och lyssnar på music, Ulle! Imorgon blir det att stanna i stan, köpa julklappar. Möta upp mamma, köpa linser, home.
Orkar inte skriva mer, kortfattat men bra!

puss på din rump!

Exakt såhär snygga är jag och sara på mattelektionen...



(bjuder på den)




prutt

Så nu har jag ändrat bloggen lite, men är ännu inte klar som ni kanske ser.
Skolan var helt okej, försov mig lite imorse bara, typ 1 timme, inte okej!

Nu ska jag komma på något kul att göra på drama lektionen, jag och Angelica ska ha två "övningar/lekar". Får väl skriva lite på min engelska sak också, så att den blir klar. Sen så är det superlugnt!

pöss pöss

prutt

Ska du säga, tänk på mig då? åh!!!

Åh! Idag fick jag gå hem från bussen, ca 4km. Jag höll på att halka ett antal gånger, pinsamt...
Men har iallfall varit med Stephanie och planerat, till våran kompisgrupp. Kom väl en liten bit påvägen, men det är långt kvar.
Imorgon, stannar jag i stan och väntar på att pappa slutar, slipper jag gå. Får väl se om jag hittar några fler julklappar.

pöss pöss


.

RAW


love rings and things

Det blev ingen pulka åkning för mig idag... Lite för kallt och snöigt, hehe... Har precis duschat, och ska snart äta mat. Har förberett allt för skolan imorgon, så nu är det bara att ta det lilla lugna.

Tänkte bara visa min nya ring...


pulkaa...

Oj nu var det ett tag sen jag blogga, vet inte riktigt vad jag har gjort men men. I fredags var jag på stan med Frida och letade julklappar. Jag hittadeen till min kära mor, och en till min bror. Nu är det bara resten kvar... Igår åkte jag ut till min mormor och morfar, vi fikade och hade det mys! ;)
Idag hade jag tänkt att jag skulle åka pulka med mina grannar, i vår lilla backe på gården... Så stor! hahhaa

Nu är det inte långt kvar till jul!!!!!

pöss pöss


RSS 2.0