jag är en tuff brud i lyxförpackning!

Idag blir det fest! wuhu! Japp, idag ska vi på fest, hos grannen, skulle typ bli 60pers...Känner typ ingen, men skit samma.
Nu på förmiddagen ska jag nog städa lite, ingen som hat städat övervåningen, det är bara jag och brorsan som "bor" här, så vi får städa. Har han städat? Nej inte en chans!
Så jag får väl göra det som vanligt.

Får nog hoppa i duschen i tid, för jag måste se vad jag ska ha på mig, men tror det blir en vit klänning och nånting till det. Har inget annat, har inte haft tillgång till staden denna vecka. Har då inte kunnat införskffat mig något nytt...

Tänkte ladda in bilder från mobilen nu när jag är hemma och kan gör a det, men då är ju sladden i stugan, smart tänkt! Får bli en annan gång....

pöss pöss


,,,

Åter igen en regning dag! Nu är jag trött på detta väder, usch.

Men iallafall, imorgon ska jag och min kusin bära in ved, om det inte regnar dåra.
Annars vet jag inte vad som händer, kanske ska va med underbara frida ändå!

Bloggar sen, sa äta nu

pöss pöss


;)

Som sagt, åkte vi aldrig iväg igårkväll blev försent. Det gjorde ite så mycket för kvällen blev lycad ändå, sjukt rolig film, massa godis.

Nu sitter jag i en mycket hoppig bil, vi har precis köpt en såndär bil som finns i filmer, som kan hoppa hur som helst, haha. Nej skoja bara, vi har varit och köpt en tank, vilket pappa tycker är ett riktigt kap. Vagnen är typ trasig så det hoppar som tusan, haha. Fast det är rätt sönt, som en vagga, haha.
Idag vet jag inte riktigt vart dagen tar vägen, men det får vi väl se i dagens slut...

pöss pöss

Största godisgrisen sitter HÄR!

Jaha, det var någon som var intresserad av pappas båt, eftersom han ska sälja den. Han fick då åka ner till hamnen, där han var i en och en halvtimme. När han kom hem sa han att det blev nog lite sent att åka iväg...Jo det blev! Men vi åkte upp till den lilla affären och handlade, nudlar och massvis med godis! Så till mat blir det kycklingspett (från joda) och nudlar. Klockan nio är det film, så då blir det coca cola och lösgodis i stora lass! Mums!

pöss pöss

Målar/regnar dag

Tjenixen pixen!

Idag har jag målat, blev klar med en sida på stugan, fick sluta eftersom det började regna, som tur var.
Annars så har jag fatiskt letat rätt på vårt gamla tv-spel, som jag suttit och spelat resten av dagen. För en stund sen tog jag mig en väl behövlig dusch! Nu är jag nästan klar sa bara fixa håret. Jag och pappsen ska åka på restaurang ikväll, mumsit! Vi är så lata, orkar inte laga mat, haha.

Ni får faktist en kvällen outfit, ni får säga vad ni tycker om byxorna.
Ignorera mitt blöta och ofixerade hår!



Byxor-Bik Bok
Tröja-Bik Bok


wonderFUL day...

Började min underbara dag (host*), med att pappa kom och väckte mig kl.7. För då var det tydligen dags att kliva upp. Vi åt frukost, sen åkte vi hem, till mitt hus (är ju i sommarstugan nu). Pappa tog en dusch, medans jag bytte om och fixade mig iordning.
Åkte sen in till stan för att handla lite småsaker till stugan, plus lite käk också. Kom tillbaka till stugan, då jag la mig vid tv:n, somnade på engång. Pappa väckte mig återigen av att det var mat.
Tog sedan en sväng till båten, och kollade till den.
Ikväll sa vi bänka oss framför tv:n, som vanligt. Är någon thriller, som pappa tror an vara bra. Med det betyder de att den nog är gansa tråkig, men vem vet.

Är verkligen hur trött på vädret som helst! Nu får det ta och bli lite sol, så man kan lägga sig på stranden och steka!
Får ta och vila upp mig tills imorgon, blir en rejäl arbetsdag.

pösspöss

Tänkte gör en lite annorlundare dagens outfit, hopp-outfit, men hade ingen som kunde ta kort. Fick då använda självutlösaren, ni ser ju hur bra det gick, tills batteriet tog slut, haha.





Cp fötter?

Dagens slappa outfit:
Byxor-Bik Bok
Linne-Gina Tricot
Baseballjacka-Gina Tricot






trimma kroppen

"Snart", blev om 8 timmar, men men. Jag skulle lägga in bilder från kameran till datan, jag hittade inte sladden, och pappa var inte hemma. Jag bestämde mig då för att dra ut på en liten spring tur. Det var verkligen längesen jag var ute och sprang, det MÄRKS! Usch, vad dålig ondition jag har, men nu gäller det trimma upp my body innan skolan, haha...

Aja, igår var det dåligt väder så vi tog en liten familjetripp, till norra gotland, Tingstäde. Där finns det ett ställe som hetet Tingstäde fästning, grymt stort. Egentligen fattade inte jag riktigt vad det var. Men det var typ under andra och första världsriget, ifall vi skulle bli attackerade, så var det där det fanns en stor styra, för att skydda Gotland ifall dem kom från norr. Tror jag, men jag är inte säker. Det var rätt häftigt att se, och det var verligen stort. Ringmuren är typ 3km (nånting), det här var 6km. Fast man gick bara där inne där dem bodde och så.

Har massa bilder därifrån men dem är kanske inte så roliga, så jag lägger upp en bild på mig själv, ego! haha

pöss pöss


Höga murar


bad update :s

Oj, nu har jag inte bloggat på ett tag, men det ska ändras på!

Den här veckan har jag inte jätte jättemycket att göra men lite... Jag ska se om jag kan få ut Jessica till stugan, måla, gå på stan och gå på fest. Ska nog va med min kusin och kanske jobba lite, med veden.

Kommer snart ett inlägg, om vad jag gjorde igår.

Man märker verkligen att sommarlovet börjar lida mot sitt slut, eller det är 4 veckor kvar. Men det känns inte som sommar direkt. Det har varit dåligt väder sen Torsdags. Men hoppas det blir bättre, så man kan få lite mer färg, inför skolan.

Pöss pöss

söder

Idag har jag, pappa och min bror varit på en liten utflykt till södra Gotland. Egentligen inte så kul att höra vad vi gjorde eftersom vi mest åkte till massa tråkiga ställen. Men vi kom iallafall hem efter en väldigt varm och svettig dag. Då tog jag min kära moppe och möte upp Stephanie, sen badade vi, skönt!

Pappa kom till mig och sa att det skulle regna imorgon då jag skulle köra moppe hem, så det var bara att  packa ihop sakerna, och bege sig hemåt.
Nu sitter jag här, värmeslag får man, går nästan inte att vara på övervåningen, varmt!

Men nu ska jag kolla lite på datorn sen blir det väl sängen...

pöss pöss

Bilder från idag!












Östergarnsholm

Idag har jag och pappa varit på Östergarnsholm, med min faster och hennes kille. Var även några bekanta till dem där. Vägen ut dit var helt okej, inte för hoppig, men lite. Vi åkte pappas mototbåt dåra....

Efter några timmar gick vi bort till "grottan", det är typ som en grotta eller tunnel man kan simma igenom. Eller en fin liten plats man kan bada på. Min faster har en hund som heter Bison, efter några dyk ner i vattnet blev han helt ivrig, och sprang ut på stenen och hoppade rätt på mig i vattnet, så nu har man fina riv märken på ryggen.

Har faktiskt fått lite färg idag, fast det fula är att jag har haft mitt hår hängandes i ansiktet, efter det har jag då fått en vit rand runt hela ansiktet, ser nästan ut som en tavelram. Haha, fast den är inte så stark...

Det värsta var när vi skulle hem! Det var vågor så båten bara flög, ibland kom den vågor som var över en meter, tror jag. Det var verkligen hemskt, men vi "mellanlandade" i Herrvik. Sen bestämde vi oss för att köra vidare, och då var det inte lika läskigt, fast det var hoppigt som f**.

Nej nu måste jag åka och handla mjölk i affären innan den stänger. Kommer in bilder sen, från dagens lilla utflykt.

pöss pöss

Östergarnsholm, är en liten ö som ligger en liten bit utanför Herrvik, man ser det från hamnen.
Vad ska man säga mer då, det är ett mysigt litet ställe...
Fast vi har våran båt i Sysne, så det är lite längre att åka...


Måndag

Har precis pratat med Jessica, vi skall gå på stan imorgon, sen kanske hon följer med ut hit, till min stuga!

Idag så ska jag bada med Stephanie när hon slutat sitt jobb, vilket är vid tre. Efter det åker vi nog hem hit, för att jag ska packa ihop lite saker, sen blir det till att ta mopparna hem.
Rätt skönt att bara få komma hem, vill verkligen duscha i en klok dusch, tvätta håret med hårinpackning! Känna mig oerhört fräsch, för det var längesen....Typ en vecka sen...

Ska verkligen försöka komma ihåg kameran och mobil sladden, så att jag kan lägga in lite bilder. För jag är trött på cam bilder nu!
En dag till klarar ni er, det vet jag!

Fick precis reda på att vi (min familj), ska gå ut och äta ikväll, mys!! Älskar att gå ut och äta, vet inte varför, men bara tanken att klä upp sig, sen bli serverad god mat! Det är en del av livet!

Nej, ska nog ta och packa nu, ha det!

pöss pöss



bildbrist

Kvällen igår lev riktigt lyckad, skrattade typ hela tiden. Vi satt i en mysig lada, som dem hade fixat iordning. Det började ju regna senare på kvällen, så det började läcka in vatten i ladan, så vi fick sitta med hinkar och skålar. Det ösregnade, blixtrade och åskade, ruggigt! Nej men det var rätt mysigt att sitta inne i ladan och prata. Tillslut blev det uppehåll, så vi "ungdomar" sprang in, spelade spel, och åt massvis med godis.
Vi spelade även cricket i mörkret, vilket gick jättebra, hahaha. Det var en rolig kväll iallfall!

Idag ska jag nog va med Frida♥, får se om vi kan fortsätta med vedinplockningen idag, men vet inte veden är ju blöt...

pöss pöss

eevveenniinngg

Tänkte slänga in ett kort litet inlägg nu. Vi ska alldeles strax åka och hämta min kusin, sen åka till min moster och mina andra kusiner.
Ni får ha en bra lördag kväll, kommer nog inte blogga mer ikväll, för det hinner jag nog inte.
Have a nice evening!!

pöss pöss


..

Kvällen igår spenderade vi hemma hos min gamla dagmamma, och min kompis.
Vi hade en intressant kväll...host host*
Nej men kan inte riktigt skriva vad som hände och så, men vi gick en sväng ner till stranden. Kvällen var iallafall rolig!

Idag blir det nog till att gå på loppis, alltid lika trevligt, haha. Vid fyra ska vi hem till min moster och fira henne.

Dagens minus är att jag flassar som en fuling på mina knän, inte kul!

pöss pöss


A,B,C

Hej Hej allihopa!

Idag ska jag....?

A) Åka till stranden
B) Sitta hemme vid datorn
C) Jobba

Rätt svar: A och C

Japp, idag ska jag nog åka en sväng till stranden, någon gång på eftermiddagen kommer min underbara kusin ut. Vi ska då åka ner till min mormor och morfar, för att hjälpa dem med veden. Det blir väl kanske ett kvällsdopp efter det, för det brukar bli svettigt!

Nej, nu ska jah dra ut i värmen!

pöss pöss


Tre flugor i en smäll

Tisdag: Stephanie kom ut till mig, vi badade och åkte runt med mopparna. På kvällen gick vi på cirkus, fick fribiljetter av hennes pappa, när vi kollar på biljetterna, så står det att vi ska sitta på stolarna längst fram, usch!!
Vi ville verkligen inte att clownen skulle komma till oss, tror ni inte att han gjorde det då? Tre gånger till och med...Inte kul!

Onsdag: Vi cyklade ner till stranden, såg då att det nästan var blankt på vattnet, så vi bestämde oss för att cykla hem och hämta årorna. Påvägen hem träffade vi våran kompis från Kalmar. Så hon följade med oss, tillbaka på stranden så drog vi ut en sväng och rodde, det var inte jättekul, men men. Vi badade och solade.
På eftermiddagen åkte vi hem till henne för att fira min gamla dagmamma, som är hennes mormor (rörigt)
Vi tog också ett kvällsdopp, det var sjukt varmt!!

Torsdag: Idag ska jag träffa Stephanie en liten stund, för hon är här ute. Vi ska väl bada, som vanligt, skönt!
Ikväll ska vi nog ner på en restaurang i Kattvik, rökeriet/salteriet.

Har verkligen bild brist, men det får gå, ska komma ihåg kameran när jag är hemma.

pöss pöss


day

Idag har man hunnit med mycket. Först träffade jag stephanie, badade ganska länge, pratade även ganska mycket, så nu känns det bättre...
Dem skulle åka och äta så de passade bra, för jag skulle bort till mina kusiner, eller halv kusiner rättare sagt, men dem var inte där. Fick va med min andra kusin, men det var kul.
Jag och min kusin badade as länge men det var sjukt kul!
Precis när mamma och brorsan skulle åka hem så fick jag sms, det var från Frida, dem skulle ner och bada, sen skulle vi till min mormor och morfar. Vi badade, jag åkte hem, åt lite mat, sen vidare till "jobbet". Jag och min kusin har sommarjobb vid mina morföräldrar, vi bär in tonvis med ved. Eller det känns så, haha.

Känns som jag gjort jättemycket idag, skönt!

Det enda minuset jag har idag, är att jag flassar typ jättemycket, nästan över hela kroppen, as äckligt....

pöss pöss

(Blev ingen bra bild förut, och har dem andra på mobilen)

Måndag, (fick hjärnsläpp, kom inte på vilken dag det var, tvungen att kolla på mobilen)

Igår var min kusin och faster här, såg på fotboll, spanien vann, bläckfisken hade rätt. Slut snackat om fotbollen!

Idag ska jag, först möta Stephanie, vi ska bada i sandviken, sen blir det till att åka hem, äta mat, sen iväg igen. Möta mina kusiner, bada lite!
Ikväll kommer min andra kusin, vi skall ner till min mormor och morfar, och hjälpa dem med ved innplockning (?)

Typ min dag, men ska se om jag kan slänga in en dagens outfit...

pöss pöss

:/)

Min katt är typ kär i mig! hahaah., nej men det är faktiskt lite roligt. Varje morgon när jag vaknar ligger min katt bredvid migg med huvudet på kudden, och rak lång. Fattar inte, han kämpar med att verkligen komma upp i min säng, eftersom jag har en våningsäng, varför inte lägga sig nere?! Nej, han ska komma upp till mig, slicka mig på näsan, sen ta upp hela min kudde och halva sängen! Men imorse vaknade jag, då låg jag och höll om honom och han hade sitt huvud på min hals, eller vad man ska säga, riktigt mys!

Ja, roligt att jag skriver om min katt..... Men jag har inte gjort så mycket dem senaste dagarna, har målat dasset, och kört lite moppe fram å tillbaka, har inte varit på stranden..... Men det har varit rätt så fint väder.

Ha det! pöss


.

Jahapp, jag har inte varit och är inte på humör nu, skriver kanske på måndag måste fixa lite saker..........

!

I have a problem!

m

Idag har jag varit i stånga med Clara, kollat lite på pärk. Egentligen ganska roligt, om man känner dem som spelar, man lär sig efter ett tag. Kanske inte alla regler, men vad det går ut på. Jag vet att man inte ska klaga på värmen, men det var lite för varmt för att bara sitta och kolla, men men.

Nu ser jag på tv, och bara tar det lugnt, väntar på att maten ska bli klar. Det blir grillat, och till efterrätt jordgubbar och grädde!! mumsfilibabba!!

Nej, nu är det snart klart...

pöss pöss


beach



Idag har man varit en liten sväng på stranden, vet inte om jag har fått så värst mycket färg, men det var skönt!
Flassar runt och på näsan, så det ser nästan ut som vitt snor, haha. Nej men usch, ser inte så trevlans ut, får ta och smörja in sig, så det hinner gå bort till imorgon. Då blir det Stånga spelen med Clara, vi ska kolla lite.
Det kanske ni listade ut, för vad gör man annars där, haha

Ska snart äta, sen ta en dusch i våran "nya" dusch. Nej men vi har fixat varm vatten till stugan nu, sen har vi satt upp en liten ute dusch, typ. Det dåliga är att det tar år att värma upp vattnet... tålamod!

pöss pöss



funny thing!

Måste bara berätta det här.

Först kommer en liten kille till vår stuga och ba: Ursäkta, men jag och min mamma skulle till stranden men vi hittar?!
Så berättade mamma hur man skulle komma dit.
För typ två minuter sen kom det en till människa, och det var en sotare, som frågade bla bla bla....

Det roliga med det här är att mamma gick runt i nattlinne och morgonfrilla, hahahahahahaha

pöss pöss

hej

Vi har fixat en dong till datan, en liten dosa, internet. Så nu kan jag blogga som vanligt, vet inte om det blir så mycket ändå, för jag tänker inte sitta inne vid datorn hela sommaren, men ett inlägg om dan ska vi nog kunna ordna.

Igår gick jag på stan med mamma, jag skulle köpa en bikini vilket jag gjorde, köpte även ett par halv snygga solbrillor på ica maxi!
Orkade inte stå i kö till provrummen i alla affärer, så jag köpte inga kläder, det får bli en annan dag.

Om en vecka så är det cirkus här ute i östergarn, jag och min kusin brukar alltid gå på den, men hon bor inte här ute nu, så hon visste inte om hon kunde. Men det är ju inte hela världen om man missar det, haha. Vi får väl skapa någon ny "tradition".

Idag har jag inget att göra, för brorsan och pappa är i stan, det är bara jag och mamma här, och hon städar som vanligt. Men jag får väl se vad jag hittar på, om det är någon här ute kan ni ju höra av er! haha

Nej nu får jag ta och hitta på något...

pöss pöss

Fan kom precis på att jag glömde ta "Dagens outfit" igår, men det får bli en idag, lite halv dålig....


En beige hög kjol, från Bikbok
Vitt linne från h&m

Kjolen är jätteskön och ganska snygg, men det dåliga är att den blir jättelätt skrynklig, bara man typ suttit ner i en minut så är den skrynklig...

passar på

Ja, man får väl passa på att blogga när man är hemma. Nu sitter jag och ser på tv, med brorsan, ser på tough love.

Vi åkte till roma och beställde kebabtallrik, supergott var det!!

Men nu började det igen.

pöss pöss

hello

Så nu är vi hemma en natt sen bär de av till stugan igen. Nej men pappa och brorsan skulle hem och göra massa saker, då tänkte jag och mamma att vi kunde lika gärna åka hem vi med. Så det gjorde vi imorgon åker jag och mamma in till stan och fixar en massa ärenden, som t.ex. köpa en ny bikini till mig! Min bikini är jätte konstig, trosorna börjar tappa resår (?), kuddarna i överdelen är jättekonstiga, går inte att fixa...

Igår låg jag på stranden med mamma, hela dagen. När vi kommer hem så ser jag hur jäkla röd jag har blivit, och det bränner i hela kroppen. Senare började jag frysa, tror ni inte att jag hade fått solfrossa!
Har aldrig haft det förut, men frös jättemycket, var hängig och mådde illa, inte kul!

Så idag har jag hållt mig inne hela dagen, och kommer forsätta vara inne. Kan verkligen inte fatta hur ont det gör men men...

Kanske slänger in ett inlägg imorgon på dagens outfit och lite annat...

Igår på stranden
Skrynkliga kläder.......

Byxdress, Cubus

RSS 2.0