back

Hej, redan hemma från stugan, haha. Nej men vi skulle hem en sväng, duscha, diska, betala räkningar och lite sånt. Jag och mamma ska åka och handla imorgon om det är fint väder åker vi ut så fort som möjligt annars, går vi på stan och fixar några "ärenden".

Men nu ska jag se på tv, sen är det duschen som väntar!

pöss pöss

Ignore my näsborrar!

Hej, nu har jag lagt in bilderna på kläderna jag köpt. Har väldigt  bråttom nu, och i sommar bor jag i min stuga för det mesta ska försöka fixa ett internet, men får se hur det blir. Jag lägger iallafall in ett inlägg när jag är hemma. Fast ni ska ju inte sitta inne på lovet och läsa min blogg, eller? Ni skka väl vara ute i solen och bada!! haha

Nej nu måste jag packa det sista sen leta reda på katten som ska med ut.

Glad midsommar
!!


Kläder


Öronhängen Åhléns 59:-

Kofta Gina tricot 249:-

Tröja Vila 199:- 99:-

Dålig bild, men det är en tröja som är längre i bak. Gina tricot 129:-

Min efterlängtade Baseball jacka Gina tricot 249:- (?)

Byxor! H&M 299:-

Armband H&M 29.50:-

Stort linne Bik Bok 199:-

Dålig bild, två nagellack
Skrik rosa: Check me out
Grönt: Bella's choice
H&M 49.50:-/st

midsummer

Lägger ut bilderna på kläderna som jag köpte i Kalmar imorgon. Just nu ska jag hoppa i säng, och Joakim vägrar att lämna data....

Så ni får dem imorgon.

Imorgon är det midsommar! Så kul, haha.
Måste upp tidigt, mamma och jag ska baka tårta, sen duscha, packa ihop det sista, eftersom vi åker ut till stugan imorgon. Så det är mycket att göra, men ska försöka hinna med ett inlägg.

Nu ska jag som sagt sussa, godnatt! Eller först ska jag nog ta och läsa en tidning, eller någon bok om jag hittar någon...

natti!


Snart

Blev lite mycket igår, så jag hann inte lägga in bilderna. Men ska göra det snart, nu sitter jag vid Tv:n och skriver från brorsans ipod touch,fett najjs. Men ska snart sätta mig vid datan.                                                                               PÖSS

Home

Hej igen, som sagt så hann jag inte att blogga i söndags, var så himla trött...

Men nu tänkte jag berätta lite vad vi har gjort.

Söndag: Åkte upp med båten väldigt tidigt, kom fram till Kalmar då vi drog till Ikea, tråkigt! Efter Ikea och några andra småaffärer så åkte vi till lägenheten, som vi fått låna av min kusin, tack!
Vi handlade lite mat, sen var alla så trötta så vi slängde oss fraför tv:n.

Måndag: Idag var det shopping dagen, vi åkte in till baronen, handlade lite kläder. På kvällen gick vi till en restaurang och åt pizza, efter det tänkte vi gå hem till min kompis Malin, men dem skulle göra något annat. Vi kom väl hem vi 8-9, så det var bara att ta en dusch och hoppa i säng.

Tisdag: Vi gick upp i tid så vi skulle hinna handla alla saker på Ikea och baohouse. För i söndags gick vi bara och kollade, så idag hämtade vi upp alla stora saker. Hann även gå in i ett centrum som ligger där bredvid, MODE, handlade ett par byxor då.
På tal om dem där byxorna... Jag skulle handla korta shorts, men dem jag hittade satt inte så tight, som jag ville. Då kom jag på att jag kanske kunde hitta några på barnavdelningen, för dem borde ju sitta tightare. Jag hittade ett par shorts som jag skulle prova, vi hade lite bråttom, så när jag var påväg in till provrummet, så såg jag ett par jeans på barnavdelning, fanns bara ett par kvar. Jag tog dem för jag tyckte de var snygga, när jag kom in i provrummet, ser jag att det var strl. 146, smått! Men det var boyfriend modell, alltså lite större. Så jag tog på mig dem ändå, och dem passade! Byxorna satt ju tightare än vad de skulle, alltså inge boyfriend modell, det blev istället mer stuprör, men vad gör det. De var även förkorta, men jag vek upp dem, så då blev dem bättre. Jag lovar att lägga ut en bild på dem senare, ska även ta kort på allt jag köpt, nu har man tid, för det är sommarlov!

Idag ska jag packa ihop mina kläder, ska flytta till stugan imorgon, så vet inte om de blir något inlägg, men någon gång blir det, fast inte så ofta. Får se om jag orkar pallra mig ut i solen sen.

Have a nice day!

puss

Bröllop

SNART! Snart så gifter sig Kronprinsessan och Daniel!

Kommer inte att blogga så mycket nu när jag är borta för det finns inget internet, men ska nog försöka slänga in ett inlägg imorgon bitti, tidigt, båten går väldigt tidigt!

Nu måste jag kolla vidare....

pöss pöss


Utlåst!

Idag blir det väl att sitta framför tv:n och kolla på det stora bröllopet. Nej, skoja bara, så intresserad är jag inte, men ska iallafall kolla när dem gifter sig.
Sjukt att ett bröllop kan bli så stort?!

Aja, igår åkte jag med till stan, jag och brorsan skulle skjutsa in pappa. När vi hade lämnat dem, så körde vi drive in, på Max. Joakim beställde en Big Mac, då sa han nej då har du nog kommit fel. Då tänkte vi, vad fan är det olika köer?! Men då sa han max-gubben, nej jag skoja bara, men vi har inte den, haha. Big Mac är ju på Mcdonalds!! Det va kul, haha...

Ialfall så åkte vi hem när vi kommer hem så kommer vi på att vi inte har någon nyckel. Vi satt i bilen i en timme och väntade på att mamma eller pappa skulle komma hem, som tur var så gjorde dem det! Men det var inte kul att sitta i bilen!

Idag ska jag nog packa ihop lite saker, jag åker ju imorgon bitti. Ha de så bra mina sötnosar, hihi*

pöss pöss


puss

Nu har jag sett klart en ganska så bra fillm faktisk, "Min bäste väns bröllop". Den rekomenderar jag faktiskt, om man gillar romantik och komedi!

Snart kommer väl brorsan hem från jobbet, då ska pappa åka in till stan och hämta en bil, får se om jag följer med. För här hemma gör jag ju ingen nytta!

Ha det!

puss puss


Friday

God Morgon!
Idag tänkte jag sola, men det finns ju ingen sol! Fast ändå är det rätt skönt, tror min kropp behöver vila lite ifrån solen.
Jag får väl hitta på något kul idag med pappa, för det är bara vi hemma, annars ska jag väl börja packa lite smått. Åker till Kalmar på Söndag, så kommer jag hem på Tisdag, får se om jag bloggar där uppe. Vet inte om det finns internet, men tror jag ska investera ett bärbart modem, eller vad det är?
Nu ska jag gå ner och äta lite frukost med pappsen.

pöss pöss


På skolavslutningen, skjuter confetti

Bal









Det var några bilder, får duga med dem, jag bjuder på mig själv, för det var inte fina kort på mig, men det var så jäkla kallt, därför jag ser helt uppblåst ut!

Bad update

Oj, nu har man inte bloggat på ett tag, har inte varit hemma...
I Tisdags var jag i kalkbrottet, med massa folk, det var väl helt okej, men inte jätteroligt folk...
I onsdags åkte jag hem till Stephanie, vi badade i poolen och solade lite. På kvällen körde vi in till stan med mopparna, köpte godis och lite dricka till kvällens filmkväll. Jag sov över där, och idag åkte vi med hennes syrra ut till sandviken, så har i stort sätt legat på stranden hela dagen, min rygg är knallröd, kan nog steka ägg på den, för den är kok het! Jag ser verkligen ut som en tomat, inte kul, men det läggger väl sig snart, förhoppningsvis!

Nu när jag kom hem har jag städat, duschat och smörjat in mig med after sun, så nu känner jag mig fräsch, och duktig. Imorgon ska jag nog sola framsidan eftersom den är helt vit, och baksidan helt röd. Får se om det blir bra väder, men det hoppas jag på.

Nu har jag laddat in bilderna på datan, så ska lägga upp dem alldeles snart!

pöss pöss

Bilder från i tisdags

Jag och min snygga pose

Jessica som aldrig vill va med på kort


Hade visst inte så många kort, eller jag har några men dem tänker jag inte lägga upp, för fula!

sommarlov!!!!!!!

Buuhuuu!! Sista dagen i roma och i nian, känns skönt men ändå väldigt tråkigt att lämna alla, klassen och lärarna. När man väl går i skolan tycker man att det är tråkigt, och bla bla. Men nu vill man gå längre i Roma, kommer sakna några lärare....

Men nu ska vi inte deppa, de är ju sommarlov!! Idag hade vi skolavslutning, jag spelade trummor, gick inte så bra, tappade bort mig mitt i låten, men det var förhoppningsvis inte många som märkte. Vi spelade heller inte Majas låt, den som är roligast att spela!

Jag är ganska nöjd med ina betyg, eller jag är nöjd. Ska få 900kr för dem, 75 för vg, och 100 för mvg. Idag får jag ju börja äta godis, så nu ska det mumsas! Det fick jag 600kr för, 100kr per månad. Alltså har jag haft det i 6månader, rätt stolt över mig själv, eftersom jag är den största gottegrisen ever!

Men men, kvällens planer är planerade, det blir till att åka med Mathilda och Jessica till ******.

sommarpussar!!

Bilderna kommer imorgon...

Fan!!!


proud!

Hej hej, nu sitter jag hemma vid STephanie så jag kan inte lägga in bilderna, men mste snart åka hem, så snart så!

Idag var jag och Joakim hemma själva, gick väl upp vid tolv. Satt vid datorn och tv, sen bestämde vi oss för att cykla till Roma och köpa mjukglass, precis när vi börjar cykla så blir det molnig, sen när vi ska cykla hem så börjar det regna. Ingen tur med vädret, men har nästan cyklat 2mil idag, stolt! Måste fan börja träna mår bättre då, för att man rört på sig liksom.

Men snart har Stephanie ätit klart, då ska vi hitta på något roligt, sen bär det av mot slottet!!

pöss pöss

Bal + lite annat....

Nu var det ett tag sen man skrev i blogg. Har vart lite mycket nu, det var iallafall bal i Fredags. Roligare än vad jag hade förväntat mig. Tänker inte riktigt berätta allt som hände, men vi åt mat, det delades ut priser och vi dansade.
Jag, Jossan, Mathilda och Jessica åkte tillsammans i min morbrors bil, en röd cheva -55. Min morbror har gjort iordning den från grunden nästan...

Jag kom väl hem vid ett, så det var bara att hoppa i säng. På lördagen vaknade jag vi nio, hur pigg som helst! Jag gick upp, åkte in till stan, skulle egentligen gå med Jessica men hon låg och sov, så hon skulle nog inte hunnit in till stan, innan jag åkt hem. Hon visste inte heller om hon kunde komma in, så vi sket i det. Då sms:ade jag min kusin och frågade om hon ville gå på stan med mig, men hon var inte hemma. Då var det bara att fråga nästa, men hon var på Fårö, sen gav jag upp, för då skulle vi åka hem. Jag måste gå på stan, har ännu inte hittat något att ha på mig på skolavslutningen. Jag ville heller inte gå ensam i flera timmar....

Jag tänkte lägga in bilder från balen, men mamma har åkt till våran stuga, med sin väska, där kameran ligger. Men lovar att ladda in dem på datorn när hon kommer hem, vilket blir i efermiddag.

pöss pöss



Det var bilen vi åkte med, tack för lånet morbror!

nervös!

GUD VA JAG ÄR NERVÖS! Det är bal imorgon, och jag är inte hel nöjd med vad ska jag ha på mig, men skit samma. Har faktiskt en marddröm det är att jag kommer med någon "äcklig" person, för det finns faktiskt stinkbomar i våran klass, sorry men det är så...

Slutsnackat om det. Idag var vi hemma vid våran lärare, Maria, och åt mat, trevligt var det. Efter det drog jag och Jessica ner på stan, var ju tvungen att hitta ett par skor. Som tur var hittade jag ett par i sista sekunden, lite dyra, men det får gå!

Nu ska jag fortsätta kolla lite på datorn, har inte haft tid med det, vart så fullt upp!!

pöss pöss


orientering!

Ännu en ny dag!!

Idag hade vi orientering i skolan, ur tråkigt, ska aldrig göra det igen. Det var pissblöt i skogen, så fötterna typ simmade i skorna. Jag och Mathilda gjorde en hel bana, sen började vi på den andra, eller dem tvingade oss! Vi gjorde tre kontroller, sen tog vi Mathildas öronhänge och gjorde egna hål, blötte ner lappen lite. Iallafall när vi kom tillbaka till skolan så hade vi bara tråkiga lektioner, har liksom inget att göra.

Efter skolan åkte jag in till stan, träffade mamma, skulle kolla på skor till balen. Men nej hittade inte ett par. Eller jo, jag hittade ett par men vet inte om dem var så bra...

Har precis målat naglarna, det blev typ en hallonröd färg. Nu ska jag låta det torka sen hoppa in i duschen, fixa saker till imorgon.

pöss pöss


sun

Tjenixen pixen!

Jättefint väder idag host host* Asså det måste bli fint väder, för jag måste sola bort min fula bränna! Annars vet jag inte vad jag ska göra....

Skolan känns värdelös, man kan varken höja eller sänka sitt betyg nu, vi har inget att gör på lektionerna. Så vad fan gör vi i skolan?? Nu måste dem hitta på några dumma och tråkiga tema dagar också, varför inte sluta tidigare? Aja, det är väl inte lärarna som bestämmer men ändå.
Jag har inte världens bästa betyg, men jag kommer in på min linje så vad spelar det för roll, ingen bryr sig ändå!
Gud jag är verkligen trött på skolan nu, som ni kanske märker.

Nu ska jag kolla runt lite till, sen tror jag att jag ska sova lite är sjukt trött, eller så åker jag bort till Stephanie om jag får komma dit.

pöss pöss


(Y)

Nu är jag färdig, lösögonfransarna sitter på. Gud, jag har aldrig haft det för, känns jätte konstigt, ja, dem sitter väl inte as bra, men det är bra för att va första gången...

Nu väntar vi bara på att släkten ska komma, längtar faktiskt lite. Det är kul, med massa folk (Y)

Vi höres! pusselipuss


student

Ny dag! Snart ska jag sätta igång att städa lite, sen ska jag hoppa i duschen. Måste bara hitta något att ha på mig! That´s the problem!

Lovade att jag skulle lägga in bilder, men bilderna var inte så fina, så vi skippar det den här gången... Istället tänkte jag slänga in två urdåliga bilder på mitt hår, men ni får nöjar er med de sålänge.


Här är två bilder, plus halva min morgonfrilla...

Frissan & klädproblem!

Nu är man halv blon och ny klippt!

Imorgon ska vi fira Joakim, studenten, det ska bli kul, nästan hela släkten kommer. Så det är full rulle här hemma, eller det var. Jag och Joakim kollar på tv, medans mamma och pappa håller på i köket. Imorgon kommer nog våran dag, ska städa, usch! Inte kul, men det måstes göra.

Har bara ett problem, vet inte vad jag ska ha på mig imorgon, alla kläder som jag provat här hemma, är typ linnen. Jah har bränt mig på axlarna, as fult. Jag hittar väl något, förhoppningsvis!
Ska självklart slänga in dagens outfit imorgon, då får ni se min nya hårfärg också!

Förresten gick på stan i en halv timme och hittade en byxdress, eller vad det heter. Det är inte byxor utan shorts, ni får tycka vad ni vill, men jag älskar dem!!

pöss pöss


studenten

Idag tog brorsan studenten!
Först åkte jag och mamma in till stan för att köpa lite blommor, sen var det bara att dra ner till studenten. Hände väl inte så mycket där nere, gick till öster och väntade på att dem skulle komma. Jag träffade Frida så jag gick med henne en sväng på stan. Efter ett tag cyklade vi hem eller först cyklade vi efter vagnarna för Frida ville kolla. Det hände lite roliga saker på vägen, men de orkar jag inte skriva, så komplicerat...

Iallafall så skulle jag spela trummor så jag och Frida cyklade åter iväg. Efter träningen så blev vi lite sugna på glass så vi cyklade till hamnen, åt lite glass, supergott, och mysigt. Vi åtta var vi hemma vid henne, där satt min mamma och väntade. Vi drog hem och här sitter jag, uttråkad! En dag kvar sen helg! Så skönt! Förresten imorgon ska jag klippa mig.
Lägger in lite bilder, när jag har tid. Från studenten och när jag och Frida var ute och cykla.

Jag älskar dig Frida!! ♥♥

Don't stop....

Trummor som vanligt idag, nu måste jag plugga, bild uppgiften skall vara inne imorgon mycket att göra!

Imorgon ska jag iallafall på studenten, skönt med lite sovmorgon, sen har jag trummträning på kvällen, fullt upp!

Bloggar när jag har tid!

pöss pöss.......................

sjuker

Oj, det var ett tag sen jag bloggade. Idag var jag hemma från skolan, är förkyld, eller har värsta torrhostan. Kände mig allmänt hängig också. Har iallafall gjort klart min so fördjupning, som skulle varit inne förra veckan. Jag har även börjat på bild uppgiften som ska vara inne på torsdag, känner mig lite halvt stolt! Har även hunnit spela lite trummor, tills telefonen ringde, för då skulle ju mamma sitta och prata över en timma, så då kom jag av mig. Gick och duschade istället, för det behövdes!

Nu tänkte jag måla naglarna, sen lägga mig och läsa eller nått.

Blir en tidig lägning idag...God natt!

RSS 2.0